Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Udało mi się porozmawiać dzisiaj z siostrą pańci Zabki.Powiedziała,że sunia ma się bardzo dobrze ,jest grzeczna,bardzo dużo przytyła ,ale że jest równocześnie wybredna i nie wszystko chce jeść.
Niestety,. z rozmowy wyniknęło,że Żabcia jest tak posłuszna,że chodzi bez smyczy :mad:.
Tłumaczyłam dziewczynie ,że należy chociaż założyć jej obróżkę z adresówką,że pies może się czegoś wystraszyć i pogonić,a wtedy szukaj wiatru w polu.Obiecała ,że przekaże siostrze.
Za jakis czas znowu zadzwonię.

Posted

Przy adopcji Żabki, pani powiedziała, ze oczywiście wszystko bedzie...adresówka spacery tylko na smyczy itd a tu niestety w praniu wyszło coś innego...przydałaby się koniecznie poadopcyjna u Żabuli.
Ciekawe jak to wszystko na prawde wygląda...:mad:

Posted

Ludzie bywają niestety nieedukowalni :angryy:
Zadzwonię za parę dni,może uda mi się trafić na właścicielkę.
Do Kłodzka jest ode mnie 80 km i nie bardzo jak mam robić takie wycieczki.:shake:
Dziewczyna,z którą rozmawiałam byłą pełna entuzjazmu i zachwytu dla Zabki.
Pozostaje miec nadzieję,że jest jej lepiej niz na klatce schodowej albo w schronie.:roll:

Posted

Najnowsze wieśći z Żabulkowego domku

[FONT='Times New Roman']"Jeżeli chodzi o Żabke, to miewa się świetnia, zaokrągliła się ładnie - mimo że jest wybredna jesli chodzi o jedzenie. Widać, że jest szczęśliwa, bo cały czas chodzi z ogonkiem do góry, bawi się, szczeka. Nawet polubiła jeździć autem, bo prawie wszędzie ją zabieram, więc siedzi koło mnie, hehe na miejscu pilota i ogląda okolice. Szczerze powiem, że pokochałam ją okropnie i chyba ona mnie też, bo nie pójdzie beze mnie spać tylko czeka. Ale oczywiście, Żabcia to kanapowiec i do budki którą dostałam od Pani już nie zagląda tylko śpi na łóżku. Jest u nas chwilowo (mam nadzieję) paskudna pogoda, ale jak tylko będzie słonecznie to zaraz porobię zdjęcia i Pani prześlę. [/FONT]

[FONT='Times New Roman']Pozdrawiam serdecznie[/FONT]
[FONT='Times New Roman']Ania"[/FONT]

[FONT='Times New Roman']Chyba jestem panikarą...:oops:[/FONT]

Posted

Jak się cieszę :multi::multi:,(chyba mój telefon poskutkował)że informacje od siostry włascicielki się potwierdziły. Kamień z serca.
Czuję się niejako też odpowiedzialna za wirtualną adopcję Żabulki.Mam nadzieję,że kiedyś ją zobaczę. :lol:

Posted

Kar0la napisał(a):
Super wieści. No to czekamy na fotki uśmiechniętej Żabki. :multi::multi::multi:

Oby szybko można było ją zobaczyć i to uśmiechniętą:loveu::loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

W koncu dziś dostałam mejla od nowej pańci Żabki , więc go przeklejam

Witam ,
przepraszam że dopiero dzisiaj przesyłam zdjęcia Żabci.
Żabka ma się dobrze, jest wesoła, lubi poszczekać, oczywiście tulanka z
niej straszna, śpi tylko na łóżku. Bardzo Pani dziękuję za to że pomogła
mi Pani znaleźć takiego ukochanego i mądrego pieszczoszka.

Z wyrazami szacunku
Ania XXXXX z Kłodzka

Aż serce się raduje na widok Żabci.:loveu:
Widzę,że ma już obróżkę.:evil_lol:

Posted

Ależ tam pięknie. Kocham góry... To Żabka ma widoki. I ma śliczny uśmiechnięty pycholek. Żałuję, że nie zdążyłam jej poznać, ale baaaardzo się cieszę, że jest szczęśliwa. :loveu:

Posted

a zrobiła się gruba, :roll: ale jest szczęśliwa :lol: podobno zaczęli jej trochę ograniczać jedzenie.
Jak się cieszę ,z udanej adopcji :multi:

• 2 weeks later...