grazyna9915 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 malawaszka napisał(a):Dziś wtorek :kciuki: Czyżby jakieś przeczucia?:cool3: Quote
grazyna9915 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Malawaszka miałam do Ciebie dzwonić, ale utopiłam telefon, a wraz z nim numery telefonów. Quote
grazyna9915 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 MALAWASZKA JESTEŚ CUDOWNĄ I WYTRWAŁĄ KOBIETĄ! :laola: Kiedy miałam chwile zwątpienia, kiedy myślałam o wycofaniu się z dogo po tym jak zostało przerobione na alkomanię, TO: magda222 POWRÓCIŁA NA DOGO,:lol: a TRIS DZIĘKI WSPANIAŁEJ, UKOCHANEJ, ZWARIOWANE I WIECZNIE UŚMIECHNIĘTEJ [SIZE=4]:loveu: MALAWASZCE :loveu: [SIZE=6]MA DOM! [SIZE=2]:multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=1]Nowy opiekun Trisa przyjechał, aż z pod Bydgoszczy. I powiem Wam tylko jedno, że kiedy otworzyli bagażnik samochodu, to Tris wiedział co ma robić i odrazu do niego wskoczył. Pani Kierownik stwierdziła, że wskoczył do auta tak jakby przed chwilą z niego wyszedł. Pies i nowy Pan szczęśliwi i to wszystko dzięki Malawaszce. :loveu: Wielkie ukłony i ogromne podziękowania. Quote
malawaszka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa WIEDZIAłAM żE SIę UDA W KOńCU!!!!!! :laola: :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: ryczę jak dziecko aaaaaaaaaaaaaaaaa hurrraaaaaaaaa :laola: :loveu::loveu::loveu: idę popłakać ze szczęścia :hand: :loveu::loveu::loveu: Grażynko to Twoje zdjęcia ostatnie :razz: :loveu::multi: Quote
malawaszka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 i wiecie co? wbrew pozorom wakacje nie są złym czasem adopcyjnym - naprawdę sporo psiaków w których adopcje jakoś się mieszałam znalazło domy w lipcu i sierpniu :laola: jejku jak się cieszę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::Cool!: :drink1: Quote
Mada:) Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 CUDOWNIAŚCIE!!! ZACZEPIŚCIE!!! TYLE CZASU!!! HURAAA!!! :cunao::cunao::cunao: Quote
Arlene Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Och, och, nie wierzę! :multi: Nareszcie mogę zmienić tytuł Trisiowi! :multi::multi: Malawaszka, dziękujemy po stokroć! :loveu: Quote
malawaszka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 przyszłam sobie tu poprawić humor przed snem :loveu::loveu::loveu: Bądź szczęśliwy Trisiu :hand: Quote
malawaszka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 tylko trochę przytyłam ostatnio, żeby tam zaraz taka wielka :obrazic: :evil_lol: Quote
Recommended Posts