Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AMIŚKA']a jamnisie długo i krótkowłose nie wpadły czasami w obiektyw???;)

Niestety nie :roll:

Elitesse sznaucerowe gratulacje :multi:
Opóźnienie w sędziowaniu ponad godzinę mnie też wkurzyło :angryy: Rozumiem w granicach 20 min. ale tyle :-o mając przede mną tylko jedną rasę - 13 sztuk :-o to już chyba coś jest nie tak z sędzią :roll: skoro nie potrafi się wyrobić.

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='weszka']Niestety nie :roll:

Elitesse sznaucerowe gratulacje :multi:
Opóźnienie w sędziowaniu ponad godzinę mnie też wkurzyło :angryy: Rozumiem w granicach 20 min. ale tyle :-o mając przede mną tylko jedną rasę - 13 sztuk :-o to już chyba coś jest nie tak z sędzią :roll: skoro nie potrafi się wyrobić.

to pan Lewandowski sedziujac boksery na tym samym ringu "troszke" sie w czasie nie zmiescil :cool3: nasz wegierski sedzia przyszedl na czas i sie dziwil o co chodzi :shake:

Posted

a ja za parking nie płaciłam, mimo, ze tam parkowałam... przy wjezdzie sprawdzili szczepienie i zgloszenie, jak bylo za duzo osob to bilecik sprzedawali, ale za parking mnie nie skasowali :grins:

Posted

Ja z moja siberianka KAILUA de CIUKCI 1 ex,Zw.ML, BOB JUnior i BIS JUNIOR;)
ukonczylysmy Mlodziezowy Championat Polski:multi:
moze ktos ma jakis fotki z sobotniego BIS JUNIOR?;)

Posted

Isia & Chester napisał(a):
widocznie podobne :D
a nie wystawiałaś Fryty, prawda?

Nie :) Frytencja, tak samo jak i mała wredna były gościnnie. Fryta miała nie jechac, a ze to ukochana psina mojego taty, to stwierdzil ze sie fryta obrazi i sie nie bedzie odzywać jak jej nie weźmiemy, wiec pojechała xD

Mudik napisał(a):
O to byłaś Ty na płycie tej w remoncie gdzie były pokazy agility?:oops::roll: Nie poznałam z daleka .Podziwiałam Twoja sunię tę śniadą z ogonkiem i zszokował mnie wybór CACIBA i BOB.Pozdrawiam :lol::lol::lol:

Tak to byłam ja, ślicznego masz psiaka :loveu::loveu: a jak kokosisko przyjsc do mnie nie chcialo hehe xD

Posted

flashka-g napisał(a):
Ja z moja siberianka KAILUA de CIUKCI 1 ex,Zw.ML, BOB JUnior i BIS JUNIOR;)
ukonczylysmy Mlodziezowy Championat Polski:multi:
moze ktos ma jakis fotki z sobotniego BIS JUNIOR?;)

ASIU GRATULUJE!!! Pięknie pokazujesz psy :) I siebie tez ;) Bardzo ładnie wyglądaliście na bisach :klacz:

Ja również uśmiecham sie o fotki z sobotniego bis junior... wprawdzie nic nie zajęłam z moja grzywką, ale sobie pobiegałyśmy :)

Posted

[quote name='weszka']Seria z ringu wilczaków http://picasaweb.google.pl/weszka12/Wilczaki_MWPR_KrakW2008

Dzięki, brakowało mi troche fotek, a swojego aparatu jeszcze nie wypakowałem.
Ogólnie swój wyjazd do Krakowa muszę zaliczyć do udanych - bo już w piątek byłem gdzieś pod Pcimiem, na naszym wilczakowym spotkaniu (plus jeden "rodzynek"). Troche się połaziło po górach, poimprezowało, i część towarzystwa udała się na wystawę. A tam WRESZCIE udało mi się samemu wystawić psa i to tak, że nikt się z mojego wystawiania nie śmiał, bo zgarnąłem CACIB i BOB :) więc można to uznać za pewien sukces, zwłaszcza u sędziego z kraju pochodzenia rasy :) Cóż, jedyne co mi potem dokuczało to upał, ale kilka wiader piwa osłodziło mi te kilka godzin oczekiwania na finał.

Posted

Mudik napisał(a):
O to byłaś Ty na płycie tej w remoncie gdzie były pokazy agility?:oops::roll: Nie poznałam z daleka .Podziwiałam Twoja sunię tę śniadą z ogonkiem i zszokował mnie wybór CACIBA i BOB.Pozdrawiam :lol::lol::lol:

piszesz o cardiganach ??

a co cie takiego zszokowało dokładnie ?? jestem bardzo ciekawa twojej opinii o psach :smile:

Posted

Gratuluje wszystkim, którzy wrócili zadowoleni i usatyswakcjonowani!

Ja wróciłam strasznie późno i strasznie padnięta - pies zresztą też był zmęczony, ale warto było:
CYPRIAN Sodalis (labrador) - Najlepsze Szczenie. :)

Posted

[quote name='Frytela']Nie :) Frytencja, tak samo jak i mała wredna były gościnnie. Fryta miała nie jechac, a ze to ukochana psina mojego taty, to stwierdzil ze sie fryta obrazi i sie nie bedzie odzywać jak jej nie weźmiemy, wiec pojechała xD
aha :D

Magda(od Drakkara) nie jestem pewna czy was nie widziałam.. w każdym razie podobny był psiurek do Drakarka, szedł tam przy stolikach z drugim spanielem o trochę ciemniejszym umaszczeniu

No to ja też daję fotki :

Posted

Musiałek napisał(a):
piszesz o cardiganach ??

a co cie takiego zszokowało dokładnie ?? jestem bardzo ciekawa twojej opinii o psach :)

Musiałku Mudik pisze o pemkach - tak?

Posted

[quote name='Bardotka']Musiałku Mudik pisze o pemkach - tak?
też mi się tak wydaje, bo dużo osób od corgi i tych co stali obok mówili, że ta co przegrała w sukach, albo ten co wygrał psy powinny wygrać, a nie ta co wygrała..

teraz dużo corgisiów :loveu:

Posted

też mi się tak wydaje, bo dużo osób od corgi i tych co stali obok mówili, że ta co przegrała w sukach, albo ten co wygrał psy powinny wygrać, a nie ta co wygrała..

Tia, to fakt :D

teraz dużo corgisiów :loveu:

Jestem za pod warunkiem, ze ładne będą :D

Posted

no nie wszystkie są ładne, ale najgorsze też nie są ;) stałam przy corgich cały czas jak były wystawiane, i jeszcze wcześniej, więc trochę porobiłam ^^

Najpierw Kokos :)

i dalej

i teraz większość pembroczków