Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do mnie wczoraj przyszedł numerek :cool3:
My na szczęście wchodzimy na początku, wiec nie zdążymy się zmęczyć upałem, ale i tak wolałabym, zeby nie było za gorąco.

Posted

Jogurt napisał(a):
a Jogurt jak sa takie upaly to jest caaaly w slinie. W Lesznie biedak siedzial pod parasolem przykryty mokrym recznikiem.
A no i goraca zapraszam na ring 11 w niedziele :cool3:

Ponieważ mam ocene na 11tą to po ocenie może wpadne mamy rig obok bo 12 ty!
Pozdrawiamy:multi:

Posted

Mudik napisał(a):
Ponieważ mam ocene na 11tą to po ocenie może wpadne mamy rig obok bo 12 ty!
Pozdrawiamy:multi:

Oj to chyba wpadniecie przed ocena, bo my wchodzimy jako pierwsi: 10.15 :eviltong:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Właściwe, właściwe :multi:

Kto z Was będzie w sobotę do finałów? I w niedzielę także? :cool3:

Ja będę w sobotę i niedzielę do finałów:lol:

Posted

Mamy numerek:multi:
ale słuchajcie mam pytanie - bo na potwierdzeniu pisze, że trzeba mieć świdectwo szczepienia, wykonane co najmniej 14 dni przed wystawą oraz książeczkę zdrowia...
szczerze mówiąc nie rozumiem... mam u weta potwierdzić że była szczepiiona? ale po co jak mam to w książeczce?

Posted

Nie no, ta sprawa była już tutaj sprostowywana, nic takiego nie trzeba, wystarczy sama książeczka zdrowia psa z tym wpisem.

A nam dzisiaj przyszło potwierdzenie z numerkiem, ufff.... do zobaczenia wszystkim w sobote :) ..

Posted

McDzik napisał(a):
Nie no, ta sprawa była już tutaj sprostowywana, nic takiego nie trzeba, wystarczy sama książeczka zdrowia psa z tym wpisem.

A nam dzisiaj przyszło potwierdzenie z numerkiem, ufff.... do zobaczenia wszystkim w sobote :) ..

No tak, ja nie czytałam wtedy od początku... ok, dzieki;)

Posted

yuli_ napisał(a):
Ktoś pytał o finały. Najprawdopodobniej zostaniemy na szczeniakach, ale to wciąż zależy od sędziego ;)

Ja pytałam :-) Z prośbą o wyniki z finałów :loveu:

Marta- szczepienie musi być wykonane 14 dni przed wystawą, ale pewnie to nie problem?:)

Posted

Marta&Karmen napisał(a):
No tak, ja nie czytałam wtedy od początku... ok, dzieki;)

Chodzi o to, ze pies ma by zaszczepiony na wścieklizne najpóźniej 14 dni przed wystawą (co i tak jest złagodzeniem przepisów, bo normalnie szczepienie jest wazne po 21 dniach - chyba, ze sie cos zmieniło)

Posted

Zapraszam pod ring XII w niedziele :)Prawdopodobnie bedziemi mieli taki namiot samorozkładający sie z biedronki (zielono szary) ;) Więc zapraszam!! xD na ring wchodze ok 11.50 i drugi raz oko 12.15 więc zapraszam do focenia :PP