Jump to content
Dogomania

Maluszek shih-tzu bez oka wyrwany z pseudohodowli - ma suuuper dom u BIANKI !!!

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Mona , nie zrozum mnie żle :cool3:
Mnie zupełnie nie chodzi o to , żeby go wciskać komuś na siłę , i jeszcze cieszyć się , że kłopot z głowy .
Ja sobie wyobrażam , że ktoś go zobaczy , zakocha się w nim od pierwszego widzenia , i przyjedzie choćby z końca świata nie licząc czasu i kosztów .
Takiego domku mu życzę .I do takiego go oddam .

Bianko doskonale cie rozumie:loveu: na sile to mozna leki podac ,nic wiecej.
Jezeli beda go chcieli to sami do ciebie przyjada,ja tylko pokazalam fotke i nic wiecej robic niebede.
Napisalam tylko ze dom jest sprawdzony i dziewczyny byly tam osobiscie.

Posted

Tak zgadza się -dom sprawdzony i kobieta naprawdę suuper...
Ciekawe tylko czy agresorka zaakceptowała by małego bo o drugą,czarno białą shih- tzkę byłabym spokojna - obawiam się tylko "warszawianki":roll:

Posted

Bianka i co znalazł się jakiś domek?? a jak ktoś by chciał pieska a np. mieszka w Katowicach a ten schi tzu mieszka w Warszawie no to chyba postaralibyśmy sie o transport

Posted

Daria_13 napisał(a):
Bianka i co znalazł się jakiś domek?? a jak ktoś by chciał pieska a np. mieszka w Katowicach a ten schi tzu mieszka w Warszawie no to chyba postaralibyśmy sie o transport

Jeszcze decyzja nie została podjęta . Już przepytałam wszystkich właścicieli shih-tzaków w mojej okolicy . Nikt nie chce . Jeszcze jest jedna opcja , że może rodzice wetki się skuszą . Bardzo bym chciała .
Co do transportu , wydam psa wyłącznie osobiście osobie adoptującej . Muszę ją poznać i spisać umowę . Po kundelki przyjeżdzają do mnie po kilkaset km .
Z Warszawy do Wrocławia da się obrócić w jeden dzień . Sama to robiłam bez problemów . Jak komuś zależy to przyjedzie .

Katowice sa od Wrocławia 2 godz jazdy samochodem .

Posted

mojej mamie on się podoba i bardzo jest jej szkoda tego psiaczka sama mówiła że jak bym nie miała już jednego psa to by się nie zastanawiała bo mówi że co tam jak nie ma oczka

Posted

Alpina napisał(a):
Tak zgadza się -dom sprawdzony i kobieta naprawdę suuper...
Ciekawe tylko czy agresorka zaakceptowała by małego bo o drugą,czarno białą shih- tzkę byłabym spokojna - obawiam się tylko "warszawianki":roll:

Dzis ludzie przynieli do domu na prube sczeniaka od znajomych,agresorka chciala go pozrec:shake: chodzila zanim krok w krok tylko czekala by go usczypnac w kark.W takim razie niema mowy aby maly tam pojechal:shake:

Posted

Mona4 napisał(a):
Dzis ludzie przynieli do domu na prube sczeniaka od znajomych,agresorka chciala go pozrec:shake: chodzila zanim krok w krok tylko czekala by go usczypnac w kark.W takim razie niema mowy aby maly tam pojechal:shake:
Dobrze, że im taki pomysł wpadł do głowy :cool3:Malec jest wyjątkowo upierdliwy do psów i kotów . Byle warknięcia nie usadzają go jak np , czarnuszki . Ciągle popada w tarapaty . Nawet z Alpiną myślałyśmy , że powinien być jako jedyny pies .
To szukamy dalej :cool1:

Posted

Tak Bianeczko - najlepiej jakby on był ten jedyny...
Mały jest "charakterny" i dobrze gdyby nowy opiekun skoncentrował wszystkie siły na odpowiednim wychowaniu pieska - z drugim czworonogiem mogłoby nie wypalić -to zależałoby od charakteru tego drugiego...

Mona4 napisał(a):

Tego się właśnie obawiałam...

Dzięki Moniu :calus:
Jakbyś mogła"rozpuścić wieści" o tym maluszku, to byłabym Ci bardzo wdzięczna...Zawsze miałaś szczęśliwą rękę...

Posted

Czy ten malec jest jeszcze do adopcji ??? Kto go chce oddać ???
I w jaki sposub uszkodzono mu to oczko ???:placz:
Ja jestem z Wrocławia !!! Mogę pomuc ale musze znać szczeguły !!!!!

Posted

Alpina napisał(a):
Tak Bianeczko - najlepiej jakby on był ten jedyny...
Mały jest "charakterny" i dobrze gdyby nowy opiekun skoncentrował wszystkie siły na odpowiednim wychowaniu pieska - z drugim czworonogiem mogłoby nie wypalić -to zależałoby od charakteru tego drugiego...

Tego się właśnie obawiałam...

Dzięki Moniu :calus:
Jakbyś mogła"rozpuścić wici" o tym maluszku, to byłabym Ci bardzo wdzięczna...Zawsze miałaś szczęśliwą rękę...

Wiesci rozpusczone i podalam strone dogo,wrazie czego maja pisac do ciebie i powolac sie namnie.Chwilowo wiecej pomuc niemoge bo znowu siedze na torbach razem z moja psiarnia.w domu bede dopiero w Kwietniu.

Posted

Mona4 napisał(a):
Bianko nasza Wandul szuka malutkich kociakow ma domki dlatakich malenstw:loveu:

Moje mają 2 dni :evil_lol: Ale jak Wandul reflektuje , to proszę bardzo :lol: