martyna. Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Ja już wróciłam :loveu: Świetna wystawa, spędzona w fantastycznym towarzystwie :) Ptysio rozpoczął Championat Chorwacji - 4xCAC i 2xr.CACIB:multi: Macsow, Kissi wspaniała :loveu: Strasznie mi się podoba, szczególnie jej szyja i ruch :razz: Ma ktoś jakieś info na temat 4NIGHT DOG SHOWS IN SPLIT 2009??:lol: Quote
narisowa Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 my też już w domu:) narcyś 4 x cac, raz cacib, raz res. cacib, na międzynarodówce 25 VII - bob. wystawy rzeczywiście świetnie zorganizowane!!! wielkie brawa dla chorwatów!!! i gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!! Quote
Agappe Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 bardzo prosze o staweczki AKIT(o ile w ogole byly jakies zgloszone) + sedziow, ktorzy mieli je oceniac Quote
martyna. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 AKITA - s.TINO PEHAR Psy,kl.otwarta [LIST] [*]DEI LAGHI TAILLY UN MEI-GO NABUCCODONOSOR wł.PIERGIUSEPPE&HELLMAN[/LIST]Suki,kl.pośrednia [LIST] [*]ASIA wł.JERKOVIC[/LIST]CAC SPLIT 26.07 (tylko ten katalog mam pod ręką) :) Quote
Ina&Fun Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Gratulacje :) Ja bardzo prosze o stawke owczarków belgijskich groenendael jeśli jakieś były :) No i oczywiście jeśli macie jakieś fotki z wystawy to wstawiajcie ;) Quote
Agappe Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Martyna2006 napisał(a):AKITA - s.TINO PEHAR Psy,kl.otwarta DEI LAGHI TAILLY UN MEI-GO NABUCCODONOSOR wł.PIERGIUSEPPE&HELLMANSuki,kl.pośrednia ASIA wł.JERKOVICCAC SPLIT 26.07 (tylko ten katalog mam pod ręką) :) dziekuje slicznie.. a inne katalogi tez masz??? poprosze jeszcze rodzicow suczki ASIA Quote
karenina Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Bardzo prosze o podanie jakie charciki włoski -piccolo levriero italiano były zgłoszone. Quote
Jogurt Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Gratulacje ;) Moge prosic o stawke basset hound?? Quote
Impresja&Simarilion Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 mogę prosić o stawkę seterków angielskich? Quote
Kasia&Asti Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 narisowa napisał(a):my też już w domu:) narcyś 4 x cac, raz cacib, raz res. cacib, na międzynarodówce 25 VII - bob. wystawy rzeczywiście świetnie zorganizowane!!! wielkie brawa dla chorwatów!!! i gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!! Brawo! Gratulujemy! A można wiedzieć co to był za drugi pies, wystawiany w Gordonach,z którym konkurowaliście? Quote
cenzo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Kasia&Asti napisał(a):Brawo! Gratulujemy! A można wiedzieć co to był za drugi pies, wystawiany w Gordonach,z którym konkurowaliście? Na pewno byl mlody Forester's Kody the Hunter (raz BOB, raz res CACIB). Dwa razy BOB dla suki z mlodziezy Yukki Hill Sairala Miricale Quote
Kasia&Asti Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 cenzo napisał(a):Na pewno byl mlody Forester's Kody the Hunter (raz BOB, raz res CACIB). Dwa razy BOB dla suki z mlodziezy Yukki Hill Sairala Miricale Dzięki Nika!:lol: Oooo suczka z młodzieży miała dwa razy BOB....PIĘKNIE! Zaraz będę zaglądać na domową stronkę Youkki Hill'ów ;) To musi być jakaś mała ślicznotka:cool3: Quote
cenzo Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Kasia&Asti napisał(a):Dzięki Nika!:lol: Oooo suczka z młodzieży miała dwa razy BOB....PIĘKNIE! Zaraz będę zaglądać na domową stronkę Youkki Hill'ów ;) To musi być jakaś mała ślicznotka:cool3: Kasia, ona mieszka na Wegrzech, tam gdzie Tomsett An Affair To Remember i dosc sporo BOB'ow 'zwija' (choc tez jezdzi w rozne ''egzotyczne miejsca;)) Quote
azi www.lidiachart.com Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 CHEBIR-OMAR DE NULLE PART AILLEURS w Splicie 4X Zw .Mł. Otrzymał MŁ. CHAMP. CHORWACJI. Pozdrawiam :multi: Quote
musia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Do normalnego trybu chorwackiego championatu (dla ras niepracujących) - 4 CAC/ odstęp 1 rok 1 dzień. Nie wiem niestety - czy ten weekend dawał championat. Podejrzewam , że nie. Quote
jo-jo Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Gratulujemy wszystkim bardzo serdecznie :multi: Quote
narisowa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Katarzyna napisał(a):Czy za 4 x CAC byl ch.chorwacji?? niestety nie :( z tego co wiem, to wystawa w zagrzebiu dawała możliwość krótszej drogi do championatu Quote
musia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Tak , teraz z końcem listopada (sob, niedz) 2xCACiB dawał Ch. Chorwacji. Ja niestety byłam zmuszona robić starym torem czyli (3xCAC + użyt. - 1rok 1dz.). Opus nawet gdyby dostał 2 CACiBy (a dostał 1 - sędzia doświadczony w regulaminach) mógłby mieć cofnięty championat , gdyż formalnie GP nie mogą otrzymać CACiBów. Czyli tylko ktoś z naszych gończych z zaczętym w 2007 (lub wcześniej) championatem , mógł kończyć go w 2008. Quote
Gia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Czy byłby ktoś tak miły i podał mi z katalogu stawki wilczaków czechosłowackich i border collie? :) Quote
Recommended Posts