ewa1000 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Czy ma ktoś może jakieś info o tej wystawie? Quote
samojed Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 lista sędziów: http://www.kennelclub.hu/dogshow/2008/kalocs.html Quote
McDzik Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Napisz w tytule co to w ogóle za kraj, to będzie łatwiej. Quote
quadrupedium Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Fajna wystawa. Została zorganizowana w parku. Mój LORD BEETLE Qudarupedium wziął BOB Quote
simbik Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 quadrupedium napisał(a):Fajna wystawa. Została zorganizowana w parku. Mój LORD BEETLE Qudarupedium wziął BOB Gratulacje :multi::multi::multi:. A jak kwestie organizacyjne ? (tzn. płatność bez problemu na wystawie, kontakt z organizatorem mailowy czy telefoniczny, no i czy w miarę sprawnie przebiegała sama wystawa? ). Przymierzam się do krajówek na Węgrzech i chcę podpytać gdzie jest najfajniej :lol:. A przy okazji jeżeli to nie problem to poproszę o stawką dogów niemieckich (deutsche dogge, német dog). Quote
Błyskotka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Gratulacje :multi::multi::multi:. Ja poproszę tradycyjnie o chow chowy :cool3:. Quote
Mudik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 A ja o mudiki a,że może byc dużo to może być scanik:loveu::lol::cool3: Quote
quadrupedium Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jutro podam stawki. Ogólnie duża wystawa ponad 1200 psów zgłoszonych. Zapłaciłam przez bank, ale można też na wystawie (jest o 5 euro drożej). Kontakt email. Problem z noclegami na miejscu. Quote
quadrupedium Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Mudik napisał(a):Dzięki ,poczekam:lol: Poszło na maila :) Quote
quadrupedium Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :multi::multi::multi:. Ja poproszę tradycyjnie o chow chowy :cool3:. Poproszę maila - będzie szybciej (nie umiem wstawiać na dogo jpg :() Quote
quadrupedium Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 simbik napisał(a):Gratulacje :multi::multi::multi:. A jak kwestie organizacyjne ? (tzn. płatność bez problemu na wystawie, kontakt z organizatorem mailowy czy telefoniczny, no i czy w miarę sprawnie przebiegała sama wystawa? ). Przymierzam się do krajówek na Węgrzech i chcę podpytać gdzie jest najfajniej :lol:. A przy okazji jeżeli to nie problem to poproszę o stawką dogów niemieckich (deutsche dogge, német dog). Poszło na maila :) Quote
Błyskotka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 quadrupedium napisał(a):Poproszę maila - będzie szybciej (nie umiem wstawiać na dogo jpg :() Już nie trzeba. Stawka pojawiła się na zagranicznym forum bardzo szybko. Dziękuję bardzo za chęci :loveu:. Quote
Mudik Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='quadrupedium']Poszło na maila :) Niczego nie dostałam,na jaki mail posłałaś? bo mój aktualny to maszikba@wp.pl Pozdrawiam:lol: Quote
simbik Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja też nie dostałam :shake:. Mój mail simbik@op.pl Quote
quadrupedium Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 oj. :oops: ponownie Wam wysłałam. Poszło przed chwilą na podane maile. Quote
Mudik Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 quadrupedium napisał(a):oj. :oops: ponownie Wam wysłałam. Poszło przed chwilą na podane maile. Dostałam,dzięki!:-D Quote
simbik Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Tylko niestety troszkę mam problem z rozczytaniem, więc tylko poproszę o sprawdzenie czy w podanych poniżej nazwach psów nie popełniłam błędów (nie mogę znaleźć ich w necie i nie wiem czy nazw nie poprzekręcałam): Deutsche dogge - schwarz Intermediate class CZIGLEI SENTINEL ARABELLA Deutsche dogge - gefleckt Junior class ILOMY DOG DOLCE VITA Deutsche dogge - blau Junior class NAGYREGI BRIE Oj coś czuję że całkiem mocny konkurent nam się w Miskolcu zjawi :shake:... Quote
quadrupedium Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Deutsche dogge - schwarz Intermediate class CZIGLEI SENTINEL ARABELLA -ok Deutsche dogge - gefleckt Junior class ILOMY DOG DOLCE VITA - ROMY DOG DOLCE VITA Deutsche dogge - blau Junior class NAGYREGI BRIE - NAGYIREGI BRIE Quote
narisowa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 gratulacje!!! czy mogę prosić setery gordony - nie mam pojęcia jak po węgiersku;) Quote
quadrupedium Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :) jeżeli Gordon to Gordon SZETTER szła jedna sztuka w klasie championów pies 962. GLADYSROSE WIRLWIND rodzice: Lourdace Boot Legger- Aldabrook Final Flush hod.: Miss L. Adewick wł.: Rasky Vera es Lulei Edit ur.: 24.02.2005 Quote
Recommended Posts