Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
Sznaucio z Poznania ma już prawie dom, Wandziu może zamiast tamtego Lenny mógłby u Ciebie tymczasowo pomieszkać?

Enia - poczekajmy z tym bo nie wiadomo co się okaże po wyciągnięciu Poznaniaka ze schronu - Wanda potrzebna nadal w razie jakby okazał się niedobry dla dzieci.

Posted

Malawaszko ja na swoim synu też testowałam psy w Wegrowie i powiem Ci to nie jest wiarygodne, dopiero w domu po kilku - kilkunastu dniach okazuje sie jak jest ..........
chciałam dobrze dla Lenusia żeby nie siedział zagilony w klatce lecznicy......no chciałam szybko wykorzystać Wandy ciepły i dobry dom.

Posted

enia napisał(a):
Sznaucio z Poznania ma już prawie dom, Wandziu może zamiast tamtego Lenny mógłby u Ciebie tymczasowo pomieszkać?

Właśnie nad tym myślę. Jeżeli byłoby to ze wsparciem finansowym może by się udało na któreś gospodarstwo.

Posted

enia napisał(a):
Malawaszko ja na swoim synu też testowałam psy w Wegrowie i powiem Ci to nie jest wiarygodne, dopiero w domu po kilku - kilkunastu dniach okazuje sie jak jest ..........
chciałam dobrze dla Lenusia żeby nie siedział zagilony w klatce lecznicy......no chciałam szybko wykorzystać Wandy ciepły i dobry dom.

ja wiem, ale Lenny ma narazie zapewnioną opiekę - lecznicę a potem DT u Pana Elma - ja bym wolała, żebyś Wandziu poczekała co się okaże ze średniakiem, żeby w razie czego było dla niego wyjście awaryjne

Posted

Lenny moze byc przyjety. Lecznica nazywa sie Cam-Vet miesci sie na ul. Rzgowskiej 205. Potrzebna osoba która wyciagnie psa i go tam zawiezie,bedzie do niego przyjeżdzac i dowiadywac sie jak stan zdrowia oraz trzeba zakupic karme. Czy ktos sie tego podejmie?

Posted

Mam nadzieję, że Lenny nie będzie bardzo chory i szybko opuści lecznicę.
Byłoby dla niego cudownie gdyby miła wolontraiuszka bądź wolontariusz czasem odwiedził go w lecznicy, troszkę do niego pogadał i na spacerek wyprowadził. Państwo pracujący w lecznicy są bardzo mili i nie ma z tym problemow.

Posted

Czekamy na wieści. Dzis Mały miał być wyciągnięty ze schronu, zawieziony do lecznicy a oprócz tego dziewczyny pracują. Jak wejdą na dogo to na pewno nam wszystko napiszą.

Posted

Lenni jest już w lecznicy.
To bardzo miły piesek ,skoczny jak pchełka.Był bardzo zadowolony kiedy wsiadał do samochodu a w lecznicy prowokował do zabawy.Przyszłemu właścicielowi da na pewno wiele radości i miłości.

Posted

ciapuś napisał(a):
Lenni jest już w lecznicy.
To bardzo miły piesek ,skoczny jak pchełka.Był bardzo zadowolony kiedy wsiadał do samochodu a w lecznicy prowokował do zabawy.Przyszłemu właścicielowi da na pewno wiele radości i miłości.

Alez to cieszy!Czy będzie Go ktos doglądał w tej lecznicy?
Zdrowiej Malutku:loveu: