Mudik Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Marysia DZIĘKUJĘ!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Gracja? Maya Koszmar fotografa: czarne, małe i szybkie :evil_lol: Zerówkowy westik: CDN Quote
JIM Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Po tak slicznych zdjeciach :loveu: az glupio cos wstawiac :oops: Quote
tamer Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No nie wierzę :( Nikt oprócz Junki nie ma welsha? :-( Quote
JIM Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 tamer mi kompletnie nie wyszly :shake: na pewno ktos jeszcze znajdzie ;) Quote
Mudik Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 to czekam na jutro.mam nadzieje,ze masz Victora;) Quote
machoj Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Julix, co Ty opowiadasz, świetne foty :multi: Bardzo dziękuję za mojego piegowatego chłopaka :loveu: Quote
JIM Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 to czekam na jutro.mam nadzieje,ze masz Victora;-) Oprocz tamtych trzech na 40 str. to tylko ewenatualnie tego ;) jesli chodzi o mnie. Dziekuje machoj :) a piegowaty chlopak jak zwykle był swietny :) Pozdrawiam Quote
Mudik Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Dziękiza te które masz:multi::loveu:. Niestety jak się ma czarne i kudłate to i fot mało:-(,ale w przyszłym roku zacznie Deli on jest łatwiejszy do focenia:cool3::lol::razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='machoj']Julix, co Ty opowiadasz, świetne foty :multi: Całkiem się zgadzam :loveu::loveu::loveu: [quote name='Julix'] http://img155.imageshack.us/img155/2136/67zt6.jpg Sierść mu się zawinęła wokół tyczki :-o:lol: [quote name='Julix'] http://img102.imageshack.us/img102/6969/71pl6.jpg I jak pies widzi tego przewodnika z tyłu i jego rękę?? :-o:razz: Quote
machoj Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a): I jak pies widzi tego przewodnika z tyłu i jego rękę?? :-o:razz: No cóż Watażka ma trudne zadanie - musi kontrolować przeszkody przed sobą i jednocześnie katem oka pilnować pani, co by mu się na torze nie zgubiła :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 machoj napisał(a):No cóż Watażka ma trudne zadanie - musi kontrolować przeszkody przed sobą i jednocześnie katem oka pilnować pani, co by mu się na torze nie zgubiła :lol: :) Jest to coś, co generalnie budzi mój podziw, że często zdawać by się mogło, że pies patrzy prosto przed siebie, a jednak reaguje na sygnały dawane za jego plecami :-o:loveu: Quote
machoj Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Tak :evil_lol: Okazuje się, ze możliwości i inteligencja psów jest o wiele większa niż nam się wydaje. :loveu: Nie zawsze jednak pozwalamy im na wykazanie się. Quote
Klaudia :-) Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Marysia prawda jest inna,ale Gosia się nie przyzna,długo uczyła Watażke liczyć do 20,ale się udało:-P No i na treningach uczymy go zapamiętywać tor jak inne psy biegają:-P Spróbuj moze z Uną też się uda:-) Quote
Cerber Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Witam Trochę mnie tu późno przywiało, ale to dlatego, ze mam ograniczony tymczasowo dostęp do komputera, no ale dotarłam i chciałabym także bardzo podziękować organizatorom, sędziemu i wszystkim zgromadzonym na zawodach osobom za świetną zabawę i atmosferę, zabawa naprawdę udana :) Dziękuję także za sporo fot mojego Cerberka, jestem bardzo wdzieczna, ja sama mam z soboty dość sporo filmików i jak tylko odzyskam komputer to na pewno wszystkie wstawię, na razie póki co mam trochę fot z niedzieli, niestety nie duzo bo mi bateria w aparacie padła. Quote
Recommended Posts