Jump to content
Dogomania

2 x CACIB i 2 x CAC w 1 weekend - Chorwacja

Recommended Posts

Posted

Frytela napisał(a):
takie ze jezeli pies jest ch swojego kraju (ale drosołym) to w kilku krajach jest ze zostaje ch po zdobyciu np 1 CAC`a
Nie slyszałam o ml ch ;)

Często dotyczy to również młodzieżowego championa (1 CAJC i inny Mł. Ch dają młodzieżowy championat) np. w Rumunii, Mołdawii, Estonii, niestety na Łotwie aktualnie już nie :shake:.

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

simbik napisał(a):
Często dotyczy to również młodzieżowego championa (1 CAJC i inny Mł. Ch dają młodzieżowy championat) np. w Rumunii, Mołdawii, Estonii, niestety na Łotwie aktualnie już nie :shake:.

aha nie wiedziałam o tym ;) no to fajnie wiedziec ;)

Posted

simbik napisał(a):

Na Łotwie mł. ch - tak, dorosły - nie

Posted

dorotal napisał(a):
Na Łotwie mł. ch - tak, dorosły - nie

A to dziękuję za poprawkę, źle zrozumiałam. A czy ja dobrze rozumiem, że do dorosłego na Łotwie mogą być 3 CACe tylko z krajówek?

Posted

simbik napisał(a):
A to dziękuję za poprawkę, źle zrozumiałam. A czy ja dobrze rozumiem, że do dorosłego na Łotwie mogą być 3 CACe tylko z krajówek?

jak masz dorosły państwa, z którym mają umowę, wystarczy ci 1 cac z krajówki:razz:, tylko tam dają 1 caca na płeć!

Posted

zaraz nas admin powycina z tymi dywagacjami na temat łotwy ;)
mcdzik - z tego co mi wiadomo, do młodzieżowego championatu w żadnym kraju nie potrzeba odstępu czasowego między jcac-ami, tylko trzeba je mieć od różnych sędziów. także na "mój rozum" da się na chorwackich wystawach zrobić młch :)

Posted

Właśnie też sobie tak zrozumiałam, że na tej chorwackiej przy odrobinie szczęścia da się zrobić.. w końcu to wszystko jest pod turystów, więc nie na rękę im byłoby tak utrudniać...

Posted

[FONT=Century Gothic]Terminy i płatności (swoją drogą bardzo korzystne, te ceny):[/FONT]

[B][B][FONT=Century Gothic]CAC SPLIT – 24. & 26. 7. 2008.[/FONT][/B][/B]
[B][B][FONT=Century Gothic]Cena dotyczy JEDNEJ wystawy krajowej:[/FONT][/B][/B]

[B][B][FONT=Century Gothic]do 20[/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic]. 4. 2008.[/FONT][/B][/B]

[FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 20 E[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 15 E[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 10 E[/FONT]

[B][B][FONT=Century Gothic]do 20. 5. 2008.[/FONT][/B][/B]

[FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 25 E[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 20 E[/FONT]
[/FONT]
[B][B][FONT=Century Gothic]do 20. 6. 2008. (dotyczy również wpłaty na miejscu)[/FONT][/B][/B]

[FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 30 E[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 25 E[/FONT]

[/FONT][B][FONT=Century Gothic][B]CACIB SPLIT – 25. & 27. 7. 2008.[/B][/FONT][/B]
[B][B][FONT=Century Gothic]Cena dotyczy JEDNEJ wystawy międzynarodowej: [/FONT][/B][/B]

[B][B][FONT=Century Gothic]do 20[/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic]. 4. 2008.[/FONT][/B][/B]

[FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 30 E[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 25 E[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 15 E[/FONT]

[B][B][FONT=Century Gothic]do 20. 5. 2008.[/FONT][/B][/B]

[FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 35 E[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 30 E[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 20 E[/FONT]
[/FONT]
[B][B][FONT=Century Gothic]do 20. 6. 2008. (dotyczy również wpłaty na miejscu)[/FONT][/B][/B]

[FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 40 E[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 35 E[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 25 E[/FONT]
[/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][B]Kwota za wszystkie 4 wystawy[/B][/FONT][/B]
[B][B][FONT=Century Gothic]Zgłaszasz na 4 płacisz za trzy ![/FONT][/B][/B]

[B][B][B][FONT=Century Gothic]do 20[/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic]. 4. 2008.[/FONT][/B][/B][/B]

[FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 80 E[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 65 E[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 40 E[/FONT]

[B][B][B][FONT=Century Gothic]do 20. 5. 2008.[/FONT][/B][/B][/B]

[FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 95 E[/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic]
[FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 80 E[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 50 E[/FONT]

[/FONT]
[B][B][B][FONT=Century Gothic]do 20. 6. 2008. (dotyczy również wpłaty na miejscu)[/FONT][/B][/B][/B]

[FONT=Century Gothic][FONT=Century Gothic]Za Pierwszego Psa (z katalogiem) - 110 E[/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic]
[FONT=Century Gothic]Za Każdego Następnego (bez katalogu) - 95 E[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Baby, Szczeniaki oraz Weterani - 60 E[/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='Iwona1984']my sie głeboko zastanawiamy ale jesteśmy raczej na tak.. Chorwacja piękny kraj :loveu::loveu::loveu:[/quote]

my raczej na pewno tak, bylam w chorwacji ale tylko zagrzeb, a wybrzeza nie widzialam, wiec musze je w koncu zobaczyc! :)

Posted

ja mam kontakt do chorwata wynajmującego kwatery na wyspie ciovo, 30 km od splitu, 3 km od trogiru, ceny ok 40 - 50 euro za apartament 4 do 6-osobowy, z klimatyzacją, kuchnią, łazienką

• 1 month later...
Posted

No dokładnie, 80euro zacałość :) Chyba nie tak dużo, patrząc na to, że to dwie CACIBówki i dwie krajóweczki :) hmm.. mnie wystawa dalej kusi.. oj kusi ..:)