Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a aussie nie ma buuuuuuu :-(

ale zdjęcia super !!! chyba musze umówić się z tobą na jakiejś wystawie na przeszkolenie bo mam dobry aparat i dobry obiektyw a nie umiem wydobyć piękna jakie ty wydobywasz !!!!

Posted

[quote name='Nesjanka']fotki rewelacyjne !!!!

i jak dużo grzywek .........

prawie wszystkie swoje paskudy odnalazłam - dzięki

czekam dalej
O tym co działo się na ringu Yorków powiem krótko - SKANDAL!!!
Czy nikt w tym kraju i w Zarządzie Głównym ZK nie widzi tej błazenady? Dla kogo w końcu są wystawy?
To co wyprawiała Pani sędzina z yorkami, przeszło ludzkie pojęcie. Klepanie się po plecach z właścicielami zwycięskich psów, uśmieszki, buziaczki, to jest po prostu wstyd. Pani sędzino - CZERWONA KARTKA! Podobno sędziowie nie są stronniczy.
Wystawa z góry ustawiona. Hodowla D. oraz hodowla L.G. z góry znali wyniki, bo ustalili to z oceniającą (czytaj z bardzo dobrą znajomą).
Piesek o imieniu B. z hodowli D. jest w rzeczywistości BIAŁY, ale na wystawy doskonale farbowany. Co za żenada!!!
Niestety, tak jest na większości wystaw.
Niech Pan to przemyśli Panie Przewodniczący Zarządu Głównego!!!

A ja dalej obserwuję.

Posted

Ręce mi zaraz opadną. Czy napisałam że to już wszystkie zdjęcia? Aussie mam, chociażby z prezentowania ras na ringu głównym. Specjalnie leciałam na zbity pysk żeby złapać chociaż w kilku zdjęciach. Nie wiem czy z oceny mam - bo ciężko spamiętać czy zrobiło się w tych 2000 zdjęć każdą z 141 zgłoszonych na wystawę ras:placz:

Posted

Maszeńka napisał(a):
Jakie ładne zdjęcia zrobiłaś mojej Maji, bracco italiano :)

pozdrawiam :)
Agata
Hej, czyli jednak jesteś na dogo? :) To ja podeszłam do Ciebie po Waszej ocenie i pytałam o charakter bracco. Miałam wysłać fotki mailem ( brałam wizytówkę ) ale widzę że już nie trzeba. Będzie jeszcze trochę zdjęć z finałów.

Posted

Viris napisał(a):
Ręce mi zaraz opadną. Czy napisałam że to już wszystkie zdjęcia? Aussie mam, chociażby z prezentowania ras na ringu głównym. Specjalnie leciałam na zbity pysk żeby złapać chociaż w kilku zdjęciach. Nie wiem czy z oceny mam - bo ciężko spamiętać czy zrobiło się w tych 2000 zdjęć każdą z 141 zgłoszonych na wystawę ras:placz:

Ojej prosze nich ci rece nie opadaja bo zdjęć nie wkleisz :evil_lol:

a ja poprostu nie DOCZYTAŁAM że to jeszcze nie koniec

wiec cierpliwie czekam :lol:

Posted

Viris napisał(a):
No to Ci w tajemnicy powiem, że mam też aussie z oceny ( będą jakoś 250 czy trochę później - właśnie je zmniejszałam przed sekundą ).

a powiedz można się do ciebie uśmiechnąć o kilka rad z obsługi aparatu ??? :oops: na jakiejś wystawie ???

Posted

No to Ci w tajemnicy powiem, że mam też aussie z oceny ( będą jakoś 250 czy trochę później - właśnie je zmniejszałam przed sekundą ).

Posted

Musiałek napisał(a):
a powiedz można się do ciebie uśmiechnąć o kilka rad z obsługi aparatu ??? :oops: na jakiejś wystawie ???
Tylko ja mało się znam... no i rzadko jeżdżę na wystawy ( teraz tylko Lublin a potem przerwa znowu ).

Posted

Musiałek, czy Grażynka robiła mi z Paco i Lucjanem foty twoim aparatem, czy swoim? Bo pisałam do niej ale nie wiem czy mam dobry adres mailowy. Aparat leżał na stoliku i kto złapał to robił hihiih i juz nie wiem czyj. Jeśli twój błagam o fotki Lucjana, bo nie mam co na stronę wstawić. A tak btw pozdrawiam i dziękuję za pomoc na wystawie :)

Viris - błagam cię ufoć chihuahuaki w Lublinie, będę wystawiała Lu w klasie młodzieży, jeszcze nie ma planów sędziowania ale sprawdzę godziny i dam znać. Ja też chcę mieć takie cudne zdjecia jak inni ;) Inna sprawa że chi się kiepsko fotografuje bo jak chce sie zrobić ciut szerszy plan żeby kawałek wystawcy było widać to już pies wychodzi jak kropka :evil_lol: