Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Modliszka byłobny super jakbyś mogła jechać, ale chyba musimy poczekać na Emilię:oops: lub ewentualnych innych darczyńców. :modla:

Probowałam się dodzwonić do Fiony, ale nie odbierała. Przysłała sms, że będzie dostępna dopiero wieczorem, więc tak czy owak transport musi chyba poczekać do jutra, bo dzisiaj i tak nie miałby kto przekazać suni. Chyba, że Fiona poda adres, gdzie sunieczka przebywa. Jednak myślę, że najlepiej byłoby to zrobić jutro.

Posted

Kar0la napisał(a):
Modliszka byłobny super jakbyś mogła jechać, ale chyba musimy poczekać na Emilię:oops: lub ewentualnych innych darczyńców. :modla:

Probowałam się dodzwonić do Fiony, ale nie odbierała. Przysłała sms, że będzie dostępna dopiero wieczorem, więc tak czy owak transport musi chyba poczekać do jutra, bo dzisiaj i tak nie miałby kto przekazać suni. Chyba, że Fiona poda adres, gdzie sunieczka przebywa. Jednak myślę, że najlepiej byłoby to zrobić jutro.

Fiona jest na uczelni :roll:

myślę, że jutro dobrze by było gdyby się udało..

Posted

Mam DS dla Zabci w Kłodzku,Dolny Śląsk.Dziewczyna gotowa zapłacić za transport 200 zł.Oto mejl od niej.
Witam
bardzo dziękuję za oferty, proszę więcej nie szukać, bo najchętniej to
wzięłabym je wszystkie.
Chyba zdecydowałabym się na tego ostatniego pieska Żabke, bo jest
najsmutniejsza. Kiedy najszybciej mogłabym przyjechać??? Proszę o
telefon, oddzwoniłabym ale nie zapisałam sobie Pani numeru telefonu, a
jak Pani zadzwoniła to był zastrzeżony.
Tak więc proszę dzisiaj o telefon.

Pozdrawiam serdecznie
Ania

Jak widać ,dziewczynie zalezy na psiaku.A domek chciał wziąć mojego byłego tymczasowicza Moriska,który juz jest od miesiąca w DS.Spytałam się więc czy może moge pomóc w znalezieniu psa.Zgodziła się ,ale chciała tylko psa ze względu na ciąże urojone.Wytłumaczyłam,że po sterylce nie będzie ciązy urojonej i dziewczyna zgodziła sie na sunię.Mam nadzieję,że Żabka trafi do niej.
Jest tylko problem z wizytą przedadopcyjną w Kłodzku,bo tam nie ma żadnej dogomanki.Ale za 10 dni mogłabym zrobić wizyte poadopcyjną.Co WY na to?
Zgodziła się podpisać umowe adopcyjną.

Posted

Poker napisał(a):
jestem po rozmowie z Fioną i zgadza się na adopcję , a przyszli własciciele Żabki jada po nia jutro do Kielc:multi::multi:

:multi::multi: ale wspaniałe wiadomości :multi::multi:

Posted

teraz rozmawiałam z przyszła właścicielką Żabki,jada jutro po nia.Będzie dawać zdjęcia i informacje z domku na wątku :multi::multi:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Emilia pisała że jest w stanie pokryć koszty ale nie wiem czy podtrzymuje tą decyzję :oops:

modliszka jaki byłby koszt?

Dziewczyny, wiem ze narazie jestem nowa, ale zawszé wywiázujé sié ze swoich deklaracji- dla mnie slowo dane jest swiéte.

Widzé, ze chyba jednak moja pomoc nie bédzie potrzebna, ale w razie co sluzé.

:multi::multi::multi: dla Zabki szczésciary!!

Posted

Żabka juz nie może się doczekac spotkania ze swoją panią...jutro ok 15-16 sunia pojedzie do swojego nowego domku.
Poker, mysle ze wiazyta poadopcyjna u Żabki z Twojej strony aktuana ??

Posted

Pojechali :loveu:
Mam bardzo pozytywne odczucia po spotkaniu z nowym domkiem Żabulki.
Suńka u pana na rękach nawet nie była tak bardzo zestresowana...a szczerze mówiąc bałam się o to, ze bedzie bardzo spięta i zestresowana nową sytuacją...
Pan porozmawiał z sunią, przytulił i powiedział jej coś do ucha ;)
Nie wiem co ale sunia patrzyła w jego strone i widać, ze spodobało jej się.
Pani wygłaskała i widać, ze bedzie dobrze.
Żabluka pojechała do nowego domku na rączkach u pani.
Czekamy na wieści z nowego domku a te beda na pewno ;)
Mam jeszcze jakieś zdjęcia tuż przed wyjazdem ale wstawie dopiero wieczorem bo mi baterie w aparacie padły...

Posted

Fiona.22 napisał(a):
Pojechali :loveu:
Mam bardzo pozytywne odczucia po spotkaniu z nowym domkiem Żabulki.
Suńka u pana na rękach nawet nie była tak bardzo zestresowana...a szczerze mówiąc bałam się o to, ze bedzie bardzo spięta i zestresowana nową sytuacją...
Pan porozmawiał z sunią, przytulił i powiedział jej coś do ucha ;)
Nie wiem co ale sunia patrzyła w jego strone i widać, ze spodobało jej się.
Pani wygłaskała i widać, ze bedzie dobrze.
Żabluka pojechała do nowego domku na rączkach u pani.
Czekamy na wieści z nowego domku a te beda na pewno ;)
Mam jeszcze jakieś zdjęcia tuż przed wyjazdem ale wstawie dopiero wieczorem bo mi baterie w aparacie padły...

:multi::multi: bardzo się cieszę :multi::multi:
i wieści będą z domku wspaniale :iloveyou: