kika22 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Dziewczyny ja tez jestem mysli, ze wszystko jest ok. Złe wieści docierają szybciej:mad: Quote
Kar0la Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ewelinka_m napisał(a):Karola wszystko będzie dobrze ;) Fiona nie da jej zrobić nic złego wszystko napewno jest w jak najlepszym porządku :loveu: w razie czego zadzwoń do Fiony wszystkiego się dowiesz ;) Ja nie mówię, że Fiona da jej zrobić coś złego, ale ze sterylką różnie może być. Zwłaszcza jeśli była w ciąży.:roll: A do Fiony nie mogłam się dodzwonić. Próbowałam dwa razy.:shake: Może zajrzy tutaj i coś napisze. Quote
ewelinka_m Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Kar0la napisał(a):Ja nie mówię, że Fiona da jej zrobić coś złego, ale ze sterylką różnie może być. Zwłaszcza jeśli była w ciąży.:roll: A do Fiony nie mogłam się dodzwonić. Próbowałam dwa razy.:shake: Może zajrzy tutaj i coś napisze. :wallbash: nie miałam na myśli tego, że tak twierdzisz tylko wiem, że pewnie Fiona wszystkiego dopilnuję ..i chciałabym wierzyć jak zawsze że wszytko będzie ok.. Quote
ewelinka_m Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 mam wieści :razz: sunia jest już po sterylce, którą miała wczoraj o 10,wszystko przebiegło bez komplikacji, obecnie znajduje się w bardzo tymczasowym domku dlatego pilnie szukamy transportu na trasie kielce łódź ! Fiona prosiła też, żeby przekazać, iż jeśli nie odbiera należy dzwonić do skutku :diabloti: co jakiś czas... może być na zajęciach więc nie ma wtedy możliwości odebrania ogólnie nie ma się co martwić wszystko jest ok! Quote
emilia2280 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 wielkie dziéki za info Ewelinka. Wspaniale wiesci. Jeszcze tylko ten transport. Quote
kika22 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Prosba o transport jest juz tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9646974#post9646974 Quote
Kar0la Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dzięki za wieści. Mam nadzieję, że malutka czuje się dobrze. Rozglądajmy się za transportem. Quote
Kar0la Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Czy ktoś może pomóc w transporcie? Ciekawe jak malutka się czuje... Quote
Fiona.22 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Słuchajcie jest potencjalny domek stały dla małej w Tychach...szukamy kogoś kto zrobi przedadopcyjną... Jeśli domek będzie OK to mała pojedzie od razy do siebie :multi: Quote
Kar0la Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Suuuper.:multi::multi::multi: Trzymam kciuki, żeby się udało. Na Śląsku dużo dogomaniaków, ktoś się znajdzie na wizytę. Quote
Kar0la Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Podniosę Żabkę może ktoś pomoże w sprawdzeniu domku. Quote
emilia2280 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 moze w tytule napisac ze szukamy kogos ze sláska do wizyty przedadopcyjnej? Quote
Kar0la Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 I co u Żabki? Jest już ktoś chętny do wizyty? Quote
Kar0la Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 emilia2280 napisał(a):haloo? zadnych wiesci nie mamy? Otóż to. :niewiem: Co u malutkiej? Quote
Recommended Posts