Gonia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Viris napisał(a):Ej postaram się, ale nogi mi w tyłek wlazły ( dopiero wróciłam ), a na stacji benzynowej się na mnie dziwnie gapili.... Potem zerknęłam w lusterko - jestem czerwona jak rak, mimo że słońca było bardzo niewiele. Mam jakieś 2000 zdjęć. Finały wszystkie. BIS - 1.Seter irlandzki, 2.ON, 3. Jamnik długowłosy standard( tu mały znak zapytania bo się na jamnikach nie znam ). Ej znasz się na jamnikach:evil_lol:Ten rudzielec to mój,niespełna 14 miesięczny pies FENDI Słodki Urwis:loveu:Ten sam jest BOG i II-gi BIS JUNIOR:loveu: Quote
Talagia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Co to za irland wzial BISa? No i czy ktos zna wyniki BOG VII? :) Quote
miumiu Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 zakla - bardzo dziękuję za przemiłe towarzystwo w podrózy i pomoc na wystawie, wielkie gorące głaski dla Suri ja się pochwalę a co :) chihuahua dł. Paco czyli BĄK Buczynowo - CWC chihuahua krótkowłosy, dziecko moje maleńkie w młodzieży Lucjanek "Lucyfer" czyli Per Sempre LU IMPARATO Zw. Mł. i tym samym ukończył był MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT a żeby tego było mało Najplepszy Junior, a potem gówniarz sobie pobiegł i wybiegał BOB-a :) Quote
Viris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Gonia - Gratulacje!!! Bog 7 - Seter Irlandzki (1 - nie wiem czy to nie Dollar ) Bracco Italiano (2) wyżeł wajmarski krótkowłosy (3) Quote
Talagia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Viris napisał(a): Bog 7 - Seter Irlandzki (1 - nie wiem czy to nie Dollar ) Bracco Italiano (2) wyżeł wajmarski krótkowłosy (3) dziękuje ślicznie :loveu::loveu: szkoda, ze angol nie stanął na pudle :( Quote
Kika Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Moje szalone kropkowe dziecię ukończyło Młodzieżowy Championat dzisiaj.BArdzo sie cieszymy!!!1 Do tego wygrała rasę i ma 3 lokatę na BOG. Najbardziej sie jednak cieszę z tego,że zaprzyjaźniła sie z wieloma psami i już pyska nie darła na wszystko co sie rusza:) Jak kto ma na zdjeciu biało-brązowego dalmatyńczyka - będe wdzieczna za udostępnienie:) Quote
Viris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Codik&Toffik']Ktoś zna wyniki BOG IX ??? 1. cavalier 2 shih tzu 3 mops Quote
Jolly Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Kika']Moje szalone kropkowe dziecię ukończyło Młodzieżowy Championat dzisiaj.BArdzo sie cieszymy!!!1 Do tego wygrała rasę i ma 3 lokatę na BOG. Najbardziej sie jednak cieszę z tego,że zaprzyjaźniła sie z wieloma psami i już pyska nie darła na wszystko co sie rusza:) Jak kto ma na zdjeciu biało-brązowego dalmatyńczyka - będe wdzieczna za udostępnienie:) Ogromne gratulacje!!! :loveu: mam jedną foteczkę Quote
jo-jo Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 A co to za Bracco był na Grupie? :loveu: Ja wiem, że Grupa Druga dla Doga Niemieckiego :multi: Quote
Viris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Suka Klasa młodzieży - Heinaaron Provolonte, biało cytrynowe, 16.03.2007 Quote
MEGNUM Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Zdjęcia BIS szczeniat ktoś ma???? Baaaardzo proszę;) Quote
Kika Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Jolly napisał(a):Ogromne gratulacje!!! :loveu: mam jedną foteczkę Monika dzięki:) Ładnie mała zaraza stoi:) Quote
Viris Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='MEGNUM']Zdjęcia BIS szczeniat ktoś ma???? Baaaardzo proszę;)Pisałam że mam wszystkie finały. Mam też trochę dogów przy ocenie. Tylko przez 4 godziny zrzucałam zdjęcia na kompa, a dzisiaj zacznę powoli wstawiać.. Pierwsze 50 zdjęć. Quote
Kika Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Viris piekne technicznie zdjecia- poczekam , moze się mojej kropki tez doczekam :) Quote
AnkaW Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 FOTKIIII :multi::multi::multi: Piękne zdjęcia :loveu: Quote
Recommended Posts