Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłaszam na prośbę:

Do oddania legwan-samiczka ok 7-8 letnia wraz z całym wyposażeniem. W domu ma duża klatke i wraz z nia zostanie wydana. Zdjęcia dla zainteresowanych na maila.
Samiczka znajduje się w Rypinie-woj. kujawsko-pomorskie.
Szukamy jej na prawdę dobrego domku.

Prosze sie kontaktowac z pania Grażyną-510104555

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:crazyeye::crazyeye:

gdzie jest Rypin...

i czy to na 100% samiczka??????????

mam samca więc z drugim samcem by sie nie pogodził.. ale chetnie przejęłabym samiczke... co do kopulacji bez obaw ;) żeby rozmnożyć legwany w niewoli.... to nielada wyczyn... nie ma szans żeby amator dał rade:roll:

doczytałam ... kujawsko pomorskie... nie ma szans żebym tam pojechała... :placz::placz::placz:

aaaa ja chce 2 legwanki... buuuuuu

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']NO RYPIN KUJAWSKO-POMORSKIE....
Troche kawałek, ale zadzwon do tej pani, moze pomoże w transporcir...nire wiem na ile jest zdeterminowana sie jej pozbyć:)

rozumiem że tu nic więcej sie nie dowiem... dlaczego chce sie jej POZBYĆ... czy zdrowa co i jak...

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']:angryy:niestety pani z gdańska zrezygnowała-kazała odmawiac wszystkich zainteresowanych ..a teraz odmówiła i legwan znowu szuka domku!!!

:angryy: :angryy: :angryy:cóż za niezdecydowany osobnik :mad:

Posted

[quote name='invictus hilaritas']legwanki tez szukaja domu ?? :crazyeye: zaskoczylyscie mnie, naprawde.. :crazyeye: to takie piekne zwierzeta, potrzebuja duzo miejsca na terarium.. hmm znajomy mojego Tz ma chyba legwana.. zapytam czy nie chcialby drugiego..

mnóstwo legwanków szuka domu... na naszym miejskim portalu wiecznie są ogłoszenia :shake::shake:
legwanowi trzeba poświęcić mnóstwo czasu.... nie wystarczy kupić i urządzić terra :shake: finansowo też wcale nie ma tak latowo:roll: ;)(właśnie musze zrobić kolejne zamówienie na akcesoria... koszt- koło 250 zł
:grab: po wyeliminowaniu tego bez czego jeszcze sie obejdziemy:cool1:.) dostosowanie terrarim(całodobowe ogrzewanie:mdleje: wilgotność... itp...) żywienie, i zapewnienie tego co NAJ jest niezwykle trudne... wiele osób nie potrafi podołać wyzwaniu :shake::shake: a jeszcze oswojenie.... na fotach widzimy legwanki na ramionach domowników... miłe i sympatyczne... żeby to osiągnąć trzeba poświęcić wiele godzin dziennie.... o chorobach na których mało który wet się zna (jeszcze) nie wspomne....

przedyskutowałam z TZtem opcje zabrania legwanicy dla towarzystwa naszemu legusiowi... niestet.. na razie nie możemy sobie na to pozwolić :shake::shake::-( a szkoda....
samiczki legwana są bardzo rzadko spotykane... nie wiem czy jeszcze trafi nam sie taka okazja :niewiem:

Posted

[quote name='clockwork']mnóstwo legwanków szuka domu... na naszym miejskim portalu wiecznie są ogłoszenia :shake::shake:
legwanowi trzeba poświęcić mnóstwo czasu.... nie wystarczy kupić i urządzić terra :shake: finansowo też wcale nie ma tak latowo:roll: ;)(właśnie musze zrobić kolejne zamówienie na akcesoria... koszt- koło 250 zł:grab: po wyeliminowaniu tego bez czego jeszcze sie obejdziemy:cool1:.) dostosowanie terrarim(całodobowe ogrzewanie:mdleje: wilgotność... itp...) żywienie, i zapewnienie tego co NAJ jest niezwykle trudne... wiele osób nie potrafi podołać wyzwaniu :shake::shake: a jeszcze oswojenie.... na fotach widzimy legwanki na ramionach domowników... miłe i sympatyczne... żeby to osiągnąć trzeba poświęcić wiele godzin dziennie.... o chorobach na których mało który wet się zna (jeszcze) nie wspomne....

przedyskutowałam z TZtem opcje zabrania legwanicy dla towarzystwa naszemu legusiowi... niestet.. na razie nie możemy sobie na to pozwolić :shake::shake::-( a szkoda....
samiczki legwana są bardzo rzadko spotykane... nie wiem czy jeszcze trafi nam sie taka okazja :niewiem:
hmmmmm szkoda... a ja Cie wlasnie chciałam poinformowac ,ze samiczka legwanowa jest do oddania...od razu o tobie pomyslałam:oops::oops::oops:Przeciez twoj chlopiec umarłby ze szczescia jakbys mu kolezanke sprezentowała:evil_lol:

Posted

[quote name='elainfo']hmmmmm szkoda... a ja Cie wlasnie chciałam poinformowac ,ze samiczka legwanowa jest do oddania...od razu o tobie pomyslałam:oops::oops::oops:Przeciez twoj chlopiec umarłby ze szczescia jakbys mu kolezanke sprezentowała:evil_lol:

nie chcę żeby umarł :p

noo niestety.... nie stać nas na drugiego legusia :shake::shake: ale miło że o mła myslisz :loveu:

Posted

dzieki FASOLCIA za załozenie watku!!!!!

Prosze cie napisz tam,że w sparwie zdjec i informacji trzeba dzwonic do pani grazyny-ja nie mam innych informacji o legwanie niz te z pierwszego postu.
Zdjecia pani grazyna bedzie podsyłać zainteresowanym na maila