Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczko Aneczko no i niespodzianka :razz: będzie troszeczkę więcej Amstaffów ;) będzie ich aż 17 sztuk :multi::multi:
Wiem napewno, że będzie Akira, Magic Beauty z Samotni Christa oraz Multi Champion NEUSKY PERSPECTIVE BEAULINE ;), Pani która wystawiała tego psa mówiła mi, że będzie troche psów z Rosji.
Dla zainteresowanych stawką ilościowś psów:
http://www.showdogsireland.com/FileLibrary/2009/EuropeanWinnersDogShow09BreedCount.pdf
Gochna35 widzę, że jesteś z okolic Dublina ;) skąd dokładnie?? Możemy się jakoś umówić na sobotę 30.05 ja będe wystawiać moja Amstaffkę ;)

Posted

fajnie że wstawiłaś stawki psów. jasne że możemy się umówić bo właśnie w sobote od samego rana się wybieram, o ile wasza ocena nie pokryje się czasowo z oceną szkotów :) miło będzie spotkać kogoś "znajomego" :) fajna masz sunię - odwiedziłam Waszą stronę i widzę że byliśmy na wielu tych samych wystawach.
wysłałam Ci PW.

Posted

swoich psów z różnych powodów nie zdecydowalam się tutaj zabrać, między innymi dlatego że bardzo często bywam w PL :)
niemniej jednak bardzo brakuje mi wystaw i cieszę się że bedę miala okazję być na tej wystawie.

Posted

Paatrycja napisał(a):
Bez psa, nie mam swojego wystawowego a jedynie się wystawianiem zajmuję ;)
Prawdopodobnie będę we wszystkie.

No to pięknie,mam nadzieję że będzie fotorelacja na FK:loveu: LICZĘ NA CIEBIE.;)

Posted

Paatrycja napisał(a):
Może da się załatwić, aczkolwiek nie wiem czy nie będę jak zwykle - zalatana na wystawach ;)

Dasz radę wierzę w ciebie.:loveu:

Posted

mniej wiecej o to mi chodzilo, juz znalazlam :)

24 grzywce będą - rekord :evil_lol: z reguly na wystawach tej rangi jest nieźle ponad 100 :evil_lol: