Hotel KADIF Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [COLOR=Red][B][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Kupiłam dzisiaj "Mojego Psa", ale to chyba żart jakiś :angryy:!!!! Na stronie 60 w kąciku "Zwierzętom na ratunek" była tylko Nadzieja z Mikim (czyli Kolim) i Sara (?). Jutro zadzwonię do redakcji :mad:! Mam nadzieję, że temat jest przeniesiony na "maj" :angryy::mad::placz:, bo to co jest w "kwietniu" to chyba jakaś pomyłka ! :angryy:[/COLOR] [SIZE=5]Ale zła jestem........!!!!! :angryy::angryy::angryy:[/SIZE] [/SIZE][/B][/COLOR] Quote
Wet-siostra Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 No właśnie,miało być w kwietniowym???Specjalnie patrzyłam,nie było...Tylko Koli,ale jakie beznadziejne zdjęcie...Był u mnie fotograf,zrobił nam całą sesję zdjęciową,chyba z 10 zdjęć-jak Koli biega,skacze,itd...A wybrali chyba to najgorsze...Nie wiem-może to przez ten wątek o nowym domu?Bo pani redaktor coś mówiła,że nie może dać w jednym numerze dwóch tematów o trójłapkach...Tylko-albo to,albo to...DIF,kochana,daj znać,jak już coś będziesz wiedziała...Pozdrawiam!!! Quote
Neris Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Może zrezygnowano z innych psów? Do mnie miał przyjechać fotograf, ale w końcu te zdjęcia które wysłałam oceniono jako dobre. Quote
Wet-siostra Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Raczej nie...Z tego,co mówiła pani redaktor,miały być dwa artykuły,jeden o trójłapkach a drugi o Kolim.Tyle,że nie w jednym numerze...Koli miał być najpierw w marcowym,nie zdążyli ściągnąć zdjęcia,więc dali go do kwietniowego.Być może z tej samej przyczyny artykuł o trójłapkach dadzą do numeru majowego...Poczekajmy na DIF,ona jest w temacie.Dowie się i na pewno napisze... Quote
Hotel KADIF Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [B]Kochane!!! Bardzo dziękuję za Wasz trud i zaangażowanie na tym wątku!!! Na pewno nie pozostanie on bez echa...już ja się o to postaram :mad:!!! Rozmawiałam dzisiaj z Panią Mgdaleną z "Mojego Psa". Niestety nie udało się umieścić trójłapków w kwietniowym numerze..... Nie pytajcie .. nie wiem dlaczego :shake::shake::shake:. Pani Magda obiecała, że ukaże się, ale dopiero w ....czerwcu :crazyeye:. Nie ukrywam jestem zawiedziona i ... zła :angryy:! No cóż... został nam ... "Przyjaciel Pies" :evil_lol:. Jutro tam zadzwonię i może skorzystają z informacji z naszego wątku.... Dzięki dziewczyny i ...nie traćmy wiary :loveu::loveu::loveu:!!![/B] Quote
Wet-siostra Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [FONT=Comic Sans MS][B]DOPIERO W CZERWCU????[/B]A to dlaczego???Właśnie odkryłam,że tu można pisać różnymi czcionkami:crazyeye: Mam zamiar się trochę pobawić...Mój Koli siedzi na podwórku.Woli podwórko,niż dom.Na każdego szczeka...:diabloti:Słodkie maleństwo...Może faktycznie"Przyjaciel Pies" zainteresuje się tematem...Czekamy na info.Trzymaj się,Przyjaciółko.DAMY RADĘ!!![/FONT] Quote
Wet-siostra Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 I co?Coś już wiadomo w sprawie artykułu???Taka jakaś cisza zapadła... Quote
Hotel KADIF Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Chciałabym Wam przedstawić Nelsona, trzyłapka z dogo, któremu pomogłam znaleźć DOM :loveu::loveu::loveu:: Oto Nelson, moja Psia Miłość: Quote
t_kasiek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Neris']Mój Synek... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59816 ja wciąż nie wierze, ze historia Synka i Neris tak sie skonczyła :placz::placz::placz: Quote
Hotel KADIF Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='t_kasiek']ja wciąż nie wierze, ze historia Synka i Neris tak sie skonczyła :placz::placz::placz: Ja też nie wierzę... Trzymałam za Synka kciuki od samego początku i jest mi bardzo ciężko .....:-( :-( :-( Quote
albiemu Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 to nasz trzyłap orzechowski - jemu też się uda bo tak! za drzwiami mego szarego boksu tuż za bramką - wolność zamieszkała udaje sie nam spotkać ostatnio okrutnie się śmiała.... w dloniach miała moją przepustkę przyczynę kalectwa i bez czlowieka pustkę... nie dałem się zasmucić i poszedłem w swój kąt śniełem o ucieczce na trzech łapach gdzies daleko stąd prosto w ręce człowieka, mojej czwartej łapy wyśniłem glos - teraz jesteś o moją miłość bogaty .... WOLNOŚCI! mam wielkie serce i spokój na czekanie i to po Tobie nawet pamięć nie zostanie bo chociaż okrutna przy moim czekaniu staniesz się moją częścią i zapomnę o naszym spotkaniu pamiętaj tęsknimy do tego czego nie mamy kiedy Cię zdobędę - zapomnę - bo będę juz wolny i kochany. wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109443 Quote
Hotel KADIF Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Zapraszam na nowy wątek trzyłapków z dogomanii, tym razem "do adopcji"!! Oto link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9955932#post9955932 Bardzo proszę Was wszystkich o pomoc!!! Wasze psiaki mają już wspaniałe domy, ale są jeszcze inne które na nie czekają!!!!! Quote
joanka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Też mam prawie trzyłapa. Mój jamnior urodził się z rozszczepem łapy. do tego dołączyły się problemy z tylną łapą na którą czasami utyka. I poza tym jest przeszczęśliwym, energicznym psiakiem. On nie wie że jest niesprawny i niech tak zostanie :loveu::loveu::loveu: Zresztą zobaczcie sami: www.styro.pl/Jumper Quote
Hotel KADIF Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='joanka']Też mam prawie trzyłapa. Mój jamnior urodził się z rozszczepem łapy. do tego dołączyły się problemy z tylną łapą na którą czasami utyka. I poza tym jest przeszczęśliwym, energicznym psiakiem. On nie wie że jest niesprawny i niech tak zostanie :loveu::loveu::loveu: Zresztą zobaczcie sami: www.styro.pl/Jumper Ale słodycz!!!!! :crazyeye::loveu: Quote
joanka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Wiemy! Zdjęcia niestety nie są najnowsze, Jumper urósł, zmężniał. Jest już po kastracji, podobno miał się potem trochę wyciszyć, no, może kiedyś.. Pozdrawiam wszystkich, szczęśliwych posiadaczy trzyłapków! :lol: Quote
APSA Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Nie macie tu jeszcze Biszkopta? On ma wątek, ale dom znalazł NIE dzięki dogo, tylko łańcuszkowi znajomych. http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20995&highlight=Biszkopt Quote
Hotel KADIF Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Zapraszam na nowy "trójłapkowy" wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10093221#post10093221 Już sama nie wiem jak "im" pomóc :-(...... Quote
Hotel KADIF Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Artykuł o trzyłapkach ukazał się w numerze czerwcowym "Mojego Psa" w dniu dzisiejszym, czyli 21.05.2008!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kupujcie!!! Jest Synuś :-(, Dofi, Hary, Nelson i Koli!!! Oraz obszerny opis dlaczego warto adoptować trzyłapka!!! Szczerze mówiąc myślałam, że znajdzie się w nim chociaż wspomnienie o trzyłapkach do adopcji, ale niestety nie ma :-( Cóż ... nie można mieć wszystkiego!!! :shake: Quote
Hotel KADIF Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Kolejna malusieńka "krówka" z Halinowa :placz::placz::placz:!!!! Dziewczyny!! Pilnie proszę o pomoc!!!! Wątek psiątka :-(: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10182780#post10182780 Quote
agata-air Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a ja dodam mój żywy dowód na to jakie trójłapki są wspaniałe i normalne. niezależnie od wielkości, wagii, rasy, wieku... Nika http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78361&page=43 Quote
Recommended Posts