Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie ostatnio brak czasu...i dlatego mało wieści.
Sunia czuje się dobrze...pozarła ubranop posterylkowe i teraz siedzi bez niczego.
Bardzo gdzecznie wychodzi na spacerty, idzie koło nogi...Natomisat Wieczorem wcale nie chce wyjść na spacer.
To samo jest kiedy idzie się gdzieś dalejod domu...wtedy zapiera się nóżkami i nie chce iść...
Polnie szukamy kogoś kto zrobi wizyte przedadopcyjną w Tychach...jeśli nic nie wyjdzie z domku to musimy szukać transportu do Lodzi...bo sunia nie może wrócić na ulice...

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona się boi, że ją wyrzucą na noc na ulicę.
Kogo mamy w Tychach? Chyba grazyna9915 zaraz popatrzę.

Tak można by napisać do Grażyny. Ona ma doświadczenie w adopcjach.
Ewentualnie ktoś z sąsiedniego miasta z samochodem.

Fiona może napisz prośbę o wizytę w tytule.

Posted

Pytam dlatego, ze pod koniec marca jest w Katowicach wystawa psów i może udało by się załatwić transport dla suni;)
Tylko czy ktos by ja tam odebrał:roll:

Posted

Gdyby był potrzeby bezpłatny DT to ja bardzo chętnia. Mam już w domku jednego ratlerkowatego, więc myslę, że sie dogadają. Ja mieszkam w pruszkowie stale, ale moge go ewentualnie zabrac z Ostrowca Św.(mam tam rodziców) i ewentualnie gdyby była taka potrzeba to mogę zabrać malutką do Piotrkowa Trybunalskiego (mam tam Teściów).

Posted

Rybcia jest z Elbląga a Mrówa z Poznania, więc taki transport jest chyba zbyt kosztowny.
No, ale problem się chyba częściowo rozwiązał. Jeśli ten domek w Tychach nie wypali to Ewela30 proponuje darmowy tymczas, wiec może z transportem do Warszawy byłoby prościej, a i Emila by zaoszczędziła.

Posted

KarOla, u Ciebie wiem ze sunia bylaby szczésliwa i na to nie ma ceny. Jesli zajdzie taka potrzeba myslé ze zostaniemy przy pierwszej opcji.

Ewela jest nowa i wspaniale ze chce pomóc, ale tu jest masé wátków, gdzie bédá potrzebowali tymczasu - ewela jak chcesz to Ci podrzucé paré wátków z malymi pieskami szukajácymi tymczasu z pocalowaniem w réké.

Posted

Emila OK jak uważasz. Ja cały czas czekam na sunię, więc jeśli nie wyjdzie z domkiem w Tychach to czekam na malutką.
Żeby już tylko było wiadomo jakiego transportu szukać Kielce-Tychy czy Kielce-Łódź.

Posted

Dziekuję za informacje, ale w moim wypadku wchodzi w gre tylko pies ratlerkowaty bo obawiam sie, że mój psiak innego nie zaakceptuje. W drugim bloku mieszka typowy ratlerek i są wielkimi przyjaciólmi. gdyby ktos miał infomacje O potrzebie DT dla ratlerkowatego prosze o informację.