Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio brakuje mi głowy i czasu na inne rzeczy i dopiero dzisiaj wysłałam smsa do Pani Joanny. Jeżeli do jutra wieczora nie dostanę odpowiedzi, to zadzwonię. Dziwna sprawa z tym brakiem odpowiedzi.

Posted

malawaszka napisał(a):
no właśnie czekam na jakieś wieści - kilka dni temu wysłałam maila i jeszcze nie mam odpowiedzi

Malawaszka a może Ty do nich już dzwoniłaś? Jeżeli tak, to daj znać - nie chcę się ludziom niepotrzebnie narzucać i ich niepokoić.

Posted

mam wieści :multi::loveu::loveu::loveu: same cudne :loveu::loveu::loveu:

Przepraszam, że tak długo sie nie odzywalam:) Ostatnio jest tak ladna pogoda, że szkoda mi popołudniowego czasu na siedzenie przed komputerem:) Dziś było przepieknie! Niebo bezchmurne,zero wiatru więc wybraliśmy się na całe popołudnie do znajomych na działkę pod lasem:) Lenny szalał jak wariat:))Teraz padł zmęczony!
Muszę powiedziec, że mam same dobre wiadomości:) Lenny coraz lepiej znosi zostawanie w domu. Przyzwyczja się do naszej nieobecności. Rozumie, że zostaje sam i już coraz rzadziej szczeka. To zależy też od dnia. Czasami bez problemu wypuszcza nas do pracy, a są też dni, że serce mi się kroi gdy muszę go zostawic:(( Patrzy na mnie tymi slepiami i liczy na to, że go wezmę. Najlepsze szaleństwo jest wtedy gdy wracamy do domu. Przez jakieś 10 min. nie można nawet butów zdjąc bo Lenny tak skacze i cieszy się, że ciężko cokolwiek innego zrobic.Poza tym ma taką przypadlośc ze musi przebywac w tym samym pomieszczeniu co któreś z nas.Inaczej jest chory jak nas nie ma w zasięgu oczu. Codziennie o 6 rano uprawia joging:)) razem z moim mężem. No ale i tak udało mi się trochę go podtuczyc!! Przybrał na wadze, troszkę się zaokrąglił i wygląda zdrowo! Niedługo czeka go jeszcze fryzjer i będzie jak nowo narodzony:)) Swoje nowe spanie (kojec dla psa) polubił od razu. Pokazaliśmy mu tylko, że jest to jego miejsce i tak zostało. Po prostu do niego wszedł i polożył się!! Rewelacja!! Byłam z niego niesamowicie dumna!!!!Tak samo jest z wycieraniem łap po spacerze. Zrozumiał doslownie w kilka dni, że musi poczekac po wejściu do domu, aż wytrę mu łapy. Już mi je niemalże sam podaje:) Nie wie jeszcze co znaczy "siad" i "podaj łapę", no ale nie wszystko na raz:)Nauczy się i tego.Wszystko w swoim czasie.
Obiecalam Pani zdjęcia...no ale jest problem...Lenny nie cierpi jak mu się robi zdjęcia. Odwraca się, lekceważy. Jak narazie czatuję na dobre ujęcia:)

:loveu: no i co? chyba możemy się cieszyć? :multi:

• 4 weeks later...
Posted

Pani Lennego nie może siędostać teraz na dogo przez te problemy (o dziwo ja nie mam żadnych, ale mnóstwo forumowiczów nie może się dostać :mad:) i dostałam śliczne fotki :loveu::multi:

Poznajecie tego kawalera? :loveu:

ale z niego gwiazdor co??? pięknie pozuje :loveu: