Ania+Milva i Ulver Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ogłaszam na prośbę: Do oddania legwan-samiczka ok 7-8 letnia wraz z całym wyposażeniem. W domu ma duża klatke i wraz z nia zostanie wydana. Zdjęcia dla zainteresowanych na maila. Samiczka znajduje się w Rypinie-woj. kujawsko-pomorskie. Szukamy jej na prawdę dobrego domku. Prosze sie kontaktowac z pania Grażyną-510104555 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Popytajcie znajomych...może ktos by chciał legwana??? Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye::crazyeye: gdzie jest Rypin... i czy to na 100% samiczka?????????? mam samca więc z drugim samcem by sie nie pogodził.. ale chetnie przejęłabym samiczke... co do kopulacji bez obaw ;) żeby rozmnożyć legwany w niewoli.... to nielada wyczyn... nie ma szans żeby amator dał rade:roll: doczytałam ... kujawsko pomorskie... nie ma szans żebym tam pojechała... :placz::placz::placz: aaaa ja chce 2 legwanki... buuuuuu Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 NO RYPIN KUJAWSKO-POMORSKIE.... Troche kawałek, ale zadzwon do tej pani, moze pomoże w transporcir...nire wiem na ile jest zdeterminowana sie jej pozbyć:) Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Ania+Milva i Ulver']NO RYPIN KUJAWSKO-POMORSKIE.... Troche kawałek, ale zadzwon do tej pani, moze pomoże w transporcir...nire wiem na ile jest zdeterminowana sie jej pozbyć:) rozumiem że tu nic więcej sie nie dowiem... dlaczego chce sie jej POZBYĆ... czy zdrowa co i jak... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Z tego co wiem, to legwan był zakupiony przez dzieciaki, któe już się z domu wyprowadziły...no a legwan został. Jest to samiczka na 100%, trudno znaleźć jej dom, bo panie sa podono mniej kolorowe:) To tyle co wiem. Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ok... pogadam z TZtem i wtedy ewentualnie zadzwonie do pani... ino cholewcia to kawał drogi... a ja niezmotoryzowana :placz::placz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Dzis dostałm info,ze samiczka ma potencjalny dom w Gdańsku:) w niedziele maja ja zabierac, prosze sie ujawinic kto sie zaopiekuje tym maleństwem:) bo chyba ogłoszenie z dogo zauwazone... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 :angryy:niestety pani z gdańska zrezygnowała-kazała odmawiac wszystkich zainteresowanych ..a teraz odmówiła i legwan znowu szuka domku!!! Quote
Alicja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Ania+Milva i Ulver']:angryy:niestety pani z gdańska zrezygnowała-kazała odmawiac wszystkich zainteresowanych ..a teraz odmówiła i legwan znowu szuka domku!!! :angryy: :angryy: :angryy:cóż za niezdecydowany osobnik :mad: Quote
invictus hilaritas Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 legwanki tez szukaja domu ?? :crazyeye: zaskoczylyscie mnie, naprawde.. :crazyeye: to takie piekne zwierzeta, potrzebuja duzo miejsca na terarium.. hmm znajomy mojego Tz ma chyba legwana.. zapytam czy nie chcialby drugiego.. Quote
clockwork Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='invictus hilaritas']legwanki tez szukaja domu ?? :crazyeye: zaskoczylyscie mnie, naprawde.. :crazyeye: to takie piekne zwierzeta, potrzebuja duzo miejsca na terarium.. hmm znajomy mojego Tz ma chyba legwana.. zapytam czy nie chcialby drugiego.. mnóstwo legwanków szuka domu... na naszym miejskim portalu wiecznie są ogłoszenia :shake::shake: legwanowi trzeba poświęcić mnóstwo czasu.... nie wystarczy kupić i urządzić terra :shake: finansowo też wcale nie ma tak latowo:roll: ;)(właśnie musze zrobić kolejne zamówienie na akcesoria... koszt- koło 250 zł:grab: po wyeliminowaniu tego bez czego jeszcze sie obejdziemy:cool1:.) dostosowanie terrarim(całodobowe ogrzewanie:mdleje: wilgotność... itp...) żywienie, i zapewnienie tego co NAJ jest niezwykle trudne... wiele osób nie potrafi podołać wyzwaniu :shake::shake: a jeszcze oswojenie.... na fotach widzimy legwanki na ramionach domowników... miłe i sympatyczne... żeby to osiągnąć trzeba poświęcić wiele godzin dziennie.... o chorobach na których mało który wet się zna (jeszcze) nie wspomne.... przedyskutowałam z TZtem opcje zabrania legwanicy dla towarzystwa naszemu legusiowi... niestet.. na razie nie możemy sobie na to pozwolić :shake::shake::-( a szkoda.... samiczki legwana są bardzo rzadko spotykane... nie wiem czy jeszcze trafi nam sie taka okazja :niewiem: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Legwanica nadal bez domu!! Quote
elainfo Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='clockwork']mnóstwo legwanków szuka domu... na naszym miejskim portalu wiecznie są ogłoszenia :shake::shake: legwanowi trzeba poświęcić mnóstwo czasu.... nie wystarczy kupić i urządzić terra :shake: finansowo też wcale nie ma tak latowo:roll: ;)(właśnie musze zrobić kolejne zamówienie na akcesoria... koszt- koło 250 zł:grab: po wyeliminowaniu tego bez czego jeszcze sie obejdziemy:cool1:.) dostosowanie terrarim(całodobowe ogrzewanie:mdleje: wilgotność... itp...) żywienie, i zapewnienie tego co NAJ jest niezwykle trudne... wiele osób nie potrafi podołać wyzwaniu :shake::shake: a jeszcze oswojenie.... na fotach widzimy legwanki na ramionach domowników... miłe i sympatyczne... żeby to osiągnąć trzeba poświęcić wiele godzin dziennie.... o chorobach na których mało który wet się zna (jeszcze) nie wspomne.... przedyskutowałam z TZtem opcje zabrania legwanicy dla towarzystwa naszemu legusiowi... niestet.. na razie nie możemy sobie na to pozwolić :shake::shake::-( a szkoda.... samiczki legwana są bardzo rzadko spotykane... nie wiem czy jeszcze trafi nam sie taka okazja :niewiem: hmmmmm szkoda... a ja Cie wlasnie chciałam poinformowac ,ze samiczka legwanowa jest do oddania...od razu o tobie pomyslałam:oops::oops::oops:Przeciez twoj chlopiec umarłby ze szczescia jakbys mu kolezanke sprezentowała:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='elainfo']hmmmmm szkoda... a ja Cie wlasnie chciałam poinformowac ,ze samiczka legwanowa jest do oddania...od razu o tobie pomyslałam:oops::oops::oops:Przeciez twoj chlopiec umarłby ze szczescia jakbys mu kolezanke sprezentowała:evil_lol: nie chcę żeby umarł :p noo niestety.... nie stać nas na drugiego legusia :shake::shake: ale miło że o mła myslisz :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 nie, ale jak jest ktos tam zalogowany to bardzo prosze o zamieszcenie info Quote
FASOLCIA Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?p=827806 Wątek założony Quote
Charly Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A spytałyscie Malawaszke.. Ona lubi takie cuda:loveu:...chyba:cool3::oops: Quote
FASOLCIA Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Zainteresowany Prosi o zdjęcia i chce wiedzieć czy legwan jest w pełni zdrowy, czy nie ma krzywizny i ubytków? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 dzieki FASOLCIA za załozenie watku!!!!! Prosze cie napisz tam,że w sparwie zdjec i informacji trzeba dzwonic do pani grazyny-ja nie mam innych informacji o legwanie niz te z pierwszego postu. Zdjecia pani grazyna bedzie podsyłać zainteresowanym na maila Quote
FASOLCIA Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Tylko Pani Grażyna nie odbiera telefonu, a masz może e-mail do Pani grażyny, bo chętnych jest kilku na forum i na gg do mnie piszą Quote
Recommended Posts