Kazoo Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Są jakieś wieści z SGGW? Znana jest już może przyczyna braku sierści u Jantarka? Quote
oktawia6 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Kazoo napisał(a): Są jakieś wieści z SGGW? Znana jest już może przyczyna braku sierści u Jantarka? no właśnie-ciekawe czemu-choc badania mogą potrwac i kilka dni:roll: Quote
Szyszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jantarku biegnij na pierwsza stronkę szukać domku. Quote
Hotel KADIF Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Wieści już są!!! :multi: Jantarek miał robione badanie krwi, które wykazało stan zapalny w organizmie. Dostaje kroplówki i antybiotyk. Jutro będzie konsultowany przez dr Dembele, który jest specjalistą chorób skórnych. Dr zadecyduje czy jest konieczna zeskrobina czy nie. Qpy ładne i sik też. Pije i je normalnie, 3 razy dziennie wychodzi na spacer. Na spacerkach jest bardzo grzeczny i chętny do zabawy z innymi psiakami. Jest przekachany!!! :loveu: Quote
Edi100 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='DIF']Wieści już są!!! :multi: Jantarek miał robione badanie krwi, które wykazało stan zapalny w organizmie. Dostaje kroplówki i antybiotyk. Jutro będzie konsultowany przez dr Dembele, który jest specjalistą chorób skórnych. Dr zadecyduje czy jest konieczna zeskrobina czy nie. Qpy ładne i sik też. Pije i je normalnie, 3 razy dziennie wychodzi na spacer. Na spacerkach jest bardzo grzeczny i chętny do zabawy z innymi psiakami. Jest przekachany!!! :loveu: Cudowne wieści!:loveu:Teraz tylko domek potrzebny.Hm, az domek:( Quote
krakowianka.fr Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 nie moge sie dopatrzec - w jakim w miescie jest psiak? Bo moze w TV regionalnej jakis reportaz moznabyloby zrobic??? Znalezc oprawce i nowy dom tez! Quote
oktawia6 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 krakowianka.fr napisał(a): nie moge sie dopatrzec - w jakim w miescie jest psiak? Bo moze w TV regionalnej jakis reportaz moznabyloby zrobic??? Znalezc oprawce i nowy dom tez! jest na SGGW-jak w tytule-Warszawa-oprawcy na pewno nie znajdziesz przy braku świadków-ale reportaż przydałby się na pewno Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 DIFuś, jakie wieści z frontu??? Jak się ma Jantarek??? Quote
Hotel KADIF Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='majqa']DIFuś, jakie wieści z frontu??? Jak się ma Jantarek??? Oto wieści z frontu: Wczoraj Jantarek miał mieć konsultację dermatologiczną u dr. Dembele, specjalisty chorób skóry. Niestety doc nie mógł :roll: i sprawa jest przełożona na dzisiaj. Wieczorem mam zadzwonić i się dowiedzieć co i jak. I teraz UWAGA: Po Jantarskiego zgłosił się domek!! Jantrek zamieszka u rodziny Pani Ewy, dla której jakiś czas temu "zatransportowałam" Klusię z orzechowskiego schroniska. Pojechaliśmy po nią i Sarenkę do Kielc. Tutaj jest wątek Klusi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77469&highlight=klusia&page=29 Jantar nie będzie mieszkał u Pani Ewy, ale u jej rodziny. Ok 40 km od Warszawy. Będzie miał ogromny, ogrodzony teren do biegania i 8 letnią koleżankę ;). Po wyleczeniu i osiągnięciu odpowiedniego wieku zostanie wysterylizowany i zaczipowany. Pani Ewa, kobieta o Wielkim Sercu, będzie miała cały czas na niego przysłowiowe oko :mad:. Sama nie może go zatrzymać, bo ma już 3 psy i chyba dwa koty. Wszystkie stworki wyratowane z trudnych sytuacji. Jantarek jest przez nią codziennie odwiedzany i wyprowadzany na spacerek. Bardzo się polubili a Jantarski już poznaje Ewę i jak ją widzi zaczyna piszczeć i machać :loveu::loveu::loveu:. [quote name='oktawia6']-oprawcy na pewno nie znajdziesz przy braku świadków-ale reportaż przydałby się na pewno Oprawcy napewno nie znajdziemy, ale wymyśliłam, że na terenie Halinowa, Hipolitowa i Sulejówka rozwieszę plakaty mniej więcej takie (oczywiście wkleję zdjęcia): "Poszukiwany sprawca!!! JANTAR…… Pies…znaleziony w zawiązanym drutem worku… wyrzucony jak śmieć …przy ruchliwej ul.Warszawskiej w dniu 25.02.2008 w Hipolitowie: Taki los spotkał młodego, pięknego psa……. Ktokolwiek rozpoznaje tego psa proszony jest o kontakt z Fundacją „EMIR” przeciwdziałającą okrucieństwu wobec zwierząt: www.emir.pl, tel. 601-300-726, email emir...... Wobec sprawcy tego czynu zostanie wytoczone postępowanie prokuratorskie w myśl ustawy o ochronie praw zwierząt z dnia 21.08.1997 (wraz z późniejszymi zmianami)." Wiem, że nikt się nie zgłosi (chociaż kto wie... sąsiad sąsiadowi wilkiem ;)), ale przynajmniej debile będą wiedzieli, że nie mogą się czuć bezpiecznie przy takich czynach. Zawsze ktoś może coś zauważyć, skojarzyć i ..... donieść!! Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 DIF - wieści bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Słuchaj, tak po znajomości :loveu:, popytaj tych państwa o mnie. W takie warunki to i ja dam się zaadoptować, siadam na komendę, podaję obie łapy naraz i nie sikam po kątach. ;) Obiecuję dać się nawet zachipować!!! Aha, wracam też na zawołanie!!! Plizzzzz........... Quote
gallegro Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='DIF'](...)Po Jantarskiego zgłosił się domek!!(...) Jantar nie będzie mieszkał u Pani Ewy, ale u jej rodziny. Ok 40 km od Warszawy. Będzie miał ogromny, ogrodzony teren do biegania i 8 letnią koleżankę ;). Po wyleczeniu i osiągnięciu odpowiedniego wieku zostanie wysterylizowany i zaczipowany.(...) Wygląda na to, że aukcję można kończyć przed czasem ;) Cóż za paradoks... dla jednego "człowieka" śmieć... dla innego przyjaciel na długie lata... Quote
Hotel KADIF Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='majqa']DIF - wieści bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Słuchaj, tak po znajomości :loveu:, popytaj tych państwa o mnie. W takie warunki to i ja dam się zaadoptować, siadam na komendę, podaję obie łapy naraz i nie sikam po kątach. ;) Obiecuję dać się nawet zachipować!!! Aha, wracam też na zawołanie!!! Plizzzzz........... Słuchaj.... przez Ciebie musiałam czyścić monitor, a naprawdę nie mam czasu na takie niespodziewane i zbędne czynności :diabloti::diabloti: Dzisiaj wieczorem będę rozmawiać z Panią Ewą to Tobie pogadam :evil_lol:!! Chociaż od dwóch dni gadamy tylko o Jantarskim...... ale obiecuję, że nie zapomnę!! [quote name='gallegro']Wygląda na to, że aukcję można kończyć przed czasem ;) Oczywiście! I Pinezki też ;)! Aha i Pinię wywal z podpisu niech da miejsce kolejnej biedzie! Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 DIF napisał(a):(...)ale obiecuję, że nie zapomnę!!!(...) O o o i jeszcze coś, póki czas: mam pełen garnitur zębów, tnę jak brzytwa...z wiekiem, jak wypadną obiecuję w obronie bodaj zamemłać wroga...Nie jestem natomiast wysterylizowana :shake: ale się zaprzysięgam - dooopy nie dam :oops:, chyba, że mi pańcia pozwoli! ;) :diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='majqa']O o o i jeszcze coś, póki czas: mam pełen garnitur zębów, tnę jak brzytwa...z wiekiem, jak wypadną obiecuję w obronie bodaj zamemłać wroga...Nie jestem natomiast wysterylizowana :shake: ale się zaprzysięgam - dooopy nie dam :oops:, chyba, że mi pańcia pozwoli! ;) :diabloti: Qrna!!! Przestań w TEJ chwiliii...!! Znowu idę po ściere......:mdleje: Majga! A może JA Ciebie zaadoptuję??? D[SIZE=2]obrze sprzątasz? I wybieg mam.... i budkę ze słomą Ci skombinuję....! Chcesz? :evil_lol: Quote
Folen Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Hmm, no na co ja trafiłam...Majqa, ale się uśmiałam :lol: Na wątek trafiłam odrazu jak tylko powstał, ale później mi się "zgubił"... Ale piękne zakończenie :loveu: Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='DIF'](...)D[SIZE=2]obrze sprzątasz? I wybieg mam.... i budkę ze słomą Ci skombinuję....! Chcesz? :evil_lol: No jacha, że chcem!!! :multi: Czy dobrze sprzątam? Jak się rodziłam to doktor wyciągnął najpierw mopa, a dopiero ja się wygramoliłam. Też mi pytanie!:roll: Budka ze słomą? W to mi graj! Wybieg niekoniecznie ale mały kącik do medytacji by się zdał. Jak codzień nie "zamantruję" to chodzę jakaś taka niedorobiona.:oops: Quote
Hotel KADIF Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 majqa napisał(a): Jak codzień nie "zamantruję" to chodzę jakaś taka niedorobiona.:oops: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Masz "pw" !! Quote
Hotel KADIF Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Folen napisał(a):Hmm, no na co ja trafiłam...Majqa, ale się uśmiałam :lol: :loveu: A jak JA się uśmiałam!! Jeszcze czyszczę "telewizor" z drobinek drugiego śniadania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 DIF napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Masz "pw" !! Odpisałam. Woda to na mój młyn!:loveu: Quote
Monia70 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Hurrra !!! Jak świetna wiadomość !!!!! Dziś to juz druga wiadomość o domku(pojechał tez malenki,chorutki , stareńki Doduś)!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majqa, jeseteś rewelacyjna:loveu::loveu: DIF tez , proponując budkę ze słomą ;);):evil_lol: Quote
Edi100 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Alez się cieszę.:multi:.Jantarku zdrowiej i sioooo do domku!:loveu: Quote
andzia69 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='majqa']DIF - wieści bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Słuchaj, tak po znajomości :loveu:, popytaj tych państwa o mnie. W takie warunki to i ja dam się zaadoptować, siadam na komendę, podaję obie łapy naraz i nie sikam po kątach. ;) Obiecuję dać się nawet zachipować!!! Aha, wracam też na zawołanie!!! Plizzzzz........... Majga - zapomniałaś dodać, że ty się dasz wyadoptowac z całym twoim zwierzyńcem:eviltong: Fajnie, że psiutek będzie niedługo w domku! Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 andzia69 napisał(a):Majga - zapomniałaś dodać, że ty się dasz wyadoptowac z całym twoim zwierzyńcem:eviltong:(...) Oj Ty donosicielko!!!:p Quote
Hotel KADIF Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 andzia69 napisał(a):zapomniałaś dodać, że ty się dasz wyadoptowac z całym twoim zwierzyńcem:eviltong: Yyyyy.... to ja... teges.....:scared::scared: Quote
Recommended Posts