mindgame Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 wystawa jest przy alei Jana Pawła II , między rondem czyżyńskim a mogilskim. Quote
Mudik Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Miałam tak na jednej z wystaw Sopockich,nagle lunął deszcz,wszyscy sie pochowali poza ringami w namioty i parasole, a kiedy deszcz się zmniejszył "nasz" sedzia zapytał Sędziujemy ???(a że kilka osób go znało) odpowiedzieliśmy Tak panie Mirku,toć "my" pastuchy,deszcz nam nie straszny!:-) i w deszczu biegałam z , będącym wtedy, szczeniakiem Victorem. Miałam wtedy w opisie,że wzorcowa szata,spływało po nim jak po przysłowiowej kaczce,ale w niedzielę mimo to nie mam ochoty na powtórkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sodalis Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Jogurt napisał(a): Co sie dzieje na takiej "otwartej" wystawie kiedy zacznie padac deszcz?? To samo co by się działo jakby nie padało, tylko, że wszyscy sobie mokną. :lol: A osobiście wole jak pada niż jak jest upał - przynajmniej psom jest przyjemniej. Quote
Avaloth Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Frytela napisał(a):a corgiszony to nie obfocisz?!?!?! phi <foch> nie no zart ;) ale zapraszam do nas, mnie sie wszedzie rozpozna :lol::lol::lol::lol::eviltong::eviltong: wy to mnie będziecie mieć dość, zapewniam cię :evil_lol::evil_lol: a ile kosztuje wstęp ? :diabloti: Quote
*aneta* Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Jogurt']Musze przyznac jako krakus, ze nie wiem gdzie sa te hale. Nie lubie Nowej Huty, wszystko tam jest takie samo. skreci sie nie tam gdzie zwykle i juz sie mozna zgubic :mad::mad: NO!!! Proszę na Nową Hutę nie narzekać. :razz: Quote
Frytela Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Isia & Chester napisał(a):wy to mnie będziecie mieć dość, zapewniam cię :evil_lol::evil_lol: a wile kosztuje wstęp ? :diabloti: Nie bede narzekac :diabloti::diabloti: musze jeszcze duzo osob poznac a widze ze sporo bede miala okazje poznac :D :evil_lol::evil_lol: Quote
Faust Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 *aneta* napisał(a):[quote name='Jogurt']Musze przyznac jako krakus, ze nie wiem gdzie sa te hale. Nie lubie Nowej Huty, wszystko tam jest takie samo. skreci sie nie tam gdzie zwykle i juz sie mozna zgubic :mad::mad: NO!!! Proszę na Nową Hutę nie narzekać. :razz: :) :P do zobaczenia Cioteczko :) mamy duzyyy namiocik wiec zapraszamy z Zumka :):cool3: nowiuski :) a ring mamy bodajrze ten sam :):) Quote
jefta Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Pytałam na innych forach. Ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że nikt z Warszawy nie jedzie na wystawę. Dlatego jest mi przykro, że nikt się nie odezwał. spróbuj zalogować się na www.e-beagle.pl/forum tam jest użytkowniczka o wielkim sercu -Sappik i jedzie na tą wystawę w niedzielę ja nie pomogę, bo jadę z przesiadkami pociągiem za chwilę :shake: Quote
Kori Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Chyba mój ostatni post przed wystawą :loveu: Nie bać się mnie zaczepiać :razz: Zamiast psa będę mieć brata. :diabloti: Quote
weszka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Kwity nie doszły i bardzo jestem ciekawa jakie będa cyrki przy wejściu bo nie zamierzam płacić za wstęp :/ Quote
Mudik Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A ja nie mam potwierdxenia bo podałam adres zameldowania zamiast zamieszkania,pierdoła ze mnie ciekawe jak wejdę też niem zamiaru płacic,ale dzięki strajkowi poczty mam wymówkę:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
McDzik Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Isia & Chester napisał(a)::D teraz to mi szkoda zaprzęgowców, Mc i Dagusi, bo nie mogę jechać w sobotę :placz: bo mogłabym wtedy do 12 coś góra.. więc jadę w niedzielę ^^ McDziku przekażesz Dagusi że mnie nie będzie jednak, czy jej napisać ? :-( więc Jogurtowa ja też obfocię Jogusia :evil_lol: a ty Mc będziesz w końcu w tą niedzielę też? Ooo nie bedzie Cie? :( No szkoda wielka.. a mnie w niedziele nie będzie, bo wyjeżdżam, więc tylko sobota jednak wchodzi w gre... ufff... włąśnie psa skończyłam robić, mordęga straszna, ukrop u nas, gorąc i duchota.. Raczej ostatni post przed wystawą, więc powodzenia wszystkim!!!! Quote
Avaloth Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 McDzik napisał(a):Ooo nie bedzie Cie? :( No szkoda wielka.. a mnie w niedziele nie będzie, bo wyjeżdżam, więc tylko sobota jednak wchodzi w gre... ufff... włąśnie psa skończyłam robić, mordęga straszna, ukrop u nas, gorąc i duchota.. Raczej ostatni post przed wystawą, więc powodzenia wszystkim!!!! no właśnie nie:-( to przekaż Dagusi ok ? a tak chciałam Arniszonka wygłaskać ! a tu kupa.. może za rok :D Też życzę wszystkim powodzenia ;) Quote
Talagia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ja właśnie skończyłam jednego psa (po 2 godzinach :roll:) i mialam zamiar brać sie za drugiego, ale padam z sił, wiec musze nastawić budzik na 4 :evil_lol::evil_lol: i zająć się młodszym przed wystawą :diabloti: A teraz dobrej nocy wszystkim i powodzenia na wystawie! My jesteśmy jutro :) Wiec serdecznie zapraszam ! :evil_lol: Quote
flashka-g Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 sodalis napisał(a):To samo co by się działo jakby nie padało, tylko, że wszyscy sobie mokną. :lol: A osobiście wole jak pada niż jak jest upał - przynajmniej psom jest przyjemniej. no to zalezy jakim;) nie sadze zeby przemoczone dlugłowlose futerka czuły sie radośnie szczegolnie przy niższej temperaturze:roll:;) Do jutra;) Quote
sodalis Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 flashka-g napisał(a):no to zalezy jakim;) nie sadze zeby przemoczone dlugłowlose futerka czuły sie radośnie szczegolnie przy niższej temperaturze:roll:;) Do jutra;) Masz racje, pomyślałam o swojej rasie - one wolą jak pada :) Quote
Frytela Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ja mam potwierdzenie tylko na psa znajomych... No zesz kurcze, zbulwersowalam sie :diabloti: xD Quote
sodalis Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ja tez nie mam potwierdzenia, ale na stronie oddziału jest napisane "1.UWAGA!!! Ze względu na problemy z wysyłką potwierdzeń spowodowane strajkiem Poczty zamieszczamy kompletny katalog XII Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych w Krakowie—dostępny do przeglądu." Niby nic nie piszą o wpuszczaniu bez potwierdzenia, ale zdają sobie sprawe z problemu więc mysle, że jeśli pies jest w katalogu to zostanie wpuszczony bez problemu nawet bez potwierdzenia zgłoszenia. Quote
Jogurt Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Talagia napisał(a):Ja właśnie skończyłam jednego psa (po 2 godzinach :roll:) i mialam zamiar brać sie za drugiego, ale padam z sił, wiec musze nastawić budzik na 4 :evil_lol::evil_lol: i zająć się młodszym przed wystawą :diabloti: A teraz dobrej nocy wszystkim i powodzenia na wystawie! My jesteśmy jutro :) Wiec serdecznie zapraszam ! :evil_lol: No wlasnie chcialam jechac specjalnie setery poogladac, ale nie mam jak dojechac :placz: Nie wyrobie sie :shake: I zycze powodzenia wystawianym i wystawiajacym, trzymam kciuki :thumbs: Quote
Marta&Karmen Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 A ja najbardziej boje się podróży w tym upale... jedziemy niezbyt długo - 2godz, ale Karmen źle znosi jazdę w upale;/ trzeba było zainwestować a klimę:p Powodzenia wszystkim! i zapraszamy na goldeni ring:cool3: nasz numerek - 2255 Quote
Karmi Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Jak jest z egzekwowaniem zaświadczeń weterynaryjnych? Mam paszport, książeczkę oczywiście wszystko w nich cacy ale zostawiłam sobie ten papirek na ostatnią chwile a wety na urlopie... Quote
pati1033 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 TomekK napisał(a):Witam Serdecznie, Najmocniej przepraszam za bledna informacje udzielona telefonicznie w oddziale - INFORMACJA NA POTWIERDZENIU JEST OBOWIAZUJACA. NIE JEST POTRZEBNE ZADNE DODATKOWE SWIADECTWO ZDROWIA. Potrzebne jest swiadectwo szczepienia na wscieklizne i ksiazeczka zdrowia/paszport. Pozdrawiam, /tomek kochan juz temat zaswiadczen byl przerabiany Quote
Kala&Majka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ja sie wybieram poogladac :p Czy ktos sie orientuje, o ktorej godzinie zaczyna sie jutro wystawa? I którego dnia będą shih tzu? Quote
Cambel&Megi Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Kala&Majka napisał(a):Ja sie wybieram poogladac :p Czy ktos sie orientuje, o ktorej godzinie zaczyna sie jutro wystawa? I którego dnia będą shih tzu? Wystawa zaczyna się o 10, a Shih Tzu były dzisiaj... Quote
Recommended Posts