Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się wybieram, właśnie zastanawiam się nad ilością i rasami do nagród. Katalog udostępnię, zdjęcia planuję robić.
Będę jechać z Ostrowca Świętokrzyskiego, na cały dzień samochodem, bez psów. Możliwe że z jedną koleżanką, możliwe że sama.

Wystawa mam nadzieję na powietrzu?

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viris napisał(a):
Ja się wybieram, właśnie zastanawiam się nad ilością i rasami do nagród. Katalog udostępnię, zdjęcia planuję robić.
Będę jechać z Ostrowca Świętokrzyskiego, na cały dzień samochodem, bez psów. Możliwe że z jedną koleżanką, możliwe że sama.

Wystawa mam nadzieję na powietrzu?

Czy będę mogła prosić Cię o pomoc z powyższymi informacjami? :modla:
Jakiś skan albo fotka? :modla:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Czy będę mogła prosić Cię o pomoc z powyższymi informacjami? :modla:
Jakiś skan albo fotka? :modla:

Oczywiście, skan może się nie udać, bo skaner ostatnio odmawia posłuszeństwa, ale fotki mogę po wystawie Ci przesłać bez problemu. I wyniki jak dam radę ponotować z finałów to też.

Posted

Viris napisał(a):
Oczywiście, skan może się nie udać, bo skaner ostatnio odmawia posłuszeństwa, ale fotki mogę po wystawie Ci przesłać bez problemu. I wyniki jak dam radę ponotować z finałów to też.

WIELKIE dzięki :modla:
To odezwę się po wystawie i wszystkim życzę sukcesów!:)

Posted

Viris napisał(a):
Uff. To na pewno jadę :evil_lol:

A złapiesz tollera w kadr wzamian za tę cenną informację? :evil_lol: Dużo nas tam nie będzie, podejrzewam, że na palcach jednej ręki się policzy, a moja sucz to tylko jedna będzie.. ;)

Posted

Mnie niestety na wystawie nie będzie :shake: Akurat tego dnia wyjeżdżam na wycieczkę. Ale trzymam za Was wszystkich mocno kciuki. :cool3: Powodzenia! ;)

Posted

[SIZE="6"]Czy ktos jedzie do Radomia z Wwy (albo przez) i ma wolne miejsce? Wybieram sie z bezproblemowa 10cio miesieczna suczka owczarka australijskiego, ale nie wiem czy zglaszac, bo na razie nie wiem, czy bede miala jak dojechac...

Posted

Czy ktoś może mi powiedzieć jak dostanę się z dworca PKP na stadion? W tamtym roku jechałam autobusem linii 23, czy nic się nie zmieniło i jeździ on tak samo? Interesuje mnie też dojazd spod dworca PKS, bo jeszcze nie wiem ostatecznie czym będę jechać ;)

Posted

EveL napisał(a):
Czy ktoś może mi powiedzieć jak dostanę się z dworca PKP na stadion? W tamtym roku jechałam autobusem linii 23, czy nic się nie zmieniło i jeździ on tak samo? Interesuje mnie też dojazd spod dworca PKS, bo jeszcze nie wiem ostatecznie czym będę jechać ;)

Generalnie to bardzo mała róznica czy PKS czy PKP, bo są obok siebie ;)

rozkład jazdy linii 23 dostępny na stronie MZDiK Radom, raczej nic się nie zmieniło :)

Posted

dzięki wiekie, Guciek! :)

Iwona1984 napisał(a):
jak myslicie bedzie przedłożony termin zgloszenia psa ???
Ja myślę, że tak, a przynajmniej mam taką nadzieję :lol:

Posted

Jeśli ktoś byłby chętny z Warszawy na wyjazd do Radomia to uprzejmie donoszę, że posiadam miejsce w samochodzie na 1-2 osoby z jakimiś małymi psami bo jadę tylko z Lucyferkiem (z chiłka jedną). Z uwagi na to, ze Lucyfer nie za bardzo z dużymi psami się dogaduje to ... Ale jakby coś niewielkich rozmiarów chciało się do nas przykleić to serdecznie prosimy o pw lub mail na moon@chihuahuas.pl

Posted

ja rowniez szukam miejsca do Radomia z Warszawy dla mnie i psa- amstaff.
jednak rowniez szukam do konca terminu zgloszen, bo nie wiem czy zgloszenie wysylac...

Posted

Lived napisał(a):
ja również mam nadzieję być :)

acha, i proszę mi podać rasy które mam uchwycić aparatem, bo potem jak zwykle zapomnę :D

Nova Scotia Duck Tolling Retriever :lol:

Posted

Kika 22 a Ty skąd jedziesz?

Ja jak zwykle poszukuję osoby która by mnie zabrała ze Stalowej Woli. :p Jeśli ktoś z np. Rzeszowa ma wolne jedno miejsce /pies na kolanach/ to ja jestem bardzo zainteresowana.

Posted

Czy ktoś wie w jakie dni i godziny da się tam wysłać faks???
Wczoraj ok 11 puściłam faks ze zgłoszeniem i wszystko ok, a dziś chciałam wysłać dowód wpłaty i mi nie chce faksu przyjąć a automatyczna sekretarka mów że "W tej chwili nie możemy odebrać telefonu a jak chcesz wysłać foks to wyślij później" I tak sie zastanawiam kiedy jest to "później" bo ja 24h/dobę przy faksie nie siedzę:/