Martunia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Trzymam kciuki za to, by było już lepiej. :) Quote
agaciaaa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Piękny gołąbek :) Szkoda tylko że Spajkusia fotek nie ma! ;) Quote
Szarik Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Anka_ZG napisał(a):A ja wam powiem, że spajki od dwóch dni nie chodzi w kolczatce tylko w obróżce:) nie jest lekko, ale nie ma narazie też tragedii, ze się by dusił, tak jak to mialo miejsce wczesniej....zobaczymy jak to dalej bedzie;) To wspaniale! :multi: :multi: :multi: Trzymam kciuki! ;) A mój sie ostatnio rozbestwił... :mad: Quote
Kasia&Rika Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Dzięki za info na temat tego płynu i herbatki, napewno wykorzystamy :D Wygłaskaj Spajkusia! Quote
Anka_ZG Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Szarik napisał(a):To wspaniale! :multi: :multi: :multi: Trzymam kciuki! ;) A mój sie ostatnio rozbestwił... :mad: a co sie dzieje z Szariczkiem?;) ale widzisz, twoj zaczal podnosic noge do siusiania, a moja bestia do tej pory siura jak baba:angryy: agaciaaa napisał(a):Piękny gołąbek :) Szkoda tylko że Spajkusia fotek nie ma! ;) dziekuje, postaram sie cos wtsawic na dniach z udzialem spajkusia;) piciminikas napisał(a):Dzięki za info na temat tego płynu i herbatki, napewno wykorzystamy :D Wygłaskaj Spajkusia! nie ma za co;) i dziekujemy wszystkim za kciuki:) Quote
Dozia_13 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 CZeść...! Co do kolczatki to wierze ze wam sie uda... :) moja Elza przez 1.5roku nosila kontarek teraz już chodzi na obroży i jest ogromna poprawa... :) no czasmi pociagnie tak ze reke mi wyrywa... ale to jest juz rzadkosc wiec i wam sie uda... :) Golabek jest śliczniutki mój wujek ma ich 3000 wiec jak jade na wies to nie raz mi nad glowa lataja heheh. [CENTER]Pozdrawiamy i calujemy gorąco... :buzi::buzi::buzi:[/CENTER] Quote
Szarik Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Anka_ZG napisał(a):a co sie dzieje z Szariczkiem?;) ale widzisz, twoj zaczal podnosic noge do siusiania, a moja bestia do tej pory siura jak baba:angryy: Uwierz mi ja bardzo bym chciała, żeby mój jeszcze siusiał jak suczka! Wtedy załatwiał się raz a porzadnie, jak nie miałam czasu na długi spacerek, to 5 minutek i wszystkie potrzeby fizjologiczne załatwione, a teraz co? Całe osiedle musi obszczać, ciągle sobie zostawia 'na później' i musze mieć oczy dookoła głowy, żeby mi czasem samochodu nie obsikał jak to zrobił inny pies... :shake: A Szariczek ostatnio coraz bardziej znów ciagnie, chyba się opuściłam w szkoleniu go, dałam sobie spokój, a on znów zaczyna ;) Ale już jest lepiej :) Quote
Kasia&Rika Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Zapraszam na aukcje z figurkami psów http://allegro.pl/show_item.php?item=420523798 Quote
LadyK Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Czemu Was nie ma w Waszej galerii ? :evil_lol::roll: Quote
Anka_ZG Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Kati16 napisał(a):Czemu Was nie ma w Waszej galerii ? :evil_lol::roll: bo ja zajmuje sie teraz odwiedzaniem innych dogomaniaków:lol:;) nie moge sie zebrac jakos do wstawienia zdjec:roll:mam nadzieje ze w koncu się przemoge:razz: Quote
Martunia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Hej! :hand: Czekamy na jakieś foty przystojniaka. :loveu: Co u Was słychać? :) Quote
Kasia&Rika Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Anka_ZG napisał(a):bo ja zajmuje sie teraz odwiedzaniem innych dogomaniaków:lol:;) nie moge sie zebrac jakos do wstawienia zdjec:roll:mam nadzieje ze w koncu się przemoge:razz: To się szybko przemagaj:) my chcemy zdjecia:):evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 cześć Kochani:multi: gdzie nowe fotki?;) Quote
aneczka0106 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Witaj Aniu:lol: jak obrózkowe postępy? Nasz kantarek na razie leży i czeka na czarną godzinę choć może się obędzie;) Quote
Dozia_13 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A gdzie się Ania podziewa...? nie widać jej tu Quote
Recommended Posts