szachrajka14 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 my wszystkie takie niewiedziałaś??:diabloti: Quote
San_(jagodowa:) Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Jakoś wcześniej nie było tego widać :eviltong: Quote
Macho Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Bo to widać latem, kiedy masz cieńsze ciuchy :eviltong: Quote
San_(jagodowa:) Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Macho napisał(a):Bo to widać latem, kiedy masz cieńsze ciuchy :eviltong: Miałam na mysli,że tej Waszej troski nie było widać :diabloti: Quote
Macho Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A ja maiałam na myśli, że zimą wyglądałaś na bardziej przy kości i nie musiałyśmy się troszczyć ;) :eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 E tam San, ja dla Ciebie cały tydzień odkładam jedzonko, już się trochę nazbierało, więc może odbierzesz już sobie?:D Quote
San_(jagodowa:) Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ulubieniec większości wolontariuszy hop!:lol: Quote
Ana_Zbyska Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Dragon się strasznie boi burzy:-( Dzisiaj tak się wgryzł w kratę kojca, że się zaklinował:-( Musieliśmy aż przeciąć tę kratę, bo nie dało inaczej rady. Jak dobrze, że jeszcze byliśmy... Quote
Luulka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 A cos mi sie zdaje , że Dragonek dzisiaj pojechał do swojego domku:multi::multi: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Potwierdzamy - Dragon pojechał dziś do nowego domku! Początkowo miała tam pojechać Magia - ale ostatecznie, ze względu na to, że Dragon tak panicznie reaguje na burze, że jest już taki poraniony i na tą chwilę bardziej potrzebuje domu - pojechał Dragon. Domek super - z ogrodem, ale Dragon bęzie mieszkał z dowmownikami w środku. Będzie ze swoją opiekunką biegałwieczorami po lesie - wreszcie zazna prawidzwerj miłości i ciepła [prawdziwego domu. Quote
Recommended Posts