Poker Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Udało mi się porozmawiać dzisiaj z siostrą pańci Zabki.Powiedziała,że sunia ma się bardzo dobrze ,jest grzeczna,bardzo dużo przytyła ,ale że jest równocześnie wybredna i nie wszystko chce jeść. Niestety,. z rozmowy wyniknęło,że Żabcia jest tak posłuszna,że chodzi bez smyczy :mad:. Tłumaczyłam dziewczynie ,że należy chociaż założyć jej obróżkę z adresówką,że pies może się czegoś wystraszyć i pogonić,a wtedy szukaj wiatru w polu.Obiecała ,że przekaże siostrze. Za jakis czas znowu zadzwonię. Quote
Kar0la Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No adresówka to postawa. Mam nadzieję, że doczekamy się foteczek. Quote
Origami-7 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Kar0la napisał(a):No adresówka to postawa. Mam nadzieję, że doczekamy się foteczek. Ona już raz się zgubiła:mad: Quote
Fiona.22 Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Przy adopcji Żabki, pani powiedziała, ze oczywiście wszystko bedzie...adresówka spacery tylko na smyczy itd a tu niestety w praniu wyszło coś innego...przydałaby się koniecznie poadopcyjna u Żabuli. Ciekawe jak to wszystko na prawde wygląda...:mad: Quote
Poker Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ludzie bywają niestety nieedukowalni :angryy: Zadzwonię za parę dni,może uda mi się trafić na właścicielkę. Do Kłodzka jest ode mnie 80 km i nie bardzo jak mam robić takie wycieczki.:shake: Dziewczyna,z którą rozmawiałam byłą pełna entuzjazmu i zachwytu dla Zabki. Pozostaje miec nadzieję,że jest jej lepiej niz na klatce schodowej albo w schronie.:roll: Quote
Kar0la Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Kurcze jechali po nią tyle kilometrów. Chyba raczej im zależy... Quote
Fiona.22 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Najnowsze wieśći z Żabulkowego domku [FONT='Times New Roman']"Jeżeli chodzi o Żabke, to miewa się świetnia, zaokrągliła się ładnie - mimo że jest wybredna jesli chodzi o jedzenie. Widać, że jest szczęśliwa, bo cały czas chodzi z ogonkiem do góry, bawi się, szczeka. Nawet polubiła jeździć autem, bo prawie wszędzie ją zabieram, więc siedzi koło mnie, hehe na miejscu pilota i ogląda okolice. Szczerze powiem, że pokochałam ją okropnie i chyba ona mnie też, bo nie pójdzie beze mnie spać tylko czeka. Ale oczywiście, Żabcia to kanapowiec i do budki którą dostałam od Pani już nie zagląda tylko śpi na łóżku. Jest u nas chwilowo (mam nadzieję) paskudna pogoda, ale jak tylko będzie słonecznie to zaraz porobię zdjęcia i Pani prześlę. [/FONT] [FONT='Times New Roman']Pozdrawiam serdecznie[/FONT] [FONT='Times New Roman']Ania"[/FONT] [FONT='Times New Roman']Chyba jestem panikarą...:oops:[/FONT] Quote
Kar0la Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Super wieści. No to czekamy na fotki uśmiechniętej Żabki. :multi::multi::multi: Quote
Poker Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Jak się cieszę :multi::multi:,(chyba mój telefon poskutkował)że informacje od siostry włascicielki się potwierdziły. Kamień z serca. Czuję się niejako też odpowiedzialna za wirtualną adopcję Żabulki.Mam nadzieję,że kiedyś ją zobaczę. :lol: Quote
Origami-7 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Kar0la napisał(a):Super wieści. No to czekamy na fotki uśmiechniętej Żabki. :multi::multi::multi: Oby szybko można było ją zobaczyć i to uśmiechniętą:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 W koncu dziś dostałam mejla od nowej pańci Żabki , więc go przeklejam Witam , przepraszam że dopiero dzisiaj przesyłam zdjęcia Żabci. Żabka ma się dobrze, jest wesoła, lubi poszczekać, oczywiście tulanka z niej straszna, śpi tylko na łóżku. Bardzo Pani dziękuję za to że pomogła mi Pani znaleźć takiego ukochanego i mądrego pieszczoszka. Z wyrazami szacunku Ania XXXXX z Kłodzka Aż serce się raduje na widok Żabci.:loveu: Widzę,że ma już obróżkę.:evil_lol: Quote
Kar0la Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ależ tam pięknie. Kocham góry... To Żabka ma widoki. I ma śliczny uśmiechnięty pycholek. Żałuję, że nie zdążyłam jej poznać, ale baaaardzo się cieszę, że jest szczęśliwa. :loveu: Quote
ewelinka_m Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :loveu::loveu: i jaka Żabula szczęśliwa zupełnie inny pies Quote
Fiona.22 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Smieszne minki Żabula robi :lol: ale jakaś taka grubsza się zrobiła przez te kilka tygodni...:evil_lol: Quote
Poker Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 a zrobiła się gruba, :roll: ale jest szczęśliwa :lol: podobno zaczęli jej trochę ograniczać jedzenie. Jak się cieszę ,z udanej adopcji :multi: Quote
Origami-7 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 :loveu::loveu:Żabka jest szczęśliwa:loveu::loveu: Quote
emilia2280 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Tlusciutka kochana Zabenka. Karola nie narzekaj- nie masz Zabki, ale dziéki temu, ze chcialas wziác Zabké, opchnélam Ci teraz Sarenké :razz: Quote
Recommended Posts