Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

amstaffka1978 napisał(a):
A ja w maju prawdopodobnie bede goscinnie w Polsce to sie przejade bo mam 40 km do Radomia.

Hmmm, a z której strony? :) Od Warszawy, czy Kielc? :)

• 4 weeks later...
Posted

Mojego Chillouta fotę opd Ciebie już mam :loveu: Szkoda, że nikt nam podczas sędziowania nie zrobił, u mnie baterie padły :( Z BIS Puppy też nikt nie mial :placz: Liczę na poprawę w tym roku :eviltong:
Swoją drogą to gospodarzowi (ten co woła psy na ring) nie wypada chyba fotek robić, nie? Bo będę stać na pastuchach i tylko czmychnę na wystawianie rudej ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

zakla napisał(a):
My chyba tez, choc podobno pani Buklad preferuje psy mocne. No coz, working tez chce zrobic ml.ch.:lol:
moja nie working ;) ale może też coś uskrobie ;)

Posted

Ja zaplanowałam debiut małej na tej wystawie.Dog niemiecki, suczka czarna, klasa szczeniąt:lol:
Zobaczymy czy dojedziemy.
Sędziuje nas Szczepańska-Korpetta.
Wiadomo kto sędziuje BISy?? Nie znalazłam info na stronie:(

bodzia78 napisał(a):
moja nie working ;) ale może też coś uskrobie ;)

Bogusia?? Posrednicząca w adopcji Niuni??
Witaj:multi:
Moze uda nam się spotkać na tej wystawie?

Posted

MEGNUM napisał(a):
Bogusia?? Pośrednicząca w adopcji Niuni??
Witaj:multi:
Moze uda nam się spotkać na tej wystawie?

Hehe :D super :) mały ten światek ;) ... Na pewno się zobaczymy - uwieeeeeeeeeeeelbiam dogi ;) to moja UKOCHANA rasa :D zresztą wiesz o tym ;) ... Widzę że się doczekałaś maleństwa :D ...

zakla napisał(a):
Czyli widzimy sie w Radomiu? 8) A masz może miejsce w aucie?:cool3:

Hmmmm ... Pisz do Natalki od Besta... Ja jadę z nią ;) może sie wciśniesz :D

na dogo nicku nie pamiętam ale na aussiekowym forum jest jako Natalia ;)

Posted

dorotal napisał(a):
Ja chyba bede
Ja chyba też. I myślę nad opcją bycia nie tylko fotografem ( tak jak na Włocławku ). Dajcie znać to i dla Kingów będzie małe co nieco:loveu:

Posted

bodzia78 napisał(a):
Hehe :D super :) mały ten światek ;) ... Na pewno się zobaczymy - uwieeeeeeeeeeeelbiam dogi ;) to moja UKOCHANA rasa :D zresztą wiesz o tym ;) ... Widzę że się doczekałaś maleństwa :D ...

Mały mały:)
Doczekałam się hihi. 2 lata czekałam na błękitną suczkę z danej hodowli i mam:multi: Coprawda nie błękitną tylko czarną do błękitu ale jest i to najważniejsze:)

To liczę na to ze nas znajdziesz i poznasz po dogu bo ja Ciebie po Twoim psie napewno nie poznam hihi.

Posted

Ma dość ciekawe znaczenie na klacie ;) pewno że poznam ;)

jak się będę kręciła z takim kudłaczem ( plus do tego okulary i aparat na zęby ;) ) ;) to na pewno mnie poznasz :)

Posted

Czy ktoś z Was po wystawie będzie mógł mi udostępnić katalog, tzn. jego pierwsze strony: z ilością psów i ras, sędziowie, sponsorzy nagród ?
I jeszcze, w miarę możliwości wyniki BOG i BIS?
Pytam, poneiważ chcę pisać artykuł o tej wystawie, a nie wiem, czy dam radę tam dojechać.
:modla: