malawaszka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 no właśnie czekam na jakieś wieści - kilka dni temu wysłałam maila i jeszcze nie mam odpowiedzi Quote
wanda szostek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 To mnie niepokoi. Oby było wszystko w porządku. Nie wiem czy Anuka1 ma jakiś na nich namiar. Quote
Anuka1 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ostatnio brakuje mi głowy i czasu na inne rzeczy i dopiero dzisiaj wysłałam smsa do Pani Joanny. Jeżeli do jutra wieczora nie dostanę odpowiedzi, to zadzwonię. Dziwna sprawa z tym brakiem odpowiedzi. Quote
Anuka1 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 malawaszka napisał(a):no właśnie czekam na jakieś wieści - kilka dni temu wysłałam maila i jeszcze nie mam odpowiedzi Malawaszka a może Ty do nich już dzwoniłaś? Jeżeli tak, to daj znać - nie chcę się ludziom niepotrzebnie narzucać i ich niepokoić. Quote
malawaszka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 mam wieści :multi::loveu::loveu::loveu: same cudne :loveu::loveu::loveu: Przepraszam, że tak długo sie nie odzywalam:) Ostatnio jest tak ladna pogoda, że szkoda mi popołudniowego czasu na siedzenie przed komputerem:) Dziś było przepieknie! Niebo bezchmurne,zero wiatru więc wybraliśmy się na całe popołudnie do znajomych na działkę pod lasem:) Lenny szalał jak wariat:))Teraz padł zmęczony! Muszę powiedziec, że mam same dobre wiadomości:) Lenny coraz lepiej znosi zostawanie w domu. Przyzwyczja się do naszej nieobecności. Rozumie, że zostaje sam i już coraz rzadziej szczeka. To zależy też od dnia. Czasami bez problemu wypuszcza nas do pracy, a są też dni, że serce mi się kroi gdy muszę go zostawic:(( Patrzy na mnie tymi slepiami i liczy na to, że go wezmę. Najlepsze szaleństwo jest wtedy gdy wracamy do domu. Przez jakieś 10 min. nie można nawet butów zdjąc bo Lenny tak skacze i cieszy się, że ciężko cokolwiek innego zrobic.Poza tym ma taką przypadlośc ze musi przebywac w tym samym pomieszczeniu co któreś z nas.Inaczej jest chory jak nas nie ma w zasięgu oczu. Codziennie o 6 rano uprawia joging:)) razem z moim mężem. No ale i tak udało mi się trochę go podtuczyc!! Przybrał na wadze, troszkę się zaokrąglił i wygląda zdrowo! Niedługo czeka go jeszcze fryzjer i będzie jak nowo narodzony:)) Swoje nowe spanie (kojec dla psa) polubił od razu. Pokazaliśmy mu tylko, że jest to jego miejsce i tak zostało. Po prostu do niego wszedł i polożył się!! Rewelacja!! Byłam z niego niesamowicie dumna!!!!Tak samo jest z wycieraniem łap po spacerze. Zrozumiał doslownie w kilka dni, że musi poczekac po wejściu do domu, aż wytrę mu łapy. Już mi je niemalże sam podaje:) Nie wie jeszcze co znaczy "siad" i "podaj łapę", no ale nie wszystko na raz:)Nauczy się i tego.Wszystko w swoim czasie. Obiecalam Pani zdjęcia...no ale jest problem...Lenny nie cierpi jak mu się robi zdjęcia. Odwraca się, lekceważy. Jak narazie czatuję na dobre ujęcia:) :loveu: no i co? chyba możemy się cieszyć? :multi: Quote
malawaszka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 :multi::loveu: widać, że przybrał na wadze :cool3: :loveu: Quote
Anuka1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Malawaszka czy opiekunowie Leniego mają namiar na wątek? Może im podesłać z prośbą o wklejenie kilku zdjęć co jakiś czas i kilka słów. Quote
malawaszka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Pani Lennego nie może siędostać teraz na dogo przez te problemy (o dziwo ja nie mam żadnych, ale mnóstwo forumowiczów nie może się dostać :mad:) i dostałam śliczne fotki :loveu::multi: Poznajecie tego kawalera? :loveu: ale z niego gwiazdor co??? pięknie pozuje :loveu: Quote
malawaszka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 i jeszcze dwie przed obcięciem - jakie piękne tereny :loveu::loveu::loveu: Quote
szajbus Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Ciotka jestes pewna, ze to CUDO to jest NASZ LENNY??????????????????? No, no, a to się chłopakowi pofarciło. Jestem cała w skowronkach! Quote
malawaszka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 nooo mnie też się buzia śmieje jak patrzę na te fotki :loveu: przystojniak szczęśliwy :loveu: Quote
szajbus Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Szczęsliwy, wychuchany, sierść śliczna. Gęba mi się cieszy jak cholera! Quote
wanda szostek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Cieszę się, że taki piękny. Jutro pokażę zdjęcia Anuce1 i mężowi, bo przyjedzie z działki. Quote
hanka456 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jakie piękne zdjęcia!!!!!! Lenny wygrał bitwę o domek. Quote
Recommended Posts