Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Zawody sa w Myślęcinku, tam każdy może wejsć z psem, biletów nie będzie

Bardzo dziękuje za info. Będziemy :multi: już się nie mogę doczekać.

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AniaP napisał(a):
Ciutkę bliżej: http://www.wdw-zagiel.mil.pl/lokal_b.html (czy ktoś zna ten ośrodek? :roll:).

Ja znam. Wiem gdzie to jest :evil_lol: Byłam tam na plaży. W samym ośrodku nie nocowałam. Ale jeśli chodzi Tobie o dojazd do Myślęcinka na zawody to z tym może być problem poza sezonem (oczywiście jeśli nie masz własnego samochodu) a jak samochód jest to dojazd do myślęcinka idealny.

Posted

joanika napisał(a):
Ja znam. Wiem gdzie to jest :evil_lol: Byłam tam na plaży. W samym ośrodku nie nocowałam.

To szkoda, że nie wrzuciłaś tego adresu :razz:, może by się jeszcze komuś przydał?

Mam nadzieję, że noclegi, tak jak reszta, będą w miarę (cena mi się wreszcie podobała). Dobrze, że tak w ostatniej chwili to znalazłam, a tygodniami ryłam po necie z marnym skutkiem. :oops:

joanika napisał(a):
Ale jeśli chodzi Tobie o dojazd do Myślęcinka na zawody to z tym może być problem poza sezonem (oczywiście jeśli nie masz własnego samochodu) a jak samochód jest to dojazd do myślęcinka idealny.

No, całe szczęście, że autkiem, to chociaż to mnie nie ogranicza.

Posted

Ehh, Kubusia nie będzie... ;(

W niedziele pogonił kota, w połowie drogi na prostym trawniku okulał na tylną łapę. Prześwietlenie i trzej weci nic nie wykazali, tylko tyle, że prawdopodobnie nadciągnął sobie mięsień [nic nie jest złamane / zwichnięte / naderwane / zerwane / skręcone]. Jest a przeciwbólach na razie i do łikendu nie odzyska świetności...

Eh, mam coś pecha ostatnio... :/

Posted

Dog master - ja też chodzę na 3 łapach i właśnie się poddałam, Bydgoszcz jeszcze nie dla mnie... Tak więc łączę się w bólu z Kubusiem i dołączam do grona kibiców ;).

Posted

Slyszalam i czytalam... Trzy trójłapkowcy... :( // najbardziej mi Malej zal, kiedyskiedys tez myslalam o tej hodowli... :(

Ale Wy to jezdzicie czesto na zawody, a my tylko blisko i dlatego kurde nie przeboleje tego... :/ A jako widz nie jade, trza do weta nadal codziennie...

Posted

Szwa, która powinna sie rozpuścić nie rozpusciła sie. Organizm ją odrzucił. Wylało się morze ropy, a po morzu ropy moim oczom ukazała sie piękna DZIURA do wnętrza mojego psa.
To w takim mega skrócie.

Posted

PATIszon napisał(a):
Nie ma w Bydgoszczy zadnej stadniny, ale jezeli myslisz o Myslecinku to tam wlasnie maja byc zawody.

Miałam na myśli ośrodek rekreacji konnej :roll:

Posted

[quote name='dog_master']Wpadam z przeciekiem ;) Ania&Lilla w A0: agility 1/10, jumping 5/10, w łącznej 4/10, piekny debiut! Gratulacje! :) Torki podobno fajne :)

// a pudel nadal na 3...

Gratulacje - oby każdy z czymś przyjechał do domku :evil_lol::lol:

Posted

wrocilam (niestety juz :( )
organizacja super!! sedzia super, teren tez, wszystko pieknie!! :) wielkie brawa dla organizatorow :D

Marysiu!! przepraszam Cie jeszcze raz za ten nos w obiektywie :oops: :oops: :oops:

Ania gratulacje za piekny debiut :D :D :D i za katapultę na palisadzie :lol:

gratulacje dla wszystkich zwyciezcow i niezwyciezcow :D :) nakrecilam Aniowym aparatem Tesie, Reda, Watazke, Misie, Maszkina i chyba kogos jeszcze- jak dostane od niej filmiki to na pewno wrzuce :)