Jump to content
Dogomania

Maluszek shih-tzu bez oka wyrwany z pseudohodowli - ma suuuper dom u BIANKI !!!

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
Gratuluję,to już 6 psiaków na stanie :lol:
Ten Tz to ma rzeczywiście złote serce :loveu:
A pieniądze mozna przeznaczyć na inne bidy,może to być Pikulinka u Ulv.

Wyczytałam właśnie , że Piki nie potrzebuje teraz operacji , ale Aksa potrzebuje wszczepienia jakiejś siatki w odleżynę . Czy może być dla Aksy ?

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie dostałyśmy kaskę od Bianki... :lol::lol::lol:

Przyda się bardzo, bo z Pikowej już część poszła na leczenie zapalenia oskrzeli, na szeleczki i na dobre jedzonko... Poza tym może być potrzebne dalsze badanie (kolejny rtg), a i operacja nie jest na bank odwołąna, tylko odroczona. Kra ciągle leczy odleżynę, skończyła się glukozamin, a- i do stadka doszedł właśnie nowy nabytek-zabytek do remontu... :cool3:

Posted

[quote name='BIANKA1']
Konto Mikusia jest wyzerowane .
50 zł poszło na Mafię
190 zł wczoraj dałam ULV na KrAksę zgodnie z życzeniem :lol:

A teraz Ciotki zbierajcie kasę , bo we wtorek ma przyjechać do mnie 8 wyziębionych , zabiedzonych szczeniaków z Ostrowca :cool3:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109015

już nie śpisz Bianko?:razz:

tak czytam i eee powiedz mi po co te pieniądze oddałaś skoro za 48 godzin będziesz miała aż 8 szczeniąt:crazyeye:
a to już wydaek kilkaset złotych: odrobaczania, zaszczepiania, doszczepienia, odpowiednia karma, podkłady, środki czystości, legowiska i tak dalej-bo nie wiem?:hmmmm:

Posted

[quote name='oktawia6']już nie śpisz Bianko?:razz:

tak czytam i eee powiedz mi po co te pieniądze oddałaś skoro za 48 godzin będziesz miała aż 8 szczeniąt:crazyeye:
a to już wydaek kilkaset złotych: odrobaczania, zaszczepiania, doszczepienia, odpowiednia karma, podkłady, środki czystości, legowiska i tak dalej-bo nie wiem?:hmmmm:
Bo te pieniądze to był zwrot za wykupienie Mikiego i Ciotki zdecydowały , ze mają być przeznaczone na inne bidy ze wskazaniem na bidy u ULV :roll:
Więc oddałam , a u ULV faktycznie sytuacja dramatyczna :-(
Każda kasa jest na konkretny cel i ja nie mam prawa przeznaczać ją na swoje potrzeby , tylko na cel , na który przeznaczyli ją darczyńcy .

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Bo te pieniądze to był zwrot za wykupienie Mikiego i Ciotki zdecydowały , ze mają być przeznaczone na inne bidy ze wskazaniem na bidy u ULV :roll:
Więc oddałam , a u ULV faktycznie sytuacja dramatyczna :-(
Każda kasa jest na konkretny cel i ja nie mam prawa przeznaczać ją na swoje potrzeby , tylko na cel , na który przeznaczyli ją darczyńcy .

Decyzja o przeznaczeniu pieniędzy na inne cele zapadła zanim Bianka podjęła decyzję o szczeniorkach :roll:
teraz trzeba będzie gromadzić kase na maluchy.

Posted

Poker napisał(a):

Decyzja o przeznaczeniu pieniędzy na inne cele zapadła zanim Bianka podjęła decyzję o szczeniorkach :roll:
teraz trzeba będzie gromadzić kase na maluchy.

ale Wiecie, że Bianka góra kilka dni wolnego i znów!:cool3:

śliczny maluszek-bóstwo:loveu:

Posted

[quote name='oktawia6']już nie śpisz Bianko?:razz:

też o tym pomyślałam, ale cóż... teraz będzie trzeba szybko zbierać na te ośmioraczki... :roll:

Posted

figa33 napisał(a):
Jestem bardzo ciekawy co się dzieje w kojcu?:cool3:

On by się z nimi chętnie pobawił , ale maluchy są zarobaczone :roll:
Koopencje same spacerują po kojcu :-( W poniedziałek znowu je odrobaczę .

Posted

Dzien dobry jestem od niedawna na waszym portalu nie orientuje sie w waszych zwyczajach.ale wiem ze bardzo chcialabym zaaodoptowac malego psiaka malego tzn:z tych ktore juz duze nie urosna,nie chodzi mi o psa rasowego ale malego bardzo prosze o pomoc w doborze przyjaciela, z gory dziekuje

Posted

elta napisał(a):
Dzien dobry jestem od niedawna na waszym portalu nie orientuje sie w waszych zwyczajach.ale wiem ze bardzo chcialabym zaaodoptowac malego psiaka malego tzn:z tych ktore juz duze nie urosna,nie chodzi mi o psa rasowego ale malego bardzo prosze o pomoc w doborze przyjaciela, z gory dziekuje

Z jakiego jesteś miasta ?