Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Red][B][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Kupiłam dzisiaj "Mojego Psa", ale to chyba żart jakiś :angryy:!!!!

Na stronie 60 w kąciku "Zwierzętom na ratunek" była tylko Nadzieja z Mikim (czyli Kolim) i Sara (?).

Jutro zadzwonię do redakcji :mad:!
Mam nadzieję, że temat jest przeniesiony na "maj" :angryy::mad::placz:, bo to co jest w "kwietniu" to chyba jakaś pomyłka ! :angryy:[/COLOR]

[SIZE=5]Ale zła jestem........!!!!! :angryy::angryy::angryy:[/SIZE]
[/SIZE][/B][/COLOR]

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie,miało być w kwietniowym???Specjalnie patrzyłam,nie było...Tylko Koli,ale jakie beznadziejne zdjęcie...Był u mnie fotograf,zrobił nam całą sesję zdjęciową,chyba z 10 zdjęć-jak Koli biega,skacze,itd...A wybrali chyba to najgorsze...Nie wiem-może to przez ten wątek o nowym domu?Bo pani redaktor coś mówiła,że nie może dać w jednym numerze dwóch tematów o trójłapkach...Tylko-albo to,albo to...DIF,kochana,daj znać,jak już coś będziesz wiedziała...Pozdrawiam!!!

Posted

Raczej nie...Z tego,co mówiła pani redaktor,miały być dwa artykuły,jeden o trójłapkach a drugi o Kolim.Tyle,że nie w jednym numerze...Koli miał być najpierw w marcowym,nie zdążyli ściągnąć zdjęcia,więc dali go do kwietniowego.Być może z tej samej przyczyny artykuł o trójłapkach dadzą do numeru majowego...Poczekajmy na DIF,ona jest w temacie.Dowie się i na pewno napisze...

Posted

[B]Kochane!!!
Bardzo dziękuję za Wasz trud i zaangażowanie na tym wątku!!! Na pewno nie pozostanie on bez echa...już ja się o to postaram :mad:!!!

Rozmawiałam dzisiaj z Panią Mgdaleną z "Mojego Psa". Niestety nie udało się umieścić trójłapków w kwietniowym numerze..... Nie pytajcie .. nie wiem dlaczego :shake::shake::shake:. Pani Magda obiecała, że ukaże się, ale dopiero w ....czerwcu :crazyeye:. Nie ukrywam jestem zawiedziona i ... zła :angryy:!

No cóż... został nam ... "Przyjaciel Pies" :evil_lol:. Jutro tam zadzwonię i może skorzystają z informacji z naszego wątku....
Dzięki dziewczyny i ...nie traćmy wiary :loveu::loveu::loveu:!!![/B]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][B]DOPIERO W CZERWCU????[/B]A to dlaczego???Właśnie odkryłam,że tu można pisać różnymi czcionkami:crazyeye: Mam zamiar się trochę pobawić...Mój Koli siedzi na podwórku.Woli podwórko,niż dom.Na każdego szczeka...:diabloti:Słodkie maleństwo...Może faktycznie"Przyjaciel Pies" zainteresuje się tematem...Czekamy na info.Trzymaj się,Przyjaciółko.DAMY RADĘ!!![/FONT]

Posted

[quote name='t_kasiek']ja wciąż nie wierze, ze historia Synka i Neris tak sie skonczyła :placz::placz::placz:

Ja też nie wierzę...

Trzymałam za Synka kciuki od samego początku i jest mi bardzo ciężko .....:-( :-( :-(

Posted

to nasz trzyłap orzechowski - jemu też się uda bo tak!

za drzwiami mego szarego boksu
tuż za bramką - wolność zamieszkała
udaje sie nam spotkać
ostatnio okrutnie się śmiała....
w dloniach miała moją przepustkę
przyczynę kalectwa i bez czlowieka pustkę...
nie dałem się zasmucić i poszedłem w swój kąt
śniełem o ucieczce na trzech łapach gdzies daleko stąd
prosto w ręce człowieka, mojej czwartej łapy
wyśniłem glos - teraz jesteś o moją miłość bogaty ....
WOLNOŚCI! mam wielkie serce i spokój na czekanie
i to po Tobie nawet pamięć nie zostanie
bo chociaż okrutna przy moim czekaniu
staniesz się moją częścią i zapomnę o naszym spotkaniu
pamiętaj tęsknimy do tego czego nie mamy
kiedy Cię zdobędę - zapomnę - bo będę juz wolny i kochany.

wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109443

Posted

Też mam prawie trzyłapa. Mój jamnior urodził się z rozszczepem łapy. do tego dołączyły się problemy z tylną łapą na którą czasami utyka. I poza tym jest przeszczęśliwym, energicznym psiakiem. On nie wie że jest niesprawny i niech tak zostanie :loveu::loveu::loveu:
Zresztą zobaczcie sami:
www.styro.pl/Jumper

Posted

[quote name='joanka']Też mam prawie trzyłapa. Mój jamnior urodził się z rozszczepem łapy. do tego dołączyły się problemy z tylną łapą na którą czasami utyka. I poza tym jest przeszczęśliwym, energicznym psiakiem. On nie wie że jest niesprawny i niech tak zostanie :loveu::loveu::loveu:
Zresztą zobaczcie sami:
www.styro.pl/Jumper

Ale słodycz!!!!! :crazyeye::loveu:

Posted

Wiemy! Zdjęcia niestety nie są najnowsze, Jumper urósł, zmężniał.
Jest już po kastracji, podobno miał się potem trochę wyciszyć, no, może kiedyś..
Pozdrawiam wszystkich, szczęśliwych posiadaczy trzyłapków! :lol:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Artykuł o trzyłapkach ukazał się w numerze czerwcowym "Mojego Psa" w dniu dzisiejszym, czyli 21.05.2008!!!!
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Kupujcie!!!
Jest Synuś

• :-(, Dofi, Hary, Nelson i Koli!!! Oraz obszerny opis dlaczego warto adoptować trzyłapka!!!
    Szczerze mówiąc myślałam, że znajdzie się w nim chociaż wspomnienie o trzyłapkach do adopcji, ale niestety nie ma :-(

Cóż ... nie można mieć wszystkiego!!! :shake:

• 2 months later...
    • 11 months later...