BIANKA1 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Poker napisał(a):Gratuluję,to już 6 psiaków na stanie :lol: Ten Tz to ma rzeczywiście złote serce :loveu: A pieniądze mozna przeznaczyć na inne bidy,może to być Pikulinka u Ulv. Wyczytałam właśnie , że Piki nie potrzebuje teraz operacji , ale Aksa potrzebuje wszczepienia jakiejś siatki w odleżynę . Czy może być dla Aksy ? Quote
Poker Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 własnie też się dowiedziałam o tym.Może być na Kra Quote
ulvhedinn Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Właśnie dostałyśmy kaskę od Bianki... :lol::lol::lol: Przyda się bardzo, bo z Pikowej już część poszła na leczenie zapalenia oskrzeli, na szeleczki i na dobre jedzonko... Poza tym może być potrzebne dalsze badanie (kolejny rtg), a i operacja nie jest na bank odwołąna, tylko odroczona. Kra ciągle leczy odleżynę, skończyła się glukozamin, a- i do stadka doszedł właśnie nowy nabytek-zabytek do remontu... :cool3: Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Konto Mikusia jest wyzerowane . 50 zł poszło na Mafię 190 zł wczoraj dałam ULV na KrAksę zgodnie z życzeniem :lol: A teraz Ciotki zbierajcie kasę , bo we wtorek ma przyjechać do mnie 8 wyziębionych , zabiedzonych szczeniaków z Ostrowca :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109015 Quote
oktawia6 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='BIANKA1'] Konto Mikusia jest wyzerowane . 50 zł poszło na Mafię 190 zł wczoraj dałam ULV na KrAksę zgodnie z życzeniem :lol: A teraz Ciotki zbierajcie kasę , bo we wtorek ma przyjechać do mnie 8 wyziębionych , zabiedzonych szczeniaków z Ostrowca :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109015 już nie śpisz Bianko?:razz: tak czytam i eee powiedz mi po co te pieniądze oddałaś skoro za 48 godzin będziesz miała aż 8 szczeniąt:crazyeye: a to już wydaek kilkaset złotych: odrobaczania, zaszczepiania, doszczepienia, odpowiednia karma, podkłady, środki czystości, legowiska i tak dalej-bo nie wiem?:hmmmm: Quote
BIANKA1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='oktawia6']już nie śpisz Bianko?:razz: tak czytam i eee powiedz mi po co te pieniądze oddałaś skoro za 48 godzin będziesz miała aż 8 szczeniąt:crazyeye: a to już wydaek kilkaset złotych: odrobaczania, zaszczepiania, doszczepienia, odpowiednia karma, podkłady, środki czystości, legowiska i tak dalej-bo nie wiem?:hmmmm: Bo te pieniądze to był zwrot za wykupienie Mikiego i Ciotki zdecydowały , ze mają być przeznaczone na inne bidy ze wskazaniem na bidy u ULV :roll: Więc oddałam , a u ULV faktycznie sytuacja dramatyczna :-( Każda kasa jest na konkretny cel i ja nie mam prawa przeznaczać ją na swoje potrzeby , tylko na cel , na który przeznaczyli ją darczyńcy . Quote
Poker Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 BIANKA1 napisał(a):Bo te pieniądze to był zwrot za wykupienie Mikiego i Ciotki zdecydowały , ze mają być przeznaczone na inne bidy ze wskazaniem na bidy u ULV :roll: Więc oddałam , a u ULV faktycznie sytuacja dramatyczna :-( Każda kasa jest na konkretny cel i ja nie mam prawa przeznaczać ją na swoje potrzeby , tylko na cel , na który przeznaczyli ją darczyńcy . Decyzja o przeznaczeniu pieniędzy na inne cele zapadła zanim Bianka podjęła decyzję o szczeniorkach :roll: teraz trzeba będzie gromadzić kase na maluchy. Quote
oktawia6 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Poker napisał(a): Decyzja o przeznaczeniu pieniędzy na inne cele zapadła zanim Bianka podjęła decyzję o szczeniorkach :roll: teraz trzeba będzie gromadzić kase na maluchy. ale Wiecie, że Bianka góra kilka dni wolnego i znów!:cool3: śliczny maluszek-bóstwo:loveu: Quote
figa33 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Prześliczne te maluchy :lol:( tzn , jeden maluch , a drugi nie , chociaż też wygląda jak maluch , uff..):cool1: Quote
halbina Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='oktawia6']już nie śpisz Bianko?:razz: tak czytam i eee powiedz mi po co te pieniądze oddałaś skoro za 48 godzin będziesz miała aż 8 szczeniąt:crazyeye: a to już wydaek kilkaset złotych: odrobaczania, zaszczepiania, doszczepienia, odpowiednia karma, podkłady, środki czystości, legowiska i tak dalej-bo nie wiem?:hmmmm: też o tym pomyślałam, ale cóż... teraz będzie trzeba szybko zbierać na te ośmioraczki... :roll: Quote
figa33 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jestem bardzo ciekawy co się dzieje w kojcu?:cool3: Quote
BIANKA1 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 figa33 napisał(a):Jestem bardzo ciekawy co się dzieje w kojcu?:cool3: On by się z nimi chętnie pobawił , ale maluchy są zarobaczone :roll: Koopencje same spacerują po kojcu :-( W poniedziałek znowu je odrobaczę . Quote
elta Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Dzien dobry jestem od niedawna na waszym portalu nie orientuje sie w waszych zwyczajach.ale wiem ze bardzo chcialabym zaaodoptowac malego psiaka malego tzn:z tych ktore juz duze nie urosna,nie chodzi mi o psa rasowego ale malego bardzo prosze o pomoc w doborze przyjaciela, z gory dziekuje Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 elta napisał(a):Dzien dobry jestem od niedawna na waszym portalu nie orientuje sie w waszych zwyczajach.ale wiem ze bardzo chcialabym zaaodoptowac malego psiaka malego tzn:z tych ktore juz duze nie urosna,nie chodzi mi o psa rasowego ale malego bardzo prosze o pomoc w doborze przyjaciela, z gory dziekuje Z jakiego jesteś miasta ? Quote
elta Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 bardzo bym prosila jesli to mozliwe oczywiscie? przejsc na gg bo strasznie wolno otwieraja mi sie strony dogomani12290424 dziekuje Quote
figa33 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Można powiedzieć,.... ekhmm.. bardzo śmiałe to pierwsze zdjęcie:evil_lol: To Kobiś czy Mikuś? Quote
BIANKA1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 figa33 napisał(a):Można powiedzieć,.... ekhmm.. bardzo śmiałe to pierwsze zdjęcie:evil_lol: To Kobiś czy Mikuś? Mikuś z Wypłoszkiem :diabloti: Quote
oktawia6 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 śliczny maluszek!:loveu: a te szczenięta o które się pyta ta osoba wcale nie będą malutkie-napisz jej Bianko-to psy które nawet do 30 kg dojdą:razz:. Quote
figa33 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Piękne są te zdjęcia Wypłoszka z Mikusiem:loveu: Wygląda ,że trzymają sztamę ze sobą:lol: Quote
BIANKA1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 figa33 napisał(a):Piękne są te zdjęcia Wypłoszka z Mikusiem:loveu: Wygląda ,że trzymają sztamę ze sobą:lol: To najlepsi kumple pod słońcem :lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts