Pencia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Yorkshire terriery już mam,proszę o pomeraniany i dziękuję [LEFT][LEFT] [/LEFT] [/LEFT] Quote
aneczka23 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Natalia_W napisał(a):GRATULUJE :) A czy może ktoś zobaczyć czy w Sznaucerach Miniaturowych Pieprz i Sól był zgłoszony piesek John Smith Agent from Dolina Rivendell :)?? Nie było takiego pieska :shake: W bokserach zgłoszono 73 sztuki i była to 3 pod względem ilościowym rasa. W juniorach dog - najsilniejsza klasa - 19 sztuk. Nam przypadła ocena Exc. i 6 lokata.:loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Sprobowalam wejsc w wyniki ale jeszcze tam nic nie ma ;( Jutro postaram sie podac stawki z 1 dnia wystawy Europejskiej ;) Aniu gratuluje miejsca w pierwszej 6-tce ;) Quote
bety Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Smile of Red Witch napisał(a):Sprobowalam wejsc w wyniki ale jeszcze tam nic nie ma ;( Jutro postaram sie podac stawki z 1 dnia wystawy Europejskiej ;) Aniu gratuluje miejsca w pierwszej 6-tce ;) Są wyniki (z pierwszego dnia) pod tym linkiem co podałam, na początku też mi się połączyło i nic nie było, ale trzeba wejść w zakładkę Results i tam dopiero w Europejską. Teraz łączy mi się bezpośredni z tego linka - nie wiem czemu tak się dzieje. :cool1::roll: Pzdr Quote
aneczka23 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A dziękować, dziękować. Akirze też poszło świetnie :eviltong: Pierwsze miejsce grupa 2: Bokser :GB.CH. WINUWUK LUST AT FIRST SIGHT Quote
aneczka23 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 a proszę wejść w wyniki rasy boxer: jakimś cudem jesteśmy tam jako Res Cacib :-o :eviltong: (Rathbride Foggy Dew) Quote
Smile of Red Witch Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Hehehe no to ciotka gratulacje ;) Macie Res CACIBA ;) Quote
Dubter Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 z bijacym sercem i trzesacymi rekami goracy news z ringu EuroDog Show - :multi:Ola Mistrzem Europy:multi: Ola startujaca jako oficjalny reprezentant Polski w konkurencji Junior Handling ,od tej chwili ma prawo do zaszczytnego tytulu -Mistrz Europy ...na luzie ( w odroznieniu od nas)i z usmiechem w towarzystwie irlandzkiego springera pokonala silna stawke konkurentow... Brawo Ola, dziekujemy ci za te emocje , ktorych doswiadczamy my dorosli dzieki Tobie. -ilustracje po powrocie Quote
Smile of Red Witch Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Pencia a o to i stawka Pomeranianów: PSY JUNIOR FON'S TAKE A WALK GLENVALLEY CLAIM TO FAME WINNER POMS FATAL ATRACTION POSREDNIA DAN STAR KOM TSUKAT OTWARTA FRELIH VINDBOITEIL FERRENTE CASAROW,S DISCO INFERNO GLENVALLEY CATCH ME IF YOU CAN CHAMPION BELLIVER BALLS OF FURY BELLIVER SECRET DESIGN JAN-SHARS TRUME SUKI PUPPY BELLIVER IN THE LINE JUNIOR BRAVO'S TRAVELLING IN FASHION DAN STAR KOM ILI DOLKA POSREDNIA BOWLOU INCA GOLD AT BARAMOR GLENVALLEY MAGIC OF THE NIGHT CHAMPION BELLIVER THE ULTIMATE CREATION BELLIVER LATEST CREATION Quote
aneta...i..bouvier Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 witam a moze ktos ma bouviery bede bardzo wdzieczna za staweczke Quote
Pencia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Super fotki,ale mało,proszę o więcej.Dziękuję za pomeraniany:lol: Quote
maga18 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 a moze ktos mi poda stawke grzywaczy (chinese crested dogs)? :cool3: z góry pieknie dziękuję :loveu: Quote
Judit Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='bety']Tu są wyniki Show Results Pzdr nie wiem jak to jest możliwe ale w mojej rasie wkradły się błędy, nawet odnośnie BOG VII... :roll: ciekawe czy reszta wyników się zgadza. [quote name='Dubter']z bijacym sercem i trzesacymi rekami goracy news z ringu EuroDog Show - :multi:Ola Mistrzem Europy:multi: Ola startujaca jako oficjalny reprezentant Polski w konkurencji Junior Handling ,od tej chwili ma prawo do zaszczytnego tytulu -Mistrz Europy ...na luzie ( w odroznieniu od nas)i z usmiechem w towarzystwie irlandzkiego springera pokonala silna stawke konkurentow... Brawo Ola, dziekujemy ci za te emocje , ktorych doswiadczamy my dorosli dzieki Tobie. -ilustracje po powrocie Wielkie gratulacje!!!! :multi::multi: [SIZE=2]w końcu Polska szaleje :cool3: Quote
aneczka23 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 aneta...i..bouvier napisał(a):witam a moze ktos ma bouviery bede bardzo wdzieczna za staweczke BOUVIER DES FLANDRES Sędzia: Mr D. KUZELI (Slowenia) Puppy Dog: Mon Cher Poltergeist Dragonbank Odin Open Dog: Trapwood Alonzo At Mon Cher Dutch Lois From The Dogsfarm Nikolaev Diamond At Davdeir Champion Dog: Nikolaev Colorado At Davdeir Mon Cher Pollyanna Junior Bitch: Warbrainy Beauty Hit Alivet Intermediate Bitch: Hit Alivet Bessame Mucho Open Bitch: Justice Mon Cher - Borgia z Flandryjskiego Gniazda Benclutha Iota Angel Weiland's Exstra From Chief To Dragonbank Champion Bitch: Lachlans X Facter Quote
aneczka23 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Judit napisał(a):nie wiem jak to jest możliwe ale w mojej rasie wkradły się błędy, nawet odnośnie BOG VII... :roll: ciekawe czy reszta wyników się zgadza W mojej rasie też są błędy w wynikach. Np my zajęliśmy 6 miejsce w Juniorach.... i jak się okazuje Res Cacib :evil_lol: Quote
Judit Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 aneczka23 napisał(a):W mojej rasie też są błędy w wynikach. Np my zajęliśmy 6 miejsce w Juniorach.... i jak się okazuje Res Cacib :evil_lol: łooo no to faktycznie :evil_lol: ale np. oficjalne wyniki mówią że na BOG VII był irland mahoniowy, a przed chwilą rozmawiałam ze znajomymi którzy byli na wystawie i twierdzą że na BOG VII był czerwono-biały seter a nie mahoniowy. I doszukuj się teraz prawdy... :eviltong: Quote
aneta...i..bouvier Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :loveu:dziekuje bardzo aneczka23 napisał(a):BOUVIER DES FLANDRES Sędzia: Mr D. KUZELI (Slowenia) Puppy Dog: Mon Cher Poltergeist Dragonbank Odin Open Dog: Trapwood Alonzo At Mon Cher Dutch Lois From The Dogsfarm Nikolaev Diamond At Davdeir Champion Dog: Nikolaev Colorado At Davdeir Mon Cher Pollyanna Junior Bitch: Warbrainy Beauty Hit Alivet Intermediate Bitch: Hit Alivet Bessame Mucho Open Bitch: Justice Mon Cher - Borgia z Flandryjskiego Gniazda Benclutha Iota Angel Weiland's Exstra From Chief To Dragonbank Champion Bitch: Lachlans X Facter Quote
Smile of Red Witch Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 A o to i stawka AKITA INU PSY JUNIOR DOG BAROMAR HEWAS MENTOBE FOR GILGERIE ROYAL NIPPONAKITOS POŚREDNIA KAIDOU GO SHIRA ( IMP. JAP. ) TYCON'S MACHO MAN KODAI GO AWA KUROIWASOU MUSASHI GO MIYAGI KOZAKI KENSHA SUKI SZCZENIAKI LIBERTIA PERDITA AT WENDBARRY JUNIOR TYCON RESIST ME NOT BAROMAR BIRTHDAY GIRL TYCON THE TEMPTRESS POŚREDNIA KITA-GO DELL' ANTICO ORIENTE TSOYU WENDBARRY I AM CELEBRATE WITH NORVANIK OPEN AKAKURO MEGAMI-GO WENDBARRY SIMPLE SCARLETT FOR TYCON LIBERTIA CELTIC CONNECTION WITH TYCON UNSYUHIME SHUN'YOU KENSHA TSOYU CHAMION TYCON BEEN THERE DONE AT LIBERTIA TATAMI DOGUTTI OF YUILAN SUSUME GO DE YAMADA AT BAROMAR AMERICAN AKITA JUNIOR RUSSCURRAGH,S MOON GAZER RUSSCURRAGH,S ALL OR NOTHING POŚREDNIA LOUISTON DEVIL IN DESGUISE AT BOSUNDANCE RUSSCURRAGH,S HELLRAZOR OTWARTA ANSHEE HIT'EM FOR SIX ANSHEE BUCKSHOT JUNIOR GRACEGARTH DANCE WITH WOLVES AT BOSONDANCE STECAL CALVIN KLEIN K2-STEJEN'S RED PEPPER MELODOR SHAKA ZULU CHAMPION RUTHDALES REGIME CHANGE BEAUFLEETS BOOGIE MAN MODELVILL CELTIC BY DESIGN BEAUFLEET'S DODGING DAGGERS AT MELODOR JOWA JUMBO PUPPY AMERITANIA LIVIN ON THE EDGE BOSUNDANCE RED HOT MA MA JUNIOR HOOLOCK SHE'S STANDING PROUD FOR MODELVILL RUSSCURRAGH'S SAINT SHE AINT MELODOR SHE'S A MINX POŚREDNIA REDWITCH DRESS FOR SUCCESS FOR MODELVILL DAN STAR KAM IMANDRA OTWARTA MELODOR HOTTER THAN HELL STECAL'S STRIKE FORCE HOLLOWDALE COOL BREEZE OVER KITADO CHAMPION MODELVILL LADY LUCK MELODOR BURN THE WITCH RUSSCURRAGH THATLL DO MODELVILL THE CHEEKI TOUCH AT ROTTSWORTH Quote
kuncewmr Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Czy ktos wie co to za tytul Green Star przyznawany w Dublinie Quote
gochna35 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='kuncewmr']Czy ktos wie co to za tytul Green Star przyznawany w Dublinie tu odpowiedź : The Irish Kennel Club - Green Star System Quote
Recommended Posts