Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany następne maleństwo. Co się dzieje w tym świętokrzyskim?

Dziewczyny jeśli nic się nie znajdzie to może będę mogła zaproponować tymczas, ale w chwili obecnej niestety tylko płatny.:oops: Mam w tej chwili masę kłopotów i TZ nie chce się zgodzić na kolejny tymczas, ale ponieważ bardzo potrzebujemy pieniędzy może na płatny by się zgodził. Tylko mnie głupio. :oops::oops:

Posted

a jakie "głupio"?? :mad:
Do sterylki też sie dołożymy, a u Ciebie najlepszy tymczas, lepszy niz Grand Hotel dla psów !
Karola, nie zastanawiaj sie nawet!! A mężą weź pod włos, to uczciwie zarobione pieniadze!

Posted

:loveu: w takim raie szukamy transportu do Łodzi ??
Odnośnie sterylki to może ciachniemy ją u nas bo po co wydawać pieniądze skoro ja mam darmowe talony na sterylki :)
Porozmawiam z lekarzami, może uda się ją po zabiegu w szpitaliku przetrzymać...a pojechałaby po już po zabiegu :cool3:

Posted

Z nieba niestety nie spadłam.:shake: Tak jak mówiłam tym razem TZ zgodził się tylko na płatny tymczas.:roll:

A co do sterylki to jeśli dałoby się ją ciachnąć w Kielcach i przetrzymać kilka dni to byłoby super. Jeśli masz darmowy talon to chyba warto to wykorzystać. Tylko trzeba by to zrobić szybko by Żabcię zabrać z tej ulicy. No i rozglądajmy się za transportem do Łodzi.

Ciekawe jak Żabka sobie radzi, teraz taka okropna pogoda.:-(

A moja poprzednia tymczasowiczka Majunia przyjechła do mnie z Iłży z okolic Radomia, a domek znalazła właśnie w Kielcach.

Posted

Ale jak to sie cieczka dopiero skończyła...to moze ze 2 tyg. chociaż poczekać ze sterulizacją, bo sunia moze być w ciaży i dłuższe cekanie jest watpliwe :shake:

Karola, bardzo sie cieszę!!!

Posted

malagos napisał(a):
A dziewczyny z Kielc tu nie zagladają? fiona?

Fiona nie ma dziś dostępu do internetu.
wiozą kotki do nowych domków ;)

Żabcia wczorajszą wichurę jakoś przeżyła.