Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwona1984 napisał(a):
rewelacja :)

mi w sumie potrzeba 3 - 4 sztuki ale pewnie nikt sie nie pokusi na zrobienie

3-4 to ja bym mogla, jesli bys chciala :)

Iwona1984 napisał(a):
no to pewnie nie zdazysz zrobic :( trudno moze ktos na wawe jest chętny mi zrobić zapłacę za materiały oczywiście :)

zdaaaze :D koniec roku szkolnego mam 19 czerwca wiec caly tydzien przed wystawa mam wolny, zaden problem ;)

• Replies 929
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

19 nie 20? Ja już dziś właśnie skończyłam paczkę na Nowy Sącz z rozetami robić, wszystko spakowane i w poniedziałek wyśle, także jak coś jestem chętna :) 3-4 no problem, jeszcze sobie laminarke ostatnio kupiłam, nigdzie za emblematami nie będę musiała latać, a znaczek na przód wyglądałby tak + podpis ew.

Posted

Frytela napisał(a):
ja z moja paskuda jestem w niedziele

a gdzie możemy się spotkać

magda_drakkar napisał(a):
Zapraszam w niedzielę pod ring cockerowy:loveu:

wystawiacie się? :loveu:czy aby mogę wymiziać, gdzie mogę wymiziać i cy będemi le widziaana czy mam przyjsc z wyrzutem sumienia ? :oops:

Posted

1. Czy ktoś z Warszawy ma wolne miejsce dla mnie i beagielki w piątek wieczorem lub w sobotę rano (w jedną stronę Wawa->Krk)?

2. Czy ktoś z Warszawy ma wolne miejsce dla mnie i beagielki w niedzielę (w jedną stronę Krk->Wawa)?

:cool3:

Posted

mc dzik a czemu wniedziele ty niet?
myslalam ze cie spotkam ;(
ooo a retriever tez mile widziany
marta&karmen - moze się zobaczymy
będę pytać "ty z dogomania, ty z dogomania" ;p

Posted

cocker napisał(a):

wystawiacie się? :loveu:czy aby mogę wymiziać, gdzie mogę wymiziać i cy będemi le widziaana czy mam przyjsc z wyrzutem sumienia ? :oops:

Tak.
Pewnie:)

McDzik napisał(a):
Kurczen noo tak mi szkoda Was, Madziu z Drakkarem :( czemu się rozmijamy ciągle.. :(

Mi też szkoda:-(:roll:

Posted

No bo grupa II i IX są w sobote, a ja wyjatkowo transportu nie mam :( moich rodziców wtedy nie ma, a ja z Rzeszowa jade.. w sobote mam transport z państwem, którzy hoduja pod Rzeszowem owczarki kaukaskie, a na niedziele kiszka.. chyba, że bym się zabrała z Madzią od Drakkara po drodze, tak jak było wczesnij mówione jak jeszcze rozpiski na rasy nie podali na stronie.. i wtedy bym była czysto towarzysko :)

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Tak.
Pewnie:)

Mi też szkoda:-(:roll:

to swieeeetnie :evil_lol: oh jak się cieszę i jak przyjemnie kołysać się wśród drzew gdy szumi szumi woda i słychać ptasi śpiew ... :eviltong:

Posted

Nera- napisał(a):
Kori masz moze transport dla jednej osoby? Ja z Rzeszowa jestem

Przykro mi, ja się autobusem będę tukła,w piątek po południu przyjadę do rodziny do Krakowa :roll:

Posted

No to już niezłe grono się robi :) jejjku a ja właśnie wywalczyłam w domu zglosznei psa do Zakopanego na 3 sierpnia, bo dzień później jest wyjazd na Zlot Dgm xD

Posted

mam nadzieje ze zmiany sedziego nie bedzie bo na naszym ringu w sumie by wyszlo 27 psow :roll:

a tak wogole to przez przypadek weszlam na dogo a tu taka mila niespodzianka :multi:

Posted

A w leonkach tylko 25 sztuk, pewnie się reszta z futra wysypała :( .. dawno tak małej stawki leonków na miedzynarodówce nie widziałam... ehh ten okres linienia...