Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lenny kichał i miał przezroczystą wydzielinę z nosa, zaszywał się w budzie co oznacza ze bał sie agresora i mozliwe ze nie czuł sie na siłach łazic na taka pogode po boksie, ja go zaprowadziłam do gabinetu w celu obejrzenia prez wety i obcięcia dredów, nie nadawał sie do budy (a była wolna) stwierdzono ze w tym stanie należy mu sie pobyt w zwierzętarni

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
a z ogłoszeń żadnego zainteresowania nie ma?

Nie ma, bo ludzie nie mają wyobraźni.:shake: Pewnie po kąpieli i strzyżeniu będą się ustawiać po niego kolejki.

Posted

Kar0la napisał(a):
Nie ma, bo ludzie nie mają wyobraźni.:shake: Pewnie po kąpieli i strzyżeniu będą się ustawiać po niego kolejki.

Masz racje Karola- w domowych warunkach to będzie zupelnie inny pies....
serce mi sie kroi jak go widze, nie ma mnie w domu po 12 godzin , suka sama siedzi 8 nie wiem czy Lenny by to wytrzymał........:shake:
niech go ktoś weźmie na tymczas :-(

Posted

enia jeśli przeszkodą miałoby być tylko to, że przez 8 h nie ma spaceru to wg mnie nie byłby to problem - przecież większość psów ludzi pracujących tyle wytrzymuje w ciągu dnia i nie ma problemu

Posted

A jeśli będzie zapewniony domek to pies zostanie ładnie obcięty zanim do nowego domku trafi i myślę ze jak wstawi się nowe ładne fotki to będzie po niego kolejka

Posted

malawaszka napisał(a):
enia jeśli przeszkodą miałoby być tylko to, że przez 8 h nie ma spaceru to wg mnie nie byłby to problem - przecież większość psów ludzi pracujących tyle wytrzymuje w ciągu dnia i nie ma problemu

wiem, ale pies ze schronu nie może tak od razu zostawać sam na tyle godzin, ja swoją sznaucerke uczylam ze 2 lata zostawania , nawet zaliczylyśmy specjalistę, nie wspomne o sąsiadach i wizytach SM w moim mieszkaniu.
Dziewczyny jak on w schronie sie zachowuje? szczeka? jest niespokojny? pobudzony na widok ludzi?

Posted

szajbus napisał(a):
Są wieści.W dniu jutrzejszym Lenny zostanie przyjęty do lecznicy w Łodzi.

Uff, jak dobrze.
Maleńki jeszcze troszkę:(