AlaNowak Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Tak mnie kusi ta wystawa... Czy na miejscu opłata również wynosi 130zł??? Quote
Frytela Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 AlaNowak napisał(a):Tak mnie kusi ta wystawa... Czy na miejscu opłata również wynosi 130zł??? z tego co ja wywnioskowalam to tak. Quote
Love-Wab Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 będę w sobotę na mp i w niedziele gościnnie bo dopiero dziś sie dowiedziałam że w niedzielę pojadę Quote
Neiven Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ja bede w sobotę 28.06.2008 i moge pomóc wystawić psieka gdyby ktos potrzebowal takiej pomocy prosze o knatakt. (Grupy: 2, 4, 5, 7, 9) Quote
panienkabubu Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 No i? Wiadomo coś w związku z katalogiem? :cool3: Quote
Guest Lotty Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Przyłączam się do pytania. Kiedy będzie katalog, albo chociaż plan sędziowania? Quote
Irviers Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 TomekK napisał(a):Plan sedziowania powinien byc dostepny ok. 10-11.06 ze wzgledu na to, ze termin zgloszen bedzie jeszcze przedluzony o tydzien ale tylko dla zgloszen poprzez formularz zgloszeniowy. Rownoczesnie w okolicach nastepnego weekendu (14-15.06) powinna sie odbyc wysylka potwierdzen do wystawcow. /tomek ......................... Quote
McDzik Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Tja, ciekawe kiedy strajki się skończa :P Quote
Mudik Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Spis mógłby już byc, on się nijak ma do strajku poczty polskiej. Quote
Mudik Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Wiem,ale skoro mogą już zacząc wysyłanie potwierdzeń to maja listę psów. Mogłaby się wreszcie pojawić na stronie krakowskiej:diabloti::roll: Quote
renia13 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 ciekawe jak rozesla poczte , jak strajkuja i wogole niczego ani nadac ani odebrac nie mozna .. przynajmniej info na stronie powinno jakies byc a tu nie ma nic :angryy: jak sie nie zmieni sytuacja to ja sobie tego balaganu nie wyobrazam , czekanie w kilometrowych kolejkach po odbior nr i dokumentow :angryy: Pytałam wczoraj jak długo strajk potrwa wiec odp. do skutku - czyli otrzymania podwyzek zczym chyba wesoło nie jest . Nawet jak zakonczy siestrajk poczty to beda tak zawaleni przesyłkami ze ja w otrzymanie na czas zbytnio nie wierze , :roll: no ale obym sie myliła . Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 renia13 napisał(a):ciekawe jak rozesla poczte , jak strajkuja i wogole niczego ani nadac ani odebrac nie mozna .. przynajmniej info na stronie powinno jakies byc a tu nie ma nic :angryy: jak sie nie zmieni sytuacja to ja sobie tego balaganu nie wyobrazam , czekanie w kilometrowych kolejkach po odbior nr i dokumentow :angryy: Pytałam wczoraj jak długo strajk potrwa wiec odp. do skutku - czyli otrzymania podwyzek zczym chyba wesoło nie jest . Nawet jak zakonczy siestrajk poczty to beda tak zawaleni przesyłkami ze ja w otrzymanie na czas zbytnio nie wierze , :roll: no ale obym sie myliła . Na to organizatorzy nie mają wpływu. Chyba, że wybiorą inpost. Quote
renia13 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 oczywiste ze nie maja , ale tak sie trafiło , wiec ciekawe jak to rozwiażą ? Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Mogą wybrać Inpost- wtedy wszystko dojdzie na czas. Quote
Agnieszka K. Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 panienkabubu napisał(a):Mogą wybrać Inpost- wtedy wszystko dojdzie na czas. Na to nie liczyłabym :shake:, raz dostałam polecony doreczony za ich posrednictwem - szedł 1 MIESIĄC - nadawca i odbiorca był w Warszawie. :diabloti: Kilka razy dostałam faktury po terminie płatnosci. A same potwierdzenia mogliby wysłac mailem - z numerkiem byłby kłopot. Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Agnieszka K. napisał(a):Na to nie liczyłabym :shake:, raz dostałam polecony doreczony za ich posrednictwem - szedł 1 MIESIĄC - nadawca i odbiorca był w Warszawie. :diabloti: Kilka razy dostałam faktury po terminie płatnosci. A same potwierdzenia mogliby wysłac mailem - z numerkiem byłby kłopot. Uuuuu no to wolę PP! Numerki też by mogli - np. puste do wypisania. Quote
renia13 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Pzred chwila rozmawiałam z pania z oddziału krakowskiego i dowiedziałam sie ze : wykaz psow zgłoszonych na wystawe bedzie dopiero PO 15.06 kiedy wiadomo bedzie rowniez jak przedstawia sie plan ringow :eviltong:.. co do przesyłek , rozmawiali z poczta i jesli nie przestana strajkowac to wesoło to nie wyglada jak na razie ., Poczta krakowska nie przyjmuje i nie rozsyła zadnych listow w dalszym ciagu , a jak zaczna to sie i tak nie wyrobia , bo zostana zawaleni przesyłkami :roll: mam nadzieje ze nie zostawia nas na ostatni moment i cos wymysla by rozeslac zgloszenia i nr. , ale kto to tam wie ?????? Quote
AlaNowak Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Mudik napisał(a):Wiem,ale skoro mogą już zacząc wysyłanie potwierdzeń to maja listę psów. Mogłaby się wreszcie pojawić na stronie krakowskiej:diabloti::roll: Takie rzeczy pojawiaja sie zwykle w tygodniu przed wystawa. A poza tym 5 czerwca dopiero minal termin, wiec nei wwymagaj, zeby juz byly wykazy... Doskonale wiem jak wyglada praca przed wystawa w oddziale w Bytomiu przd krajowka, wwiec wspolczuje wiekszemy odzdialowi, ktory organizuje wazniejsza wystawe- oddziałowi w Krakowie. Quote
AlaNowak Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wogole spis wystawcow itp. to tylko i wylacznie uprzejmosc organizatorow, wiec nawet moga nie podac. Jelsi juz bedzie to nie wiem kiedy, zalezy to od organizatorow. Na pewno nadal trwa wprowadzanie zgloszen do komputera, wiec troche trzeba jescze poczekac;) Quote
Śnieżynka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Jeśli wogóle zgłoszenia dotrą na czas przez strajk poczty polskiej i jeszcze parę dni przed wystawą nie będą ich jeszcze uzupełniać po upomnieniach wystawców którzy zapłacili.... Quote
TomekK Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Witam Serdecznie, W zwiazku z pytaniami - dane dotyczace spisu psow, wystawcow i planu sedziowania beda dostepne na stronie O/Krakow (www.zkwp-krakow.pl) w przyszlym tygodniu - czyli rownoczesnie z oddaniem katalogu do drukarni. W tej chwili trwa korekta i weryfikacja zgloszen, certyfikatow, etc i z tego wzgledu publikacja w.w. danych nie jest jeszcze mozliwa, bo zakladam, ze wszystkim zalezy na informacji rzetelnej. Z drugiej strony - opublikowanie kompletnych list na stronie na prawie 2 tygodnie przed wystawa powinno zapewnic, pomimo ew. problemow z Poczta Polska, ze informacja trafi do wystawcow. PS. Przyjmowanie zgloszen jest zakonczone - to apropos poprzedniego postu - nie jestesmy w stanie odpowiadac za Poczte Polska, aczkolwiek przez ostatni tydzien zglozenia byly przyjmowane WYLACZNIE poprzez formularz zgloszeniowy w necie. Zgloszenia, ktore byly wysylane poczta, stanowia obecnie tylko ok. 5% lacznej ilosci zgloszen ze wzgledu na latwiejszy dostep do innych kanalow komunikacyjnych (internet i ew. fax). Pozdrawiam, /tomek Quote
Recommended Posts