Becia66 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ulka18 napisał(a):Mam nadzieje, ze w Orzechowcach zacznie sie dobrze dziac :kciuki: I w innych schroniskach tez :kciuki: Ja też zaczynam widziec światełko w tunelu .....:roll: Quote
beata_str Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Ogłoszenia zostały pozostawione u kilku weterynarzy, w sklepach zoologicznych na terenie Przemyśla i Jarosławia, były rozwieszane na tablicach ogłoszeniowych, drugi tydzień leci informacja w telewizji kablowej Toya. Quote
Ulka18 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ogłoszenia zostały pozostawione u kilku weterynarzy, w sklepach zoologicznych na terenie Przemyśla i Jarosławia, były rozwieszane na tablicach ogłoszeniowych, drugi tydzień leci informacja w telewizji kablowej Toya.Duzo tych ogloszen....mam nadzieje, ze sunieczki znajda dobre domy. Quote
SZPiLKA23 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Czekam na potwierdzenie z forum przemyskiego o zamieszczeniu ogłoszenia.... Quote
beata_str Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Dzięki ogłoszenie jest już zamieszczone na forum przemyskim.:multi: Quote
SZPiLKA23 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Było na drugi dzien:) mam nadzieje ze cos ono da.... Czy ktorys maluch znalazł dom, niechełabym zobaczyc ich przy najblizszej wizycie w schronie:( Quote
Ulka18 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Alegratka jest tez dosc skuteczna. Mozna za kilku zlotowy sms podniesc ogloszenie na sama gore. Quote
beata_str Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Na dzień dzisiejszy w domu jest jeszcze Ruda , Smutas i Kundzia. Było parę telefonów po ogłoszeniach w Toy, ale wszystko rozbija się, że to są sunie. Planuję w przyszłym tygodniu zrobić wielką akcję rozwieszaniach w mieście i okolicach ogłoszeń. Prawdopodobnie do tego będę potrzebować pomocy. Jak dopracuję to dam znać. Pozdrawiam. Quote
Ulka18 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Było parę telefonów po ogłoszeniach w Toy, ale wszystko rozbija się, że to są sunie. To jest wlasnie nasze nieuswiadomione, zakoltunione spoleczenstwo...dobrze, ze dziewczynki moga sie jeszcze rodzic w naszym kraju, ze daleko nam do Indii :angryy: Wystarczy suczke wysterylizowac i jest najlepszy, najwierniejszy na swiecie przyjaciel, pies nigdy taki nie bedzie jak suczka. Quote
SZPiLKA23 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 W Jarosławiu jest wystawa w ta sobote- niedziele moze gdzies tam zawiesic Quote
beata_str Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Dzięki za informację o wystawie. Wczoraj nowych opiekunów znalazła Ruda. Jest to młode małżeństwo, które wyprowadza sie z Przemyśla do nowego domu. Nie pisałam wcześniej, bo nie chciałam zapeszyć. Ruda już raz była zabrana i oddana. Coraz większą mam nadzieję, że Smutas i Kundzia również doczekają się nowych domowa. Pozdrawiam !!! Quote
Ulka18 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Coraz większą mam nadzieję, że Smutas i Kundzia również doczekają się nowych domowa. Trzymamy kciuki za Smutaska i Kundzie :kciuki: Quote
beata_str Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Kundzia zostala wzięta do Kosienic. Pozdrawiam. Beata Quote
beata_str Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 W domu została tylko jedna sunia nazwana przez nas Smutas. Bardzo podobna do matki, delikatna i wrażliwa. Quote
SZPiLKA23 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Mam nadzieje ze dobrze trafiły:) i ze suczka znajdzie domek:) Quote
beata_str Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Już wszystkie pieski znalazły opiekunów. Ostatnia Miśka (Smutas) trafiła do bardzo dobrych ludzi. Dziękuję za wsparcie i słowa otuchy. Mam jeszcze jedną sprawę nie cierpiącą zwłoki i wymagającą szerokiego rozpropagowania. Każdy kto rozlicza sie w Urzędzie Skarbowym może 1 % swojego podatku przeznaczyć na organizację pożytku publicznego. Taką organizacją jest Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt "Sara", które opiekuje się schroniskiem w Orzechowcach. Wystarczy tylko w PIT wpisać: Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt "Sara" i podać nr: KRS 0000041543. Do tej pory z Przemyśla tylko 4 osoby to zrobiły. Większe zainteresowanie wykazali mieszkańcy Jarosławia. Quote
SZPiLKA23 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Super ze pieski sa w nowych domach:) nie wiem co robic z tym 1% bo Sara pratycznie nie istnieje, ja daje dane do kundelka i spisuje nazwiska tych osob zeby potem mozna było odebrac pieiadze... Quote
Ulka18 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 beata_str napisał(a):Już wszystkie pieski znalazły opiekunów. Ostatnia Miśka (Smutas) trafiła do bardzo dobrych ludzi. Dziękuję za wsparcie i słowa otuchy. Ale dobra wiadomosc :multi: Super, ze wszystkie maluszki znalazly domy :klacz: Teraz tylko trzeba wysterylizowac mamusie i bedzie spokój. A co do 1% to chyba szkoda na Sare wplacac. Lepiej na Kundelka lub mieleckie schronisko. Quote
Estera Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Skoro maluchy mają domy, wątek przenoszę ;) :loveu: Quote
Ulka18 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Beatko, czy masz jakies wiesci z domow maluszkow ? Jak sie czuja i czy dobrze rosna? Quote
Recommended Posts