Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulka18 napisał(a):
Mam nadzieje, ze w Orzechowcach zacznie sie dobrze dziac :kciuki:
I w innych schroniskach tez :kciuki:

Ja też zaczynam widziec światełko w tunelu .....:roll:

Posted

Ogłoszenia zostały pozostawione u kilku weterynarzy, w sklepach zoologicznych na terenie Przemyśla i Jarosławia, były rozwieszane na tablicach ogłoszeniowych, drugi tydzień leci informacja w telewizji kablowej Toya.

Posted

Ogłoszenia zostały pozostawione u kilku weterynarzy, w sklepach zoologicznych na terenie Przemyśla i Jarosławia, były rozwieszane na tablicach ogłoszeniowych, drugi tydzień leci informacja w telewizji kablowej Toya.
Duzo tych ogloszen....mam nadzieje, ze sunieczki znajda dobre domy.

Posted

Na dzień dzisiejszy w domu jest jeszcze Ruda , Smutas i Kundzia. Było parę telefonów po ogłoszeniach w Toy, ale wszystko rozbija się, że to są sunie.
Planuję w przyszłym tygodniu zrobić wielką akcję rozwieszaniach w mieście i okolicach ogłoszeń. Prawdopodobnie do tego będę potrzebować pomocy. Jak dopracuję to dam znać.
Pozdrawiam.

Posted

Było parę telefonów po ogłoszeniach w Toy, ale wszystko rozbija się, że to są sunie.

To jest wlasnie nasze nieuswiadomione, zakoltunione spoleczenstwo...dobrze, ze dziewczynki moga sie jeszcze rodzic w naszym kraju, ze daleko nam do Indii :angryy:
Wystarczy suczke wysterylizowac i jest najlepszy, najwierniejszy na swiecie przyjaciel, pies nigdy taki nie bedzie jak suczka.

Posted

Dzięki za informację o wystawie.
Wczoraj nowych opiekunów znalazła Ruda. Jest to młode małżeństwo, które wyprowadza sie z Przemyśla do nowego domu. Nie pisałam wcześniej, bo nie chciałam zapeszyć. Ruda już raz była zabrana i oddana.
Coraz większą mam nadzieję, że Smutas i Kundzia również doczekają się nowych domowa.
Pozdrawiam !!!

• 2 weeks later...
Posted

Już wszystkie pieski znalazły opiekunów. Ostatnia Miśka (Smutas) trafiła do bardzo dobrych ludzi. Dziękuję za wsparcie i słowa otuchy.

Mam jeszcze jedną sprawę nie cierpiącą zwłoki i wymagającą szerokiego rozpropagowania.
Każdy kto rozlicza sie w Urzędzie Skarbowym może 1 % swojego podatku przeznaczyć na organizację pożytku publicznego. Taką organizacją jest Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt "Sara", które opiekuje się schroniskiem w Orzechowcach.
Wystarczy tylko w PIT wpisać: Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt "Sara" i podać nr: KRS 0000041543.
Do tej pory z Przemyśla tylko 4 osoby to zrobiły. Większe zainteresowanie wykazali mieszkańcy Jarosławia.

Posted

Super ze pieski sa w nowych domach:)

nie wiem co robic z tym 1% bo Sara pratycznie nie istnieje, ja daje dane do kundelka i spisuje nazwiska tych osob zeby potem mozna było odebrac pieiadze...

Posted

beata_str napisał(a):
Już wszystkie pieski znalazły opiekunów. Ostatnia Miśka (Smutas) trafiła do bardzo dobrych ludzi. Dziękuję za wsparcie i słowa otuchy.

Ale dobra wiadomosc :multi: Super, ze wszystkie maluszki znalazly domy :klacz: Teraz tylko trzeba wysterylizowac mamusie i bedzie spokój.

A co do 1% to chyba szkoda na Sare wplacac. Lepiej na Kundelka lub mieleckie schronisko.

• 2 weeks later...