Jump to content
Dogomania

2 x CACIB i 2 x CAC w 1 weekend - Chorwacja

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona1984 napisał(a):
ja w tamtym roku byłąm an Chorwacj 2 tyg zwiedzialm cale wybrzeze od Splitup o Dubrownik i nigdzie nie rezerwowałam noclegu.. tam tego na peczki jedziesz pytasz.. nicujesz :)

w sezonie bylas? a nie pamietasz jakiegos noclegu do polecenia w Splicie?

Posted

flashka-g napisał(a):
w sezonie bylas? a nie pamietasz jakiegos noclegu do polecenia w Splicie?

byłam poczatkiem lipca a nocowalismy na campingu za Splitem jakies 10 km ale co do dokładniejszych informacji to nie pamietam niestety :(

Posted

Jeszcze czas, coś fajnego na pewno się znajdzie :) Ja bym pojechała chętnie, tylko nie wiem do końca jak to będzie, bo na lipiec mam juz strasznie dużo propozycji wystawowych, zobaczymy na co padnie, ale Chorwacja jest bardzo kusząca :)

Posted

McDzik napisał(a):
Jeszcze czas, coś fajnego na pewno się znajdzie :) Ja bym pojechała chętnie, tylko nie wiem do końca jak to będzie, bo na lipiec mam juz strasznie dużo propozycji wystawowych, zobaczymy na co padnie, ale Chorwacja jest bardzo kusząca :)

u nas tez jest mnostwo propozycji, ale chyba teraz skupie sie na zagranicznych ;)
i nie wiem moze pojade, fajnie by bylo sobie wakacje zrobić mmm :)

Posted

Frytela napisał(a):
u nas tez jest mnostwo propozycji, ale chyba teraz skupie sie na zagranicznych ;)
i nie wiem moze pojade, fajnie by bylo sobie wakacje zrobić mmm :)

No włąśnie właśnie, dlatego namawiam rodziców, bo w roku szkolnym nie będzie czasu na takie rzeczy no i wtsrtawa wakacyjna :D .. ahh wy sobie możecie z Kokosem pozwolić na zagraniczne, a ja z Arnim nie , bo narazie trzeba zacząć w ogole wystawy :D maluch ma dopiero 5 miesięcy :D ,... długa droga przed nami..

Posted

wiesz ale koko bardzo wolno sie rozwija najwolniej z całego miotu, i tak jak jego bracia wygladaja w wieku roku to on wyglada w wieku 18 msc ;)
jak narazie z kokiem bylam 2 razy za granica w chorwacji i litwie ;)

Posted

przelewem, chyba ze chcesz sporo wiecej zaplacic ;) nie wiem jak tu jest nie przygladałam sie ;) jak narazie w chorwacji byłam na euro, ale mialam problemy ze zgloszeniem bo wszystko im faksem wysłałam a oni tego nie dostali xD całe szczescie kumpela pomogla mi to zalatwic ufff xD

Posted

Frytela napisał(a):
przelewem, chyba ze chcesz sporo wiecej zaplacic ;) nie wiem jak tu jest nie przygladałam sie ;) jak narazie w chorwacji byłam na euro, ale mialam problemy ze zgloszeniem bo wszystko im faksem wysłałam a oni tego nie dostali xD całe szczescie kumpela pomogla mi to zalatwic ufff xD

oO xD Ale bysliście w katalogu? :-o No to w tym roku jak nie faxem to jak będziecie robić? Mam nadzieje,. ze będą normalne zgłoszneia internetowe i bez problemow wyjdzie... a pieniądze przelewem ofc :)

Posted

McDzik napisał(a):
oO xD Ale bysliście w katalogu? :-o No to w tym roku jak nie faxem to jak będziecie robić? Mam nadzieje,. ze będą normalne zgłoszneia internetowe i bez problemow wyjdzie... a pieniądze przelewem ofc :)

w katalogu bylismy nawet udalo sie zalatwic :D :P
nie wiem wtedy to albo moj fax nawalil albo ich :P

Posted

Acha czyli tak normalnie można wszystko faxem wyslac? To spoko .. moze tym razem nie nawali :D .. no to szczęśliwie w katalogu nawet się znalazłyscie.. a moj 'znajomy' zgłaszał psa teraz do Jarosławia, nie dostali potwierdzenia, nie ma ich na liście a i tak się upiera i jedzie... peszek :D ... ale niech robi co chce, mi to lotto i mniej konkurencji mamy :D

Posted

McDzik napisał(a):
Acha czyli tak normalnie można wszystko faxem wyslac? To spoko .. moze tym razem nie nawali :D .. no to szczęśliwie w katalogu nawet się znalazłyscie.. a moj 'znajomy' zgłaszał psa teraz do Jarosławia, nie dostali potwierdzenia, nie ma ich na liście a i tak się upiera i jedzie... peszek :D ... ale niech robi co chce, mi to lotto i mniej konkurencji mamy :D

Wszystkie zgloszenia przesłane faksem powinno się potwierdzić telefonicznie,a z opłatą robioną przelewem to też wychodzi jakoś tak,że opłaca się płacić na miejscu

Posted

Martach1 napisał(a):
Bardzo ciekawe są te 4 wystawy i godne zastanowienia.
A jak tam jest z championatem??

Jeśli chodzi o dorosły to 4x CAC i niestety roczna przerwa :roll:

Posted

McDzik napisał(a):
Młodzieżowy na szczęście można za jednym wyjazdem na taką wystawę zrobić :)

No właśnie, że nie. Pisałam do nich pytanie i odpowiedzieli, że na tym wyjeździe nie można zrobić rzadnego z championatów za jednym razem. Jeśli masz już jakieś CAJC lub CAC to można skończyć jeśli pies wygra wszystkie te wystawy i na każdej z nich dostanie po CACu/CAJCu. Na młodzieżowego championa potrzeba też dłuższego czasu wnioskując z tego co mi napisali.

Posted

Juta napisał(a):
No właśnie, że nie. Pisałam do nich pytanie i odpowiedzieli, że na tym wyjeździe nie można zrobić rzadnego z championatów za jednym razem. Jeśli masz już jakieś CAJC lub CAC to można skończyć jeśli pies wygra wszystkie te wystawy i na każdej z nich dostanie po CACu/CAJCu. Na młodzieżowego championa potrzeba też dłuższego czasu wnioskując z tego co mi napisali.

fajnie ;)
tak czy siak my do młodziezowego i tak za starzy bysmy byli ;)

Posted

Juta napisał(a):

Na młodzieżowego championa z zasady nie trzeba odstepu czasu.

Posted

Juta napisał(a):

Kurczaczek.. nawet jak pies ma Mł.Ch w swoim kraju to nici z tego?

Posted

McDzik napisał(a):
Kurczaczek.. nawet jak pies ma Mł.Ch w swoim kraju to nici z tego?

takie ze jezeli pies jest ch swojego kraju (ale drosołym) to w kilku krajach jest ze zostaje ch po zdobyciu np 1 CAC`a
Nie slyszałam o ml ch ;)