szajbus Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Jestem strasznie ciekawa jak przebiegło powitanie z koleżanką. Spierać się nie będę ale dla mnie ma więcej ze sznupka niż z pudelka. A z resztą, jest śliczny j bez względu na to. do kogo mu bliżej z tych ras W schronie by sie zmarnował i tyle a szkoda by było, bo jeszcze potrafi się cieszyć. No, Lenny jesteś już całkowicie bezpieczny , ale hopaj na gorę w kolejkę po stały domek. Quote
ewatonieja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 malawaszko,on miał przy oczach takie potworne dredy ze jak tylko dorwałam nożyczki to je uciełam a teraz czekamy na metamorfoze :cool3: Quote
malawaszka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dziękuję Wam dziewczyny :loveu: Trzeba szybko znaleźć dom dla Lennego bo skubany teraz trochę za mocno dominuje sunię rezydentkę, a ona też świeżo po schronisku i P. Władysław boi się, że Lenny sprawi, że Hestia się znowu zamknie w sobie - nie ma agresji, ale Lenny to taki prawdziwy chłop i wszędzie musi być pierwszy, ważniejszy, to on goni za zabawką i on się nią nie dzieli - w przeciwieństwie do Hesi, która odchodzi od miski, oddaje zabawki i w ogóle jest przesłodka :loveu: ale za bardzo usuwa się w cień - widać tak jej jest wygodniej, ale P. Władysławowi serce pęka bo to teraz Jego oczko w głowie i ukochana towarzyszka. czy on był ważony w lecznicy? ile waży? Quote
szajbus Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Słuchajcie, sądzę, ze brak zainteresowania psiakim wynika z jego niekorzystnego wyglądau, Trzeba by faceta doprowadzić do ładu, co widzę juz się dzieje i cyknąc mu parę fotek, które bym podmieniła w ogłoszeniach. Jak na razie jego wygląd straszy co niektórych, bonie maja pojęcia co pod tą masą kołtunów się tak naprawdę kryje. Quote
ciapuś Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 a jak będziesz zmieniała zdjęcia to dobrze by było zmienić też namiary w ogłoszeniach na kogoś u kogo będzie piesek Quote
malawaszka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 narazie takie fotki - wg mnie Lenny jest sznaucerem mini, ale przerośniętym - takie się zdarzają - widać hodoffla coś przekombinowała :angryy: No i trzeba mieć na uwadze, że Hestia jest raczej z tych mniejszych sznupek :loveu: Quote
malawaszka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 i wg mnie uszy to nie są tylko uszy - szkoda, że nie mogę go wziąć w swoje łapki :lol::roll: wydaje mi się, że uszy też ma sznaucerowate, tylko na końcach filce długie Quote
szajbus Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 ok to poczekam na te nowsze fotki i podmienimy na allegro o innych ogłoszeniach. Prosze też o namiar na nowy kontakt na Lenny, dla chętnych. Quote
Szyszka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Cieszę się że Lenny jest w bezpiecznych rękach. Quote
malawaszka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 dałam go na allegro i alegratkę wyróżnione bo mi się zwolniło po średniaku Quote
hanka456 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Domek poszukiwany kochający i cierpliwy dla młodziutkiego Lenniego. Czas nagli. Quote
szajbus Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Mlody, sliczny, wesoły Lenny czeka na kochający domek! Quote
hanka456 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Lenny, to psiak z pięknymi brązowymi oczami i cudownym wilgotnym nosem, który wtula w kolana prosząc o dom. Quote
szajbus Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Kto podaruje temu młodzieńcowi domek? Quote
szajbus Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Lenny wita wszystkich prosząc o domek! Quote
Recommended Posts