Fiona.22 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Słuchajcie sunia ma juz umówioną sterylkę na piątek. Po steryklce może zostać przez kilka dni w bardzo tymczasowym dT. Może tam byc tylko do 16.03 Czyli szukamy chyba transportu do Łodzi w przyszłym tygodniu ?? Malutka jest bezpieczniejsza w tym momencie pod blokiem niż na klatce schodowej. Przynajmniej ma możliwość ucieczki a na klatce byłaby bez szans :shake: Quote
Kar0la Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Do piątku jeszcze kilka dni. Oby nic się jej nie stało. Ja się dostosuje do Was. Już się rozglądałam za transportem, ale na razie nic nie znalazłam. Zapytam jeszcze w jednym miejscu. Czy ona jest zaszczepiona na wściekliznę? Pewnie nie. Żeby nie było problemu z transportem, gdyby nie była to podróż samochodem. No, ale na razie nie ma transportu. Oby sterylka dobrze się udała. Quote
lothia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 na miau jest tak,tylko trzebaby to zgrać w czasie jakoś Kraków - Chełm - Kraków przez Sandomierz - Kraśnik - Lublin lub Kielce - Radom - Lublin (prawie każdy weekend) (mama007),z Radomia też zawsze blizej średnio dwa razy w miesiącu Kielce - Kraków - Kielce (gg 1005121) (Trinity36) a potem średnio raz w miesiącu Warszawa - Kraków - Nowy Targ - Kraków - Warszawa tel. 605937307 (mantra) Łódź - Warszawa - okolice weekendu - PKP/czasem samochód (mam transporter) kom. 0502470745 (Agalenora) zresztą może coś innego pokombinujecie,to sunia niewiele większa od kota więc możeby dziewczyny przewiozły? http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=62304 Quote
Kar0la Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Rozmawiałam z dziewczyną z Łodzi, która czasami jeździ z Łodzi do Kielc. Może zgodziłaby się pomóc w transporcie. Tylko, że teraz jedzie chyba w ten piątek, więc odpada, ale może coś się zmieni. Zobaczymy. Żabcia tam bidulka sama w taką okropną pogodę. :-( Quote
Origami-7 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Biedactwo bez domku czeka na ciepłe miejsce, w którym będzie bezpieczne:-o Quote
Od-Nowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 z Trini Fiona ma kontakt na bieżąco i na Cioteczke można liczyć. ten transport z mama007 nie wiem czy jest aktualny, bo jak kiedyś z nią rozmawiałam mówiła,że przez długi czas nie będzie jeździła na tej trasie z powodu narodzin małego człowieka ;) Quote
Kar0la Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Zrobiłam Żabce prosty banerek. A czy Żabka jest gdzieś ogłoszona? Quote
Fiona.22 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Powiedzieliśmy już mieszkańcom, ze sunia będzie zabrana w piątek :) Mam nadzieję, ze nic się nie stanie do tego czasu...jeszcze tylko kika dni. Zaraz nap na miau zapotrzebowanie na transport. Mam nadzieję, ze coś się znajdzie... Quote
emilia2280 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Tak sié cieszé, ze w bardzo bliskiej przyszlosci sunia bédzie juz bezpieczna. Jeszcze tylko kilka dni malenka. KarOla, podaj mi proszé detale swojego konta. Pieniádze (200 zl) przelejé w pierwszym dniu pobytu suni u Ciebie, jesli tak moze byc? Quote
kika22 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Maleńka do góry;) Juz nie mogę się doczekać kiedy bedziesz bezpieczna:eviltong: Quote
kika22 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Zabka jest juz na www.adin.pl www.se.com.pl www.vetmozoga.com.pl pajeczyna pinezka kokosy Quote
Origami-7 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Maleńka sunia czeka na swój wymarzony domek!!!!! Quote
Kar0la Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Czy ktoś ją tam karmi? Pada śnieg, a ona tam sama...:placz::placz: Quote
Fiona.22 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Żabka jest :) Codziennie rano dostaje śniadanie i wieczorem kolacje. Wczoraj i dzisiaj śpi na klatce schodowej koło grzejnika. Ma ciepło i sucho ale nie ma szansy uciec, przed złymi ludzmi...:-( Jurto po południu idzie już do DT a w piątek staerylka Ubranko posterylkowe już czeka na sunie :) Quote
malagos Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Bardzo sie cieszę, ale po cichutku, by nie zapeszyć :oops: Quote
Kar0la Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i to była ostatnia bezdomna noc Żabki... Quote
Kar0la Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Rany co u Żabki? Dogo padło. Dzisiaj sterylka. Trzymam kciuki. Fiona podaję na wszelki wypadek numer do mnie, bo niewiadomo ile znowu dogo podziała. 600565010 Quote
Kar0la Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Zaraz zniosę jajo.:roll: Ciekawe czy już po sterylce...:nerwy: Quote
ewelinka_m Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Karola wszystko będzie dobrze ;) Fiona nie da jej zrobić nic złego wszystko napewno jest w jak najlepszym porządku :loveu: w razie czego zadzwoń do Fiony wszystkiego się dowiesz ;) Quote
Recommended Posts