katya Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Moja sucz zostając sama w domu też rozrabiała i wyła jak była jedynaczką. Teraz ma starszego brata i problem nie istnieje. Quote
ewatonieja Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 jesli tylko chcą sie podjąc no to nie ma co wybrzydzac, ;) cięzko jest znależc ludzi,którzy chcą włożyć wiecej pracy i trudu w wychowanie przystosowanie psa do nowych warunków, a nie tylko "żądają" psa idealnego Quote
malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 jak po tym mailu co teraz wysmarowałam :diabloti: dalej będą na TAK to umawiamy się z patch75 na wizytę przedadopcyjną :kciuki: Quote
malawaszka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 o rany! twarda sztuka:razz: - nie dała się zniechęcić i dalej chce Lennego :mdleje: mimo tego, że może wyć, szczekać, sikać, niszczyć to Oni go chcą :loveu: kochana Patch75 pojedzie na wizytę przedadopcyjną i potem jak będzie wszystko ok to będziemy ustalać kiedy pojadą po Lennego :loveu: Quote
szajbus Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 To ja nie puszczam kciuków ciotka. za nic w świecie nie puszczę!!!!!!! Ufffffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ciapuś Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 dostałam takie zapytanie o Lniego [COLOR=Green]Prosze o informacje dotyczące psiaka Leniego, czy jeszcze aktualne.[/COLOR] co mam odpisać? Quote
malawaszka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ciapuś odpisz, że czekamy na decyzję domku który się zgłosił wczesniej i żeby się uzbroili w cierpliwość - w niedzielę wizyta przedadopcyjna Quote
hanka456 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Dziekuję Pani Wandzie Szostek za przesłanie umowy Lenniego. Dzisiaj dotarła. Quote
szajbus Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 To czekamy na wieści ! Kciuki zacisniete cały czas! Quote
ewatonieja Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 a zdjecia? nie było zdjęc w kopercie? :oops: Quote
malawaszka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='malawaszka']Ciapuś odpisz, że czekamy na decyzję domku który się zgłosił wczesniej i żeby się uzbroili w cierpliwość - [B][COLOR=Red]w niedzielę[/COLOR][/B] wizyta przedadopcyjna[/quote] :czytaj: więc nie wiem bo mój wzrok w przód nie wybiega :lol:;) ale jestem, naprawdę dobrej myśli co do tego domku Quote
szajbus Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 kciuki cały czas zaciśnięte, ale przyznam, ze chcielibyśmy zobaczyć jak teraz wygląda Lenny Quote
_Tosia_ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='malawaszka']:czytaj: więc nie wiem bo mój wzrok w przód nie wybiega :lol:;) ale jestem, naprawdę dobrej myśli co do tego domku[/quote] a w niedzielę... :oops: juz się nie mogę doczekać wiesci... Quote
szajbus Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Jutro czekamy na wieści i zaciskamy kciuki Quote
malawaszka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 No i po wizycie :loveu: Domek bardzo fajny i już sobie nie wyobrażają, żeby Lenny miał do nich nie trafić :loveu: Świadomi wszelkich praw i obowiązków i przekonani, że im sprostają czekają na Lennego :multi: bardzo fajni ludzie, bardzo fajne tereny do spacerowania i biegania :multi: Jak wszystko uda się dograć to w piątek by przyjechali po Lennego :multi: dalej trzymajcie :kciuki: Quote
ewatonieja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 :thumbs::thumbs: ja i rutka trzymamy mocno :)) Quote
szajbus Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Czekamy na te radosne wieści , tylko ten czas wlecze sie jak flaki z olejem! Quote
luka1 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 to ja sobie pozwolę potowarzyszyć :kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts