Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam!!
mam bokserkę 8-letnią w niedziele dostała cieczki i od tamtej pory jest jakaś dziwna od poniedziałku nic nie zjadła ani nie wypiła siedzi w budzie cały czas wczoraj wyjąłem jej dwa kleszcze co to może być

Posted

Poproś koniecznie lek. wet. o zrobienie badań w kierunku babesziozy (piroplazmozy). Jest to stosunkowo proste i niedrogie badanie krwi, a wczesna diagnoza tej choroby daje duże szanse wyleczenia - podaje się min. preparat niszczący pierwotniaka. Nieleczona babeszioza natomiast (lub leczona zbyt późno)jest najczęściej śmiertelna. Ponieważ czas gra bardzo dużą rolę proponuję jak najszybsze udanie się do lek. wet.

Posted

Nie wiem czy ja dobrze widze ???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Trzymałes 8 letnia bokserke w budzie???? w lutym ???

Poza tym jakos szokuje mnie to ,ze nie pojechałes do weta ,widzac ,ze psiak nie pije niemal 2 doby!!!!!!!Nie wspomne juz ,ze szukanie diagnozy na forum internetowym nieco mija sie z celem ...

Posted

Miałam się nie wypowiadać ale ciśnienie tak mi skoczyło, że muszę napisać :angryy:
Normalnie są ludzie i taborety!
Sory ale krew mnie zalewa. Pierwsza sprawa bokserkaz króciutką sierścią kompletnie nie przygotowana na zimowanie w budzie, druga sprawa psiak nie pije wody przez dwa dni a właściciel pyta na forum co robić zamiast lecieć z chora niunią do weta no i trzecia sprawa, jeszcze jej ciałko nie ostygło a właściciel zastanawia się: jaką by tu rasę sobie kupić :placz:
Odpowiedź jest jedna:
Żadną!!!

Posted

Kebo napisał(a):
niestety nie zdążyłem dziś rano moja sunia juz nie zyła ;(
mam pytanko jaka rasę byście polecili aby teraz zakupić??

A ja ci KEBO pomogę w wyborze. Są takie elektroniczne chińskie zabawki, które imitują pieska, jak zdechnie, bo na przykład zapomnisz go karmić, to resetujesz i zabawa zaczyna sie od nowa debilu skończony.

Posted

Szkoda słów mi na takich ludzi !!! Dlaczego nie poszedłeś do weterynarza ?! Widać, że bardzo Ci na tym psie zależało, jeżeli w tak szybkim czasie zastanawiasz się nad nowym psem :/
Dla takich ludzi jak ty odpowiem jedno: ŻADNEGO PSA !!! Nie potrafiłeś się zaopiekować jednym, to po jaką cholerę Ci następny ? :/

• 2 weeks later...