simbik Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Frytela napisał(a):takie ze jezeli pies jest ch swojego kraju (ale drosołym) to w kilku krajach jest ze zostaje ch po zdobyciu np 1 CAC`a Nie slyszałam o ml ch ;) Często dotyczy to również młodzieżowego championa (1 CAJC i inny Mł. Ch dają młodzieżowy championat) np. w Rumunii, Mołdawii, Estonii, niestety na Łotwie aktualnie już nie :shake:. Quote
Frytela Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 simbik napisał(a):Często dotyczy to również młodzieżowego championa (1 CAJC i inny Mł. Ch dają młodzieżowy championat) np. w Rumunii, Mołdawii, Estonii, niestety na Łotwie aktualnie już nie :shake:. aha nie wiedziałam o tym ;) no to fajnie wiedziec ;) Quote
dorotal Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 simbik napisał(a):Często dotyczy to również młodzieżowego championa (1 CAJC i inny Mł. Ch dają młodzieżowy championat) np. w Rumunii, Mołdawii, Estonii, niestety na Łotwie aktualnie już nie :shake:. Na Łotwie mł. ch - tak, dorosły - nie Quote
simbik Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 dorotal napisał(a):Na Łotwie mł. ch - tak, dorosły - nie A to dziękuję za poprawkę, źle zrozumiałam. A czy ja dobrze rozumiem, że do dorosłego na Łotwie mogą być 3 CACe tylko z krajówek? Quote
dorotal Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 w krajach baltyckich wystarczaja JCAC/CAC z krajowek Quote
narisowa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 simbik napisał(a):A to dziękuję za poprawkę, źle zrozumiałam. A czy ja dobrze rozumiem, że do dorosłego na Łotwie mogą być 3 CACe tylko z krajówek? jak masz dorosły państwa, z którym mają umowę, wystarczy ci 1 cac z krajówki:razz:, tylko tam dają 1 caca na płeć! Quote
narisowa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 zaraz nas admin powycina z tymi dywagacjami na temat łotwy ;) mcdzik - z tego co mi wiadomo, do młodzieżowego championatu w żadnym kraju nie potrzeba odstępu czasowego między jcac-ami, tylko trzeba je mieć od różnych sędziów. także na "mój rozum" da się na chorwackich wystawach zrobić młch :) Quote
McDzik Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Właśnie też sobie tak zrozumiałam, że na tej chorwackiej przy odrobinie szczęścia da się zrobić.. w końcu to wszystko jest pod turystów, więc nie na rękę im byłoby tak utrudniać... Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 nie moge doczytać do kiedy sa zgłoszenia na wystawe?? wstawi ktoś wiecej informacji prosze Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Frytela']dooo 20.06 bodajze[/quote] wybiersza sie ??? Quote
Frytela Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 możliwe, nawet w 99,99% ;) tylko musze ustalic ile osob ode mnie jedzie ahmm Quote
jo-jo Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [FONT=Century Gothic]Terminy i płatności (swoją drogą bardzo korzystne, te ceny):[/FONT] [B][B][FONT=Century Gothic]CAC SPLIT – 24. & 26. 7. 2008.[/FONT][/B][/B] [B][B][FONT=Century Gothic]Cena dotyczy JEDNEJ wystawy krajowej:[/FONT][/B][/B] [B][B][FONT=Century Gothic]do 20[/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic]. 4. 2008.[/FONT][/B][/B] [FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 20 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 15 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 10 E[/FONT] [B][B][FONT=Century Gothic]do 20. 5. 2008.[/FONT][/B][/B] [FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 25 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 20 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 10 E[/FONT] [/FONT] [B][B][FONT=Century Gothic]do 20. 6. 2008. (dotyczy również wpłaty na miejscu)[/FONT][/B][/B] [FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 30 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 25 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 10 E[/FONT] [/FONT][B][FONT=Century Gothic][B]CACIB SPLIT – 25. & 27. 7. 2008.[/B][/FONT][/B] [B][B][FONT=Century Gothic]Cena dotyczy JEDNEJ wystawy międzynarodowej: [/FONT][/B][/B] [B][B][FONT=Century Gothic]do 20[/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic]. 4. 2008.[/FONT][/B][/B] [FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 30 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 25 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 15 E[/FONT] [B][B][FONT=Century Gothic]do 20. 5. 2008.[/FONT][/B][/B] [FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 35 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 30 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 20 E[/FONT] [/FONT] [B][B][FONT=Century Gothic]do 20. 6. 2008. (dotyczy również wpłaty na miejscu)[/FONT][/B][/B] [FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 40 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 35 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 25 E[/FONT] [/FONT] [B][FONT=Century Gothic][B]Kwota za wszystkie 4 wystawy[/B][/FONT][/B] [B][B][FONT=Century Gothic]Zgłaszasz na 4 płacisz za trzy ![/FONT][/B][/B] [B][B][B][FONT=Century Gothic]do 20[/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic]. 4. 2008.[/FONT][/B][/B][/B] [FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 80 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 65 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 40 E[/FONT] [B][B][B][FONT=Century Gothic]do 20. 5. 2008.[/FONT][/B][/B][/B] [FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 95 E[/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic] [FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 80 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 50 E[/FONT] [/FONT] [B][B][B][FONT=Century Gothic]do 20. 6. 2008. (dotyczy również wpłaty na miejscu)[/FONT][/B][/B][/B] [FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 110 E[/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic] [FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 95 E[/FONT] [FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 60 E[/FONT] [/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 my sie głeboko zastanawiamy ale jesteśmy raczej na tak.. Chorwacja piękny kraj :loveu::loveu::loveu: Quote
Frytela Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Iwona1984']my sie głeboko zastanawiamy ale jesteśmy raczej na tak.. Chorwacja piękny kraj :loveu::loveu::loveu:[/quote] my raczej na pewno tak, bylam w chorwacji ale tylko zagrzeb, a wybrzeza nie widzialam, wiec musze je w koncu zobaczyc! :) Quote
narisowa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 decyzja podjęta - jedziemy! tam nas jeszcze nie było ;) Quote
erloy Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 A czy ktos może polecić jakies zakwaterowanie w pobliżu, w rozsądnej cenie? Quote
narisowa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 ja mam kontakt do chorwata wynajmującego kwatery na wyspie ciovo, 30 km od splitu, 3 km od trogiru, ceny ok 40 - 50 euro za apartament 4 do 6-osobowy, z klimatyzacją, kuchnią, łazienką Quote
narisowa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 chorwat - nieaktualny! odpisał, że nie ma apartamentów, gdzie przyjmowaliby z psami :( zaproponował zostawienie psów w polsce i przyjazd bez.... bez komentarza Quote
kapka22 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Wyglada na to, ze my tym razem musimy sobie odpuscic ten wyjazd... :-( A szkoda bo to bardzo fajna propozycja zagraniczego wypadu:placz:, moze za rok... Quote
Gracjana Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 dziewczyny czy ja dobrze liczę ze za te 3 wystawy wychodzi 110 euro? Quote
narisowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Gracjana napisał(a):dziewczyny czy ja dobrze liczę ze za te 3 wystawy wychodzi 110 euro? za 4 wystawy :) Quote
Gracjana Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 oj przepraszam... nie ten topic...:oops: to u was tez wychodzi 110 ?? może to nie przypadek tylko powinnam rozważyć te wystawe..:cool3: Quote
McDzik Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 No dokładnie, 80euro zacałość :) Chyba nie tak dużo, patrząc na to, że to dwie CACIBówki i dwie krajóweczki :) hmm.. mnie wystawa dalej kusi.. oj kusi ..:) Quote
goldenniva Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 szkoda ze to taki kawal drogi....u mnie z transportem krucho..:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts