Jump to content
Dogomania

Psie dziecko z worka!JUŻ W NOWYM SUPER DOMU!Nowe zdjęcia str. 28!Nie dacie wiary...

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']No chyba żebyś Jantarku wykorzystał nieuwagę DIF i podmienił literkę w Twoim obecnym DT na S .;)

Niestety, nie jest to możliwe a Jantar niech o tym nawet nie myśli (o tej literce znaczy sie).
W tej chwili mam dwa swoje psy i dwa tymczasowe. Z wielu względów mogę mieć tylko jednego psa na tymczasie a jest nim Pinezka z mojego podpisu!

W tej chwili mój Rudy nie ma gdzie mieszkać - po prostu :-(. Jego kojec jest zajęty przez Jantarka. Przez zimę pomieszkiwał w domu, ale teraz jest mu już za ciepło i cały czas rwie się na dwór.

Musimy szybko znaleźć Jantarowi dom!!!!

Posted

[quote name='emilia2280']Jantar (dla mnie po cichu Amber :evil_lol:) szuka domku- pilne!

Amberek czy Jantarek... to tak czy inaczej Bursztynek :evil_lol:

Dzisiaj kupiłam szczotkę, zwykłą, ludzką za całe 5 zeta :eviltong:
Dzisiaj się czeszemy i jak nie padnę przy dzieciach, przy czytaniu bajki (co ostatnio zdarza mi się nagminnie :shake:) to go wykąpię!

Szukacie ?????

Posted

zwierzus napisał(a):
Jak kąpanko? Udało się? :cool3:

Nie udało się, bo walczę od godziny z gnojcami, żeby poszły spać.:diabloti::diabloti::diabloti:
I zaraz popełnię morderstwo :angryy::mad: i to nie na psie.... Może chociaż dzisiaj uda mi się Jantarka wyczesać nowym sprzętem .....

Posted

Od dzisiaj Jantar znajduje się pod opieką Fundacji "EMIR" :multi::multi::multi:

Na razie przebywa jeszcze u mnie co będzie dalej... nie wiem.

Jestem zdania, że powinien jak najszybciej zniknąć z terenu Halinowa, bo ten kto go tak potraktował może go łatwo namierzyć i skoro nie udało się z workiem może spróbować go na przykład otruć.

Co zrobiłam ze swojej strony:

1. na podstawie ogłoszenia majgi zrobiłam plakacik odpowiednio go "preparując" (kto chce mogę przesłać milem),
2. plakaty zostały wywieszone w jednym z zakładów autobusowych w Warszawie oraz w przedszkolu i żłobku moich dzieci,
3. wysłałam do znajomych maile z linkiem do wątku oraz z załączonym plakatem do wydrukowania i rozwieszenia,
4. wysłałam maila do "Mojego Psa" i bezpłatnej gazetki "metro"

Co zamierzam:
1. wysłać pocztą plakaty do Przemyśla do Nadziei, która adoptowała Mikiego bez łapki z Radomia. Ona nie ma internetu, dlatego umówiłyśmy się, że zrobimy to w ten sposób
2. wywiesić plakat w lecznicy na Gagarina.

Dalszych pomysłów nie mam :roll:

Czy ktoś może zrobić allegro i banerek????

Posted

Najlepiej żebyś wystawiła go na allegro Ty DIF (bo pod Twoją opieką jest Jantar) lub Emir jako fundacja. Mnie allegro już dwukrotnie usunęło aukcję, bo wynikało z niej, że nie jestem właścicielem psa. Nie bardzo wiem, jak to obejść.:shake:

Posted

majqa napisał(a):
Najlepiej żebyś wystawiła go na allegro Ty DIF (bo pod Twoją opieką jest Jantar) lub Emir jako fundacja. Mnie allegro już dwukrotnie usunęło aukcję, bo wynikało z niej, że nie jestem właścicielem psa. Nie bardzo wiem, jak to obejść.:shake:

Nie jestem zarejestrowana na allegro i nie wiem jak robi się aukcje! Niektórzy piszą, że "aukcja jest grzecznościowa".

Posted

DIF napisał(a):
Nie jestem zarejestrowana na allegro i nie wiem jak robi się aukcje! Niektórzy piszą, że "aukcja jest grzecznościowa".

I właśnie na podstawie takiego zwrotu, jak zacytowałaś zdjęli mi aukcję.:-(

Posted

DIF, to oczywiscie wspaniala wiadomosc, tylko nie rozumiem w jakich okolicznosciach Od dzisiaj Jantar znajduje się pod opieką Fundacji "EMIR"

Jak to sié robi? Bo nie rozumiem jakie sá kryteria przyjmowania tych psów a nie innych pod skrzydla danej fundacji.