Guciek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Poniżej informacje podane na stronie oddziału radomskiego odnośnie wystawy. Informacje w postaci skanów ulotki (takie zamieścili na stronie, chyba mieli:cool3:). Oczywiście, że się wybieramy :diabloti: STRONA 1 STRONA 2 Quote
Frytela Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 p. Bukład hmmmmmm mamy tylko 70 km do radomia, ale nie wiem czy sie zjawimy ;) Quote
iza Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Frytela napisał(a):p. Bukład hmmmmmm mamy tylko 70 km do radomia, ale nie wiem czy sie zjawimy ;) Mam ten sam dylemat :???::bye: Quote
Smile of Red Witch Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 A ja w maju prawdopodobnie bede goscinnie w Polsce to sie przejade bo mam 40 km do Radomia. Quote
Frytela Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 iza napisał(a):Mam ten sam dylemat :???::bye: bardzo nie lubie dylematów, no ale kurcze to prawie obok nas xD Quote
Guciek Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 amstaffka1978 napisał(a):A ja w maju prawdopodobnie bede goscinnie w Polsce to sie przejade bo mam 40 km do Radomia. Hmmm, a z której strony? :) Od Warszawy, czy Kielc? :) Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 My myślimy intensywnie :cool3: Chociaż to kolejna wystawa, na której sędziują ci sami sędziowie :( Quote
Olusia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ja będę, jako widz. Prawdopodobnie, jak terminy dopasują. Mogę pofocić psiaki. :cool3: Quote
Olusia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Już kiedyś Was widziałam. Zdjecie nawet mam. Ale nie odważyłam się podejść. :oops: Teraz też Chillouta pofocę, jeśli Was znajdę. :cool3: Quote
Guciek Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Mojego Chillouta fotę opd Ciebie już mam :loveu: Szkoda, że nikt nam podczas sędziowania nie zrobił, u mnie baterie padły :( Z BIS Puppy też nikt nie mial :placz: Liczę na poprawę w tym roku :eviltong: Swoją drogą to gospodarzowi (ten co woła psy na ring) nie wypada chyba fotek robić, nie? Bo będę stać na pastuchach i tylko czmychnę na wystawianie rudej ;) Quote
czikot Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 my sie wybieramy :-) lubie wystawy w Radomiu ... Quote
zakla Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 My chyba tez, choc podobno pani Buklad preferuje psy mocne. No coz, working tez chce zrobic ml.ch.:lol: Quote
Olusia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Super, że będziecie. Może Was złapię na jakimś zdjęciu. :loveu: Quote
bodzia78 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 zakla napisał(a):My chyba tez, choc podobno pani Buklad preferuje psy mocne. No coz, working tez chce zrobic ml.ch.:lol: moja nie working ;) ale może też coś uskrobie ;) Quote
MEGNUM Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ja zaplanowałam debiut małej na tej wystawie.Dog niemiecki, suczka czarna, klasa szczeniąt:lol: Zobaczymy czy dojedziemy. Sędziuje nas Szczepańska-Korpetta. Wiadomo kto sędziuje BISy?? Nie znalazłam info na stronie:( bodzia78 napisał(a):moja nie working ;) ale może też coś uskrobie ;) Bogusia?? Posrednicząca w adopcji Niuni?? Witaj:multi: Moze uda nam się spotkać na tej wystawie? Quote
zakla Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 bodzia78 napisał(a):moja nie working ;) ale może też coś uskrobie ;) Czyli widzimy sie w Radomiu? 8) A masz moze miejsce w aucie?:cool3: Quote
bodzia78 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 MEGNUM napisał(a):Bogusia?? Pośrednicząca w adopcji Niuni?? Witaj:multi: Moze uda nam się spotkać na tej wystawie? Hehe :D super :) mały ten światek ;) ... Na pewno się zobaczymy - uwieeeeeeeeeeeelbiam dogi ;) to moja UKOCHANA rasa :D zresztą wiesz o tym ;) ... Widzę że się doczekałaś maleństwa :D ... zakla napisał(a):Czyli widzimy sie w Radomiu? 8) A masz może miejsce w aucie?:cool3: Hmmmm ... Pisz do Natalki od Besta... Ja jadę z nią ;) może sie wciśniesz :D na dogo nicku nie pamiętam ale na aussiekowym forum jest jako Natalia ;) Quote
Viris Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 dorotal napisał(a):Ja chyba bedeJa chyba też. I myślę nad opcją bycia nie tylko fotografem ( tak jak na Włocławku ). Dajcie znać to i dla Kingów będzie małe co nieco:loveu: Quote
dorotal Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Moze bede ale Boryczko sedziowal mnie ostatnio w Legionowie i nie wiem czy warto jeszcze raz jechac do niego Quote
MEGNUM Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 bodzia78 napisał(a):Hehe :D super :) mały ten światek ;) ... Na pewno się zobaczymy - uwieeeeeeeeeeeelbiam dogi ;) to moja UKOCHANA rasa :D zresztą wiesz o tym ;) ... Widzę że się doczekałaś maleństwa :D ... Mały mały:) Doczekałam się hihi. 2 lata czekałam na błękitną suczkę z danej hodowli i mam:multi: Coprawda nie błękitną tylko czarną do błękitu ale jest i to najważniejsze:) To liczę na to ze nas znajdziesz i poznasz po dogu bo ja Ciebie po Twoim psie napewno nie poznam hihi. Quote
bodzia78 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ma dość ciekawe znaczenie na klacie ;) pewno że poznam ;) jak się będę kręciła z takim kudłaczem ( plus do tego okulary i aparat na zęby ;) ) ;) to na pewno mnie poznasz :) Quote
AnkaW Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 My się chyba też pojawimy, ale ze względu na sędziego wskoczymy już w pośrednią :p. Quote
panienkabubu Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Czy ktoś z Was po wystawie będzie mógł mi udostępnić katalog, tzn. jego pierwsze strony: z ilością psów i ras, sędziowie, sponsorzy nagród ? I jeszcze, w miarę możliwości wyniki BOG i BIS? Pytam, poneiważ chcę pisać artykuł o tej wystawie, a nie wiem, czy dam radę tam dojechać. :modla: Quote
Recommended Posts