anielica Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ooo, to może się problem wątpliwości co do domku rozwiąże... :lol: Quote
Ziutka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Neris napisał(a):Domek zrezygnował ... O fak :shake: A jaki powód ?? Quote
anielica Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Skończyła się aukcja suni - nie do wiary, że nie było chętnych na taką ślicznotę :shake: Czy mam coś dopisać nowego do aukcji? Quote
Neris Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Mają już innego psa... trudno. Anielico, może zrobiłam niedobre zdjęcia? Może spróbuję teraz na jakiejś kanapie, różowym kocyku czy co... Quote
epe Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Neris! Ale masz nową ślicznotkę!! Pewnie nie zdążysz się do niej przywiązać! Ten domek co nie wypalił,pewnie nie był jej przeznaczony. Quote
anielica Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Kurczę, moim zdaniem zdjęcia są super! No nic, próbujemy raz jeszcze. Damy radę. Domek ma być fajny, a nie taki o... Quote
Neris Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 No mam, Epe, mam... cudo to jest przekochane! Quote
Neris Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Maleńka Amelka uhodowała niezłe boczki, nie wiem jak to możliwe no... Quote
Neris Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Bardzo dobrze, grubawa jest ciut... może po Świętach ktoś po nią zadzwoni? Quote
anielica Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 A czy ona jest na jakichś innych portalach ogłoszeniowych, czy tylko na allegro? Quote
anielica Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Amelkę obserwują 3 osoby... Mam nadzieję, że nie zaprzyjaźnieni dogomaniacy :cool1: Myślę, że po świętach sprawy adopcyjne mogą ruszyć z miejsca, mam nadzieję... Już się ludzie naświętowali, najedli, napili, teraz - życie...:) Quote
Neris Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 A niektórzy się elegancko nachorowali... i jeszcze ciągle nie mogą się wyleczyć. Wstawiłam Amelkę na kilka portali, ale nie zapisałam gdzie i teraz nie wiem jakie. Pogrzebię w mailach i wieczorem sprobuję powstawiać w więcej miejsc. Quote
anielica Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ja mogę wstawić na adopcje.org, jeżeli tam nie ma. Podobno tam sporo ludzi zagląda. Quote
Neris Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Ja ciągle powalona choróbskiem, ale mała zdrowa i rozrabia na całego... będzie takim rodzynkiem - obserwatorem otoczenia. Siedzi przy płocie i uważnie obserwuje, ale nie szczeka za bardzo, grzeczna jest. Quote
Neris Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Lepi jakby... tylko żołądek od tych wszystkich leków szwankuje. Mam 2 zapytania o Amelkę - jedno z Allegro, drugie z innego ogłoszenia. Mam nadzieję, że będą to sensowne osoby. Quote
Ciucik Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='anielica']Ciucik, a co u Filipiny słychać??? Filipina vel Otomana ma się doskonale chociaż po zimie wygląda może zbyt dostatnio... Ostatnio "powiększyła" się nam rodzina i biedna Filipka jest notorycznie zamęczana a to napewno wpłynie na poprawę sylwetki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107729&highlight=pu%C5%82awy Quote
anielica Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 No Tymuś bardzo oryginalnej urody jest :p Ucałowania dla Otomany i całej sfory! Nerisowo, czy ja mam Amelię znowu wystawiać, bo się allegro skończyło - obserwowały 3 osoby. Czy jakaś sprawa rozwojowa z tymi pytającymi??? Quote
Neris Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 to debiliusze byli , kretynopytacze - raz zapytali i znikli... Quote
Recommended Posts