Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

McDzik, może zamiast pisać setki niepotrzebnych postów, będziesz czytać wyraźnie co inni piszą?

Frytela napisał(a):
Edit:
patrze.. idzie listonosz, wrecza mi koperte a tam... potwierdzenie zgloszenia suki moich znajomych a mojego nie ma xD (na obu zgloszeniach moj adres ale inni wlasciciele)

Posted

[quote name='panienkabubu']McDzik, może zamiast pisać setki niepotrzebnych postów, będziesz czytać wyraźnie co inni piszą?

Jakie setki znowu ... :roll:
Zrozumiełam tak, że adres na Frytele, ale potwierdzenie na suczkę znajomych w środku i że oni moga być w takiej samej sytuacji, adres mają na siebie, a potwierdzenie na nią.. czyż nie istnieje taka ewentualność?

EDIT:
pati, tu się taki Pan Transporter na dogo ogłasza, może to coś da:
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111794

Posted

Frytela napisał(a):

patrze.. idzie listonosz, wrecza mi koperte a tam... potwierdzenie zgloszenia suki moich znajomych a mojego nie ma xD (na obu zgloszeniach moj adres ale inni wlasciciele) ;)

No i ja mam tak samo.... potwierdzenia znajomej jest u mnie, a na moje psy nie ma ...

Posted

Czy Kraków w tym roku przewiduje szlaufy z zimną wodą i wiadra z wodą? Zapowiada się ogromny upał i trzeba jakoś pomóc zimnolubnym. Moja wchodzi na ring prawie w samo południe, do tego czasu woda, którą przywiozę będzie strasznie gorąca.
Powiedzcie, że tak. please.

Posted

a jak nie będzie to woz strazacki i jazda :diabloti::diabloti::diabloti:
a tak w ogole niby mam mniejsze psy od ciebie to moje tez ciezko zyja w upaly, i mam nadzieje ze cos bedzie, bo kokos moze mi stanac na ringu... i nie ruszyc...

Posted

z tego co mi wiadomo, to na każdej wystawie organizator ma obowiązek zapewnić dostęp do wody dla psów. A w Krakowie co rok jest upalnie, więc myślę, że nie będzie problemu :) chociaż mam nadzieję, że będzie przyjemna pogoda z lekkim wiaterkiem. Sama mam berna ;)

Posted

Sobota - 28.06.2008
nad ranem
00-06 12/16/18 °C
1011 hPa Wiatr: 13 km/h W Deszcz: 0 mm
dzień
7-19 16/20/25 °C
1009 hPa Wiatr: 17 km/h W Deszcz: 0 mm
noc
19-7 12/18/21 °C
1010 hPa Wiatr: 11 km/h WSW Deszcz: 0 mm
Niedziela - 29.06.2008
dzień
7-19 19/22/28 °C
1009 hPa Wiatr: 14 km/h W Deszcz: 0 mm
noc
19-7 16/20/24 °C
1009 hPa Wiatr: 10 km/h SSE Deszcz: 0 mm

Posted

[quote name='mindgame']z tego co mi wiadomo, to na każdej wystawie organizator ma obowiązek zapewnić dostęp do wody dla psów. A w Krakowie co rok jest upalnie, więc myślę, że nie będzie problemu :) chociaż mam nadzieję, że będzie przyjemna pogoda z lekkim wiaterkiem. Sama mam berna ;)znaczy bernardyna?:cool3:

[quote name='magda_drakkar']Jak to dobrze, że my jesteśmy w hali:multi:

W hali to dopiero może być upal..

Posted

[quote name='Hawana']ja bede w sobotę 28.06.2008 i moge pomóc wystawić psieka gdyby ktos potrzebowal takiej pomocy prosze o knatakt.
(Grupy: 2, 4, 5, 7, 9)

Jeśli będziesz przy ringu seterów to ja mam nieco inną prośbę;)..
->PV :lol:

Posted

no ciągnie słoneczko ciągnie... :( ale patrząc na prognozę odczuwalna temp 20 stopni to nie tak źle, a może i wiaterek będzie :) w każdym razie daleko nie mamy więc nie jest źle ;)

Posted

a Jogurt jak sa takie upaly to jest caaaly w slinie. W Lesznie biedak siedzial pod parasolem przykryty mokrym recznikiem.
A no i goraca zapraszam na ring 11 w niedziele :cool3: