Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BOGDANG napisał(a):
Dzisiaj już mogę potwierdzić, że jednym ze sponsorów nagród dla zwycięzców w 1 i 2 dniu będzie firma Brother, która ufundowała między innymi dla zwycięzców (1 lokata w kategorii S, M i L) nagrody:
- w pierwszym dniu kolorowe urządzenia wielofunkcyjne Brother DCP-357C
- w drugim dniu drukarki laserowe mono Brother HL2030.

Pozdrawiam. Ala i Bogdan.

Sajko, oddajesz kundla :evil_lol:

Posted

BOGDANG napisał(a):
Dzisiaj już mogę potwierdzić, że jednym ze sponsorów nagród dla zwycięzców w 1 i 2 dniu będzie firma Brother, która ufundowała między innymi dla zwycięzców (1 lokata w kategorii S, M i L) nagrody:
- w pierwszym dniu kolorowe urządzenia wielofunkcyjne Brother DCP-357C
- w drugim dniu drukarki laserowe mono Brother HL2030.

Pozdrawiam. Ala i Bogdan.

I będą garnki dla zerówek :-)

Posted

Mam pytanie czy ktoś kto jedzie z Warszawy ma jedno wolne miejsce w samochodzie i przygarnąłby mnie z suczką sznaucera mini. Bo chyba mam problem z transportem :placz:

Już nieaktualne. :)

Posted

ja też mam pytanie jeśli chodzi o transport, bo właśnie sie okazało że muszę szukać nowego :angryy: z Warszawy dla mnie i Koki - goldena :cool3:

Posted

dopiero ogarnelam - co tak nas malo zgloszonych :crazyeye: Zawody w Bydzi lubie chyba najbardziej z polskich, a teraz jeszcze fajny sedzia i tak niskie startowe.. poszaleli czy co.... [SIZE="1"]ale dobra, wiecej nagrod dla nas bedzie :razz:

Posted

No dziękuje za miłe słowa, a swoją drogą to mam nadzieje, że zgłoszenia zaczną wpływać, bo narazie to faktycznie niewiele. Tłumacze to sobie tym, ze dużo imprez było ostatnio i ludzie nie mieli czasu. Ale teraz to juz chyba warto się tym zająć.

Posted

Kochani, czy ktoś z Was ma może wolne miejsce noclegowe i mógłby nas przygarnąć? Od nas z klubu nikt nie jedzie, a samej to tak łyso... ;)

Posted

[quote name='tamer']Kochani, czy ktoś z Was ma może wolne miejsce noclegowe i mógłby nas przygarnąć? Od nas z klubu nikt nie jedzie, a samej to tak łyso... ;)

Wysłałam Ci pw. Zmieniłam rezerwację :)

Posted

Magda i Saga napisał(a):
No dziękuje za miłe słowa, a swoją drogą to mam nadzieje, że zgłoszenia zaczną wpływać, bo narazie to faktycznie niewiele.
No ja tam nie wiem - sypnęło zgłoszeniami w zerówkach S i w dwójkach L!!! :-o Misiasta będzie się musiała postarać. ;)

Posted

[quote name='tamer']Kochani, czy ktoś z Was ma może wolne miejsce noclegowe i mógłby nas przygarnąć? Od nas z klubu nikt nie jedzie, a samej to tak łyso... ;)
Ja to już sobie dobrze zauwazyłam, ze Hopsie do Bydgoszczy dalekooooooooooooooooooooo

Posted

Ludek napisał(a):
Wysłałam Ci pw. Zmieniłam rezerwację :)

O dzięki Ci, dobra kobieto :loveu:

Magda i Saga napisał(a):
Ja to już sobie dobrze zauwazyłam, ze Hopsie do Bydgoszczy dalekooooooooooooooooooooo

Bo Wy tam na terenie parku macie taki mostek, na którym ostatnio zostawiłam pół podwozia, a to skutecznie odstrasza :P