Jump to content
Dogomania

2 x CACIB i 2 x CAC w 1 weekend - Chorwacja

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już wróciłam :loveu: Świetna wystawa, spędzona w fantastycznym towarzystwie :)
Ptysio rozpoczął Championat Chorwacji - 4xCAC i 2xr.CACIB:multi:

Macsow, Kissi wspaniała :loveu: Strasznie mi się podoba, szczególnie jej szyja i ruch :razz:

Ma ktoś jakieś info na temat 4NIGHT DOG SHOWS IN SPLIT 2009??:lol:

Posted

my też już w domu:) narcyś 4 x cac, raz cacib, raz res. cacib, na międzynarodówce 25 VII - bob.
wystawy rzeczywiście świetnie zorganizowane!!! wielkie brawa dla chorwatów!!!
i gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!!

Posted

AKITA - s.TINO PEHAR
Psy,kl.otwarta
[LIST]
[*]DEI LAGHI TAILLY UN MEI-GO NABUCCODONOSOR wł.PIERGIUSEPPE&HELLMAN[/LIST]Suki,kl.pośrednia
[LIST]
[*]ASIA wł.JERKOVIC[/LIST]CAC SPLIT 26.07 (tylko ten katalog mam pod ręką) :)

Posted

Gratulacje :) Ja bardzo prosze o stawke owczarków belgijskich groenendael jeśli jakieś były :) No i oczywiście jeśli macie jakieś fotki z wystawy to wstawiajcie ;)

Posted

Martyna2006 napisał(a):
AKITA - s.TINO PEHAR
Psy,kl.otwarta

• DEI LAGHI TAILLY UN MEI-GO NABUCCODONOSOR wł.PIERGIUSEPPE&HELLMAN
Suki,kl.pośrednia

• ASIA wł.JERKOVIC
CAC SPLIT 26.07 (tylko ten katalog mam pod ręką) :)

dziekuje slicznie.. a inne katalogi tez masz??? poprosze jeszcze rodzicow suczki ASIA

Posted

narisowa napisał(a):
my też już w domu:) narcyś 4 x cac, raz cacib, raz res. cacib, na międzynarodówce 25 VII - bob.
wystawy rzeczywiście świetnie zorganizowane!!! wielkie brawa dla chorwatów!!!
i gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!!

Brawo! Gratulujemy!
A można wiedzieć co to był za drugi pies, wystawiany w Gordonach,z którym konkurowaliście?

Posted

Kasia&Asti napisał(a):
Brawo! Gratulujemy!
A można wiedzieć co to był za drugi pies, wystawiany w Gordonach,z którym konkurowaliście?

Na pewno byl mlody Forester's Kody the Hunter (raz BOB, raz res CACIB). Dwa razy BOB dla suki z mlodziezy Yukki Hill Sairala Miricale

Posted

cenzo napisał(a):
Na pewno byl mlody Forester's Kody the Hunter (raz BOB, raz res CACIB). Dwa razy BOB dla suki z mlodziezy Yukki Hill Sairala Miricale

Dzięki Nika!:lol: Oooo suczka z młodzieży miała dwa razy BOB....PIĘKNIE! Zaraz będę zaglądać na domową stronkę Youkki Hill'ów ;) To musi być jakaś mała ślicznotka:cool3:

Posted

Kasia&Asti napisał(a):
Dzięki Nika!:lol: Oooo suczka z młodzieży miała dwa razy BOB....PIĘKNIE! Zaraz będę zaglądać na domową stronkę Youkki Hill'ów ;) To musi być jakaś mała ślicznotka:cool3:

Kasia, ona mieszka na Wegrzech, tam gdzie Tomsett An Affair To Remember i dosc sporo BOB'ow 'zwija' (choc tez jezdzi w rozne ''egzotyczne miejsca;))

• 3 months later...
Posted

Do normalnego trybu chorwackiego championatu (dla ras niepracujących) - 4 CAC/ odstęp 1 rok 1 dzień.

Nie wiem niestety - czy ten weekend dawał championat. Podejrzewam , że nie.

Posted

Tak , teraz z końcem listopada (sob, niedz) 2xCACiB dawał Ch. Chorwacji.
Ja niestety byłam zmuszona robić starym torem czyli (3xCAC + użyt. - 1rok 1dz.).

Opus nawet gdyby dostał 2 CACiBy (a dostał 1 - sędzia doświadczony w regulaminach) mógłby mieć cofnięty championat , gdyż formalnie GP nie mogą otrzymać CACiBów.

Czyli tylko ktoś z naszych gończych z zaczętym w 2007 (lub wcześniej) championatem , mógł kończyć go w 2008.

• 2 weeks later...