Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kika22 napisał(a):
I co udało się z tym transportem?

Niestety na razie nic nie wiem. :shake: Magda się wieczorem nie odezwała, a mam do niej tylko kontakt na gg. Czekam dalej.

Miałam nadzieję, że dzisiaj uda się sprawdzić ten dom w Tychach, ale czy coś z tego wyjdzie to nie wiem.:roll:

Posted

No niestety wszystko idzie pod górę. Z "mojego" transportu niestety chyba nici, a tak na niego liczyłam...

Potrzebny transport z Kielc do Łodzi. Pomocy. :modla::modla:

Posted

Z ogłoszeń zadzwoniły jak na razie dwie osoby ale tylko mnie wkurzyły...:cool3:
Bo za duża, bo w ogłoszeniu pisze, ze malutka a tu sie okazuje, ze 8 kg waży, bo za wysoka...bo chcą gwarancji, ze się bedzie z dzieckiem bawiła...ale umowa adopcyjna to juz zbyt duzo a jak już powiedziałam o wizycie przedadopcyjnej to już w ogóle szaleństwo...:shake: co za idioci...

Posted

Fiona.22 napisał(a):
A co do transportu jeśli byłoby coś z Warszawy do Łodzi w piatek 21.03 to tez wchodzi w gre...jest transport na tej trasie.

Ale to jeszcze tyle czasu, a co będzie z Żabką do 21.03?
Kurcze no sama bym się do tych Kielc przejechała, od razu bym odwiedziła Majunię, ale to nie takie proste. :-(

A tamci ludzie widocznie nie zasługują na Żabkę. :shake:

Posted

Emilio to nie takie proste. Ja mam teraz znowu chore dzieci, ja też chora. Pociągiem nie pojadę. Jeśli dzieci czuły by się w miarę dobrze i miałabym je z kim zostawić w niedzielę to może bym po Żabkę pojechała samochodem, ale na to znowu musiałby się zgodzić TZ. Niedziela jest jego jedynym wolnym dniem w tygodniu, więc nie wiem czy będzie chciał jechać. Chociaż wcześniej gderał, ale psa do Poznania, Wrocławia, Tarnowa czy Warszawy woził, :evil_lol: więc może akurat. Mogę zapytać, ale nie wiem czy się zgodzi. Ja bym chętnie pojechała, bo odwiedziłabym moją poprzednią tymczasowiczkę Majunię.:loveu: