enia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Sznaucio z Poznania ma już prawie dom, Wandziu może zamiast tamtego Lenny mógłby u Ciebie tymczasowo pomieszkać? Quote
Kar0la Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 szajbus napisał(a):Są wieści.W dniu jutrzejszym Lenny zostanie przyjęty do lecznicy w Łodzi. Huraaa. :multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 enia napisał(a):Sznaucio z Poznania ma już prawie dom, Wandziu może zamiast tamtego Lenny mógłby u Ciebie tymczasowo pomieszkać? Enia - poczekajmy z tym bo nie wiadomo co się okaże po wyciągnięciu Poznaniaka ze schronu - Wanda potrzebna nadal w razie jakby okazał się niedobry dla dzieci. Quote
enia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Malawaszko ja na swoim synu też testowałam psy w Wegrowie i powiem Ci to nie jest wiarygodne, dopiero w domu po kilku - kilkunastu dniach okazuje sie jak jest .......... chciałam dobrze dla Lenusia żeby nie siedział zagilony w klatce lecznicy......no chciałam szybko wykorzystać Wandy ciepły i dobry dom. Quote
wanda szostek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 enia napisał(a):Sznaucio z Poznania ma już prawie dom, Wandziu może zamiast tamtego Lenny mógłby u Ciebie tymczasowo pomieszkać? Właśnie nad tym myślę. Jeżeli byłoby to ze wsparciem finansowym może by się udało na któreś gospodarstwo. Quote
malawaszka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 enia napisał(a):Malawaszko ja na swoim synu też testowałam psy w Wegrowie i powiem Ci to nie jest wiarygodne, dopiero w domu po kilku - kilkunastu dniach okazuje sie jak jest .......... chciałam dobrze dla Lenusia żeby nie siedział zagilony w klatce lecznicy......no chciałam szybko wykorzystać Wandy ciepły i dobry dom. ja wiem, ale Lenny ma narazie zapewnioną opiekę - lecznicę a potem DT u Pana Elma - ja bym wolała, żebyś Wandziu poczekała co się okaże ze średniakiem, żeby w razie czego było dla niego wyjście awaryjne Quote
Niewiasta_21 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Lenny moze byc przyjety. Lecznica nazywa sie Cam-Vet miesci sie na ul. Rzgowskiej 205. Potrzebna osoba która wyciagnie psa i go tam zawiezie,bedzie do niego przyjeżdzac i dowiadywac sie jak stan zdrowia oraz trzeba zakupic karme. Czy ktos sie tego podejmie? Quote
hanka456 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Mam nadzieję, że Lenny nie będzie bardzo chory i szybko opuści lecznicę. Byłoby dla niego cudownie gdyby miła wolontraiuszka bądź wolontariusz czasem odwiedził go w lecznicy, troszkę do niego pogadał i na spacerek wyprowadził. Państwo pracujący w lecznicy są bardzo mili i nie ma z tym problemow. Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Maluszku dzisiaj już będziesz bezpieczny i pod dobrą opieką :loveu: a znalazł się ktoś kto się nim zaopiekuje w lecznicy? :modla: Quote
amalena Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 a co z tymi ranami, pogryzieniem ??? mam nadzieje ze to nic poważnego??? :-( on na długo w tej lecznicy??? Quote
amalena Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 w warunkach schroniskoqwych to mam nadzieje ze sie te rany nie zapaprały... dobrze ze jest w lecznicy... a co wet mówił jak go zobaczył? Quote
szajbus Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Czekamy na wieści. Dzis Mały miał być wyciągnięty ze schronu, zawieziony do lecznicy a oprócz tego dziewczyny pracują. Jak wejdą na dogo to na pewno nam wszystko napiszą. Quote
Edi100 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 malawaszka napisał(a):Leeny czy już jest Ci ciepło w pupkę? Ja tez czekam na wieśći. Quote
ciapuś Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Lenni jest już w lecznicy. To bardzo miły piesek ,skoczny jak pchełka.Był bardzo zadowolony kiedy wsiadał do samochodu a w lecznicy prowokował do zabawy.Przyszłemu właścicielowi da na pewno wiele radości i miłości. Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 a o zdrówku coś wiadomo??? jak skoczny to pewnie nic poważnego :multi: ale fajny dzień dzisiaj - dwa sznupy opuściły klatki :laola: Quote
Edi100 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ciapuś napisał(a):Lenni jest już w lecznicy. To bardzo miły piesek ,skoczny jak pchełka.Był bardzo zadowolony kiedy wsiadał do samochodu a w lecznicy prowokował do zabawy.Przyszłemu właścicielowi da na pewno wiele radości i miłości. Alez to cieszy!Czy będzie Go ktos doglądał w tej lecznicy? Zdrowiej Malutku:loveu: Quote
ciapuś Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 co do zdrowia to nie jest źle(jak na moje oko).Jedynie ranki na tyłeczku wyglądaja tak sobie , ale dostanie antybiotyk i wszystko mam nadzieje bedzie dobrze Quote
malawaszka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 a foteczki? :oops: będą? :modla: :modla: :modla: Quote
Edi100 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ciapuś napisał(a):sa wstawione na poprzedniej stronie Właśnie widziałam:) Alez ma mądre spojrzenie:loveu: Quote
szajbus Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Dziekuję dziewczyny. Bida opuściła schron, jest bezpieczny, ale ile takich bid w nim tkwi? Kto sie pozbywa psiaka jest pozbawiony wszelkich uczuć. Quote
Recommended Posts