Jump to content
Dogomania

Szaleństwa Majki Skowron czyli Amelka i Psotka w jednym stały domu...

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mają już innego psa... trudno.

Anielico, może zrobiłam niedobre zdjęcia? Może spróbuję teraz na jakiejś kanapie, różowym kocyku czy co...

Posted

Neris!
Ale masz nową ślicznotkę!! Pewnie nie zdążysz się do niej przywiązać!
Ten domek co nie wypalił,pewnie nie był jej przeznaczony.

Posted

Amelkę obserwują 3 osoby... Mam nadzieję, że nie zaprzyjaźnieni dogomaniacy :cool1: Myślę, że po świętach sprawy adopcyjne mogą ruszyć z miejsca, mam nadzieję... Już się ludzie naświętowali, najedli, napili, teraz - życie...:)

Posted

A niektórzy się elegancko nachorowali... i jeszcze ciągle nie mogą się wyleczyć.

Wstawiłam Amelkę na kilka portali, ale nie zapisałam gdzie i teraz nie wiem jakie. Pogrzebię w mailach i wieczorem sprobuję powstawiać w więcej miejsc.

Posted

Ja ciągle powalona choróbskiem, ale mała zdrowa i rozrabia na całego... będzie takim rodzynkiem - obserwatorem otoczenia. Siedzi przy płocie i uważnie obserwuje, ale nie szczeka za bardzo, grzeczna jest.

Posted

Lepi jakby... tylko żołądek od tych wszystkich leków szwankuje.

Mam 2 zapytania o Amelkę - jedno z Allegro, drugie z innego ogłoszenia. Mam nadzieję, że będą to sensowne osoby.

Posted

No Tymuś bardzo oryginalnej urody jest :p
Ucałowania dla Otomany i całej sfory!

Nerisowo, czy ja mam Amelię znowu wystawiać, bo się allegro skończyło - obserwowały 3 osoby. Czy jakaś sprawa rozwojowa z tymi pytającymi???