Nesjanna Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 fotki rewelacyjne !!!! i jak dużo grzywek ......... prawie wszystkie swoje paskudy odnalazłam - dzięki czekam dalej Quote
AnkaW Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 VIRIS :calus::calus::calus::buzi::Rose::Rose::Rose: :Rose: Quote
Musiałek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 a aussie nie ma buuuuuuu :-( ale zdjęcia super !!! chyba musze umówić się z tobą na jakiejś wystawie na przeszkolenie bo mam dobry aparat i dobry obiektyw a nie umiem wydobyć piękna jakie ty wydobywasz !!!! Quote
obserwator_2 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Nesjanka']fotki rewelacyjne !!!! i jak dużo grzywek ......... prawie wszystkie swoje paskudy odnalazłam - dzięki czekam dalej O tym co działo się na ringu Yorków powiem krótko - SKANDAL!!! Czy nikt w tym kraju i w Zarządzie Głównym ZK nie widzi tej błazenady? Dla kogo w końcu są wystawy? To co wyprawiała Pani sędzina z yorkami, przeszło ludzkie pojęcie. Klepanie się po plecach z właścicielami zwycięskich psów, uśmieszki, buziaczki, to jest po prostu wstyd. Pani sędzino - CZERWONA KARTKA! Podobno sędziowie nie są stronniczy. Wystawa z góry ustawiona. Hodowla D. oraz hodowla L.G. z góry znali wyniki, bo ustalili to z oceniającą (czytaj z bardzo dobrą znajomą). Piesek o imieniu B. z hodowli D. jest w rzeczywistości BIAŁY, ale na wystawy doskonale farbowany. Co za żenada!!! Niestety, tak jest na większości wystaw. Niech Pan to przemyśli Panie Przewodniczący Zarządu Głównego!!! A ja dalej obserwuję. Quote
Viris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ręce mi zaraz opadną. Czy napisałam że to już wszystkie zdjęcia? Aussie mam, chociażby z prezentowania ras na ringu głównym. Specjalnie leciałam na zbity pysk żeby złapać chociaż w kilku zdjęciach. Nie wiem czy z oceny mam - bo ciężko spamiętać czy zrobiło się w tych 2000 zdjęć każdą z 141 zgłoszonych na wystawę ras:placz: Quote
Maszeńka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Jakie ładne zdjęcia zrobiłaś mojej Maji, bracco italiano :) pozdrawiam :) Agata Quote
Viris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Maszeńka napisał(a):Jakie ładne zdjęcia zrobiłaś mojej Maji, bracco italiano :) pozdrawiam :) AgataHej, czyli jednak jesteś na dogo? :) To ja podeszłam do Ciebie po Waszej ocenie i pytałam o charakter bracco. Miałam wysłać fotki mailem ( brałam wizytówkę ) ale widzę że już nie trzeba. Będzie jeszcze trochę zdjęć z finałów. Quote
Musiałek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Viris napisał(a):Ręce mi zaraz opadną. Czy napisałam że to już wszystkie zdjęcia? Aussie mam, chociażby z prezentowania ras na ringu głównym. Specjalnie leciałam na zbity pysk żeby złapać chociaż w kilku zdjęciach. Nie wiem czy z oceny mam - bo ciężko spamiętać czy zrobiło się w tych 2000 zdjęć każdą z 141 zgłoszonych na wystawę ras:placz: Ojej prosze nich ci rece nie opadaja bo zdjęć nie wkleisz :evil_lol: a ja poprostu nie DOCZYTAŁAM że to jeszcze nie koniec wiec cierpliwie czekam :lol: Quote
Musiałek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Viris napisał(a):No to Ci w tajemnicy powiem, że mam też aussie z oceny ( będą jakoś 250 czy trochę później - właśnie je zmniejszałam przed sekundą ). a powiedz można się do ciebie uśmiechnąć o kilka rad z obsługi aparatu ??? :oops: na jakiejś wystawie ??? Quote
Viris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No to Ci w tajemnicy powiem, że mam też aussie z oceny ( będą jakoś 250 czy trochę później - właśnie je zmniejszałam przed sekundą ). Quote
Viris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Musiałek napisał(a):a powiedz można się do ciebie uśmiechnąć o kilka rad z obsługi aparatu ??? :oops: na jakiejś wystawie ???Tylko ja mało się znam... no i rzadko jeżdżę na wystawy ( teraz tylko Lublin a potem przerwa znowu ). Quote
miumiu Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Musiałek, czy Grażynka robiła mi z Paco i Lucjanem foty twoim aparatem, czy swoim? Bo pisałam do niej ale nie wiem czy mam dobry adres mailowy. Aparat leżał na stoliku i kto złapał to robił hihiih i juz nie wiem czyj. Jeśli twój błagam o fotki Lucjana, bo nie mam co na stronę wstawić. A tak btw pozdrawiam i dziękuję za pomoc na wystawie :) Viris - błagam cię ufoć chihuahuaki w Lublinie, będę wystawiała Lu w klasie młodzieży, jeszcze nie ma planów sędziowania ale sprawdzę godziny i dam znać. Ja też chcę mieć takie cudne zdjecia jak inni ;) Inna sprawa że chi się kiepsko fotografuje bo jak chce sie zrobić ciut szerszy plan żeby kawałek wystawcy było widać to już pies wychodzi jak kropka :evil_lol: Quote
Viris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Przed wystawą proszę mi podać numer startowy, ewentualnie pełne imię psa to sobie poszukam w katalogu. Quote
Recommended Posts