Frytela Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Iwona1984 napisał(a):rewelacja :) mi w sumie potrzeba 3 - 4 sztuki ale pewnie nikt sie nie pokusi na zrobienie 3-4 to ja bym mogla, jesli bys chciala :) Iwona1984 napisał(a):no to pewnie nie zdazysz zrobic :( trudno moze ktos na wawe jest chętny mi zrobić zapłacę za materiały oczywiście :) zdaaaze :D koniec roku szkolnego mam 19 czerwca wiec caly tydzien przed wystawa mam wolny, zaden problem ;) Quote
McDzik Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 19 nie 20? Ja już dziś właśnie skończyłam paczkę na Nowy Sącz z rozetami robić, wszystko spakowane i w poniedziałek wyśle, także jak coś jestem chętna :) 3-4 no problem, jeszcze sobie laminarke ostatnio kupiłam, nigdzie za emblematami nie będę musiała latać, a znaczek na przód wyglądałby tak + podpis ew. Quote
requiem. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Frytela napisał(a):ja z moja paskuda jestem w niedziele a gdzie możemy się spotkać magda_drakkar napisał(a):Zapraszam w niedzielę pod ring cockerowy:loveu: wystawiacie się? :loveu:czy aby mogę wymiziać, gdzie mogę wymiziać i cy będemi le widziaana czy mam przyjsc z wyrzutem sumienia ? :oops: Quote
McDzik Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Kurczen noo tak mi szkoda Was, Madziu z Drakkarem :( czemu się rozmijamy ciągle.. :( Quote
jefta Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 1. Czy ktoś z Warszawy ma wolne miejsce dla mnie i beagielki w piątek wieczorem lub w sobotę rano (w jedną stronę Wawa->Krk)? 2. Czy ktoś z Warszawy ma wolne miejsce dla mnie i beagielki w niedzielę (w jedną stronę Krk->Wawa)? :cool3: Quote
requiem. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 mc dzik a czemu wniedziele ty niet? myslalam ze cie spotkam ;( ooo a retriever tez mile widziany marta&karmen - moze się zobaczymy będę pytać "ty z dogomania, ty z dogomania" ;p Quote
Magot Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 cocker napisał(a): wystawiacie się? :loveu:czy aby mogę wymiziać, gdzie mogę wymiziać i cy będemi le widziaana czy mam przyjsc z wyrzutem sumienia ? :oops: Tak. Pewnie:) McDzik napisał(a):Kurczen noo tak mi szkoda Was, Madziu z Drakkarem :( czemu się rozmijamy ciągle.. :( Mi też szkoda:-(:roll: Quote
McDzik Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 No bo grupa II i IX są w sobote, a ja wyjatkowo transportu nie mam :( moich rodziców wtedy nie ma, a ja z Rzeszowa jade.. w sobote mam transport z państwem, którzy hoduja pod Rzeszowem owczarki kaukaskie, a na niedziele kiszka.. chyba, że bym się zabrała z Madzią od Drakkara po drodze, tak jak było wczesnij mówione jak jeszcze rozpiski na rasy nie podali na stronie.. i wtedy bym była czysto towarzysko :) Quote
requiem. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 magda_drakkar napisał(a):Tak. Pewnie:) Mi też szkoda:-(:roll: to swieeeetnie :evil_lol: oh jak się cieszę i jak przyjemnie kołysać się wśród drzew gdy szumi szumi woda i słychać ptasi śpiew ... :eviltong: Quote
Kori Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Nera- napisał(a):Kori masz moze transport dla jednej osoby? Ja z Rzeszowa jestem Przykro mi, ja się autobusem będę tukła,w piątek po południu przyjadę do rodziny do Krakowa :roll: Quote
McDzik Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 No to już niezłe grono się robi :) jejjku a ja właśnie wywalczyłam w domu zglosznei psa do Zakopanego na 3 sierpnia, bo dzień później jest wyjazd na Zlot Dgm xD Quote
TomekK Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Witam Serdecznie, Wlasnie zamieszczony zostal katalog wystawy w Krakowie (wersja nieco uproszczona w stosunku do drukowanej). Sukcesywnie beda dodawane plany sedzowania, listy wystawcow etc. Szczegoly na stronie http://www.zkwp-krakow.pl/ Pozdrawiam, /tomek Quote
Elitesse Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 mam nadzieje ze zmiany sedziego nie bedzie bo na naszym ringu w sumie by wyszlo 27 psow :roll: a tak wogole to przez przypadek weszlam na dogo a tu taka mila niespodzianka :multi: Quote
panienkabubu Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 To jak ja :evil_lol: Też przyszłam przez przypadek:cool3: Quote
Martyna Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 leee a jakis bezposredni link? bo kurka nie widze :p co sie ze mna dzieje :crazyeye: Quote
vpassione Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Też jestem przypadkiem i.. przeżyłam szok, niesamowita radość. Cudowna stawka belgów. Cudowny pies tam będzie, i ja go zobaczę!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
McDzik Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 A w leonkach tylko 25 sztuk, pewnie się reszta z futra wysypała :( .. dawno tak małej stawki leonków na miedzynarodówce nie widziałam... ehh ten okres linienia... Quote
Bura Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Hehe, ja mam 3 suki w klasie czyli jakby nie było będziemy na jakiejś lokacie :) Quote
Frytela Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 a my sami jestesmy jednak w klasie, jakis cud sie zdarzyl czy co :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts