ewatonieja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Lenny kichał i miał przezroczystą wydzielinę z nosa, zaszywał się w budzie co oznacza ze bał sie agresora i mozliwe ze nie czuł sie na siłach łazic na taka pogode po boksie, ja go zaprowadziłam do gabinetu w celu obejrzenia prez wety i obcięcia dredów, nie nadawał sie do budy (a była wolna) stwierdzono ze w tym stanie należy mu sie pobyt w zwierzętarni Quote
szajbus Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Podnosimy na pierwszą szkraba i prosimy o domek! Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 a z ogłoszeń żadnego zainteresowania nie ma? Quote
Kar0la Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 malawaszka napisał(a):a z ogłoszeń żadnego zainteresowania nie ma? Nie ma, bo ludzie nie mają wyobraźni.:shake: Pewnie po kąpieli i strzyżeniu będą się ustawiać po niego kolejki. Quote
ciapuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Niestety nie było ani jednego telefonu czy maila :-( Quote
enia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Kar0la napisał(a):Nie ma, bo ludzie nie mają wyobraźni.:shake: Pewnie po kąpieli i strzyżeniu będą się ustawiać po niego kolejki. Masz racje Karola- w domowych warunkach to będzie zupelnie inny pies.... serce mi sie kroi jak go widze, nie ma mnie w domu po 12 godzin , suka sama siedzi 8 nie wiem czy Lenny by to wytrzymał........:shake: niech go ktoś weźmie na tymczas :-( Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 enia jeśli przeszkodą miałoby być tylko to, że przez 8 h nie ma spaceru to wg mnie nie byłby to problem - przecież większość psów ludzi pracujących tyle wytrzymuje w ciągu dnia i nie ma problemu Quote
ciapuś Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A jeśli będzie zapewniony domek to pies zostanie ładnie obcięty zanim do nowego domku trafi i myślę ze jak wstawi się nowe ładne fotki to będzie po niego kolejka Quote
enia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 malawaszka napisał(a):enia jeśli przeszkodą miałoby być tylko to, że przez 8 h nie ma spaceru to wg mnie nie byłby to problem - przecież większość psów ludzi pracujących tyle wytrzymuje w ciągu dnia i nie ma problemu wiem, ale pies ze schronu nie może tak od razu zostawać sam na tyle godzin, ja swoją sznaucerke uczylam ze 2 lata zostawania , nawet zaliczylyśmy specjalistę, nie wspomne o sąsiadach i wizytach SM w moim mieszkaniu. Dziewczyny jak on w schronie sie zachowuje? szczeka? jest niespokojny? pobudzony na widok ludzi? Quote
Edi100 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ło matuchno, jaki zabiedzony miniaczek:(:placz: Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 niech mnie ktoś stąd zabieeerzeeeee :placz: Quote
Edi100 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Szyszka napisał(a):Haloooo. Tymczas pilnie potrzebny. Nawet bardzo:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
enia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 malawaszka napisał(a):malutku już niedługo :kciuki: co to oznacza??? możemy sie cieszyć pomalutku? Quote
malawaszka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 to oznacza, że szukamy sposobu, żeby jak najszybciej wyciągnąć malutka ze schronu - zanim się bardziej rozchoruje:shake: Quote
Niewiasta_21 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Hania zadzwoni do lecznicy i zapyta. Jesli sie zgodza to potrzebny jest ktos kto wyciagnie psa,zawiezie go i bedzie sie nim opiekował w lecznicy. Quote
szajbus Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Są wieści.W dniu jutrzejszym Lenny zostanie przyjęty do lecznicy w Łodzi. Quote
malawaszka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ahhh KOCHAM WAS!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Edi100 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 szajbus napisał(a):Są wieści.W dniu jutrzejszym Lenny zostanie przyjęty do lecznicy w Łodzi. Uff, jak dobrze. Maleńki jeszcze troszkę:( Quote
Recommended Posts