Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Junka, nie pisz tak o swoich zdjęciach, jestem pewna, że wielu osobom sprawią wielką radość! :multi:To w końcu (zaraz po pucharach, które z racji oczywistych są w ograniczonej ilości:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) najcenniejsze pamiątki!:p

Posted

[quote name='Anza&Hacker']FikuMiku - musze przyznać, że pyrki w Twoim wykonaniu wyglądają na jedną wielką abstrakcje! :evil_lol: ...a swoją drogą - cudne zdjęcia robisz! :loveu:

Oj tam abstrakcję zaraz... Ekran masz pod złym kontem i tyle :eviltong:
Jeszcze trochę tych pyrków mam...:cool3:

Posted

Fiku miku oraz Gosia&fuks dzieki za Gaje i Tobiego:multi::multi::multi::multi::multi::multi: a może jeszcze jakieś zielone koszulki sie gdzieś komuś napatoczyły?:cool3: im więcej tym lepiej:loveu::loveu::loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ile fotek :loveu: i są nasi :loveu:

Asiu Junkowa, nie narzekaj tylko wrzucaj zdjęcia białego - bo inaczej porozmawiamy :mad::eviltong:

i w ogóle jak ktoś jeszcze ma fotki Pana Bezisława - nawet te "nieudane", to poproszę poproszę :loveu:

Dobra dobra foty się obrabiają. Głupio przyznac ale jakoś nie miałam na to czasu. :oops:

Posted

Ile fotek :loveu: i są nasi :loveu:

Asiu Junkowa, nie narzekaj tylko wrzucaj zdjęcia białego - bo inaczej porozmawiamy :mad::eviltong:

i w ogóle jak ktoś jeszcze ma fotki Pana Bezisława - nawet te "nieudane", to poproszę poproszę :loveu:

Posted

tamer napisał(a):
Jeśli pisząc swój komentarz nie miałaś na myśli tamtej sytuacji - sorry...
Tak czy siak, uważam że każdy ma prawo poprawić przeszkodę, która mu nie wyszła - nawet jeśli poprawi ją 2 czy 3 razy.

Tamer, chyba powinnaś za co innego mnie przeprosić i sprostowac. A jak dalej nie wiesz za co, to proponuje, zacytowac tą moją wypowiedź, gdzie sie niby wyrazałam o Ewce i slalomie.

Posted

dopiero zajechalismy do domku

:Rose::Rose::Rose::Rose:

DZIĘKUJE ZA WSPANIALE ZAWODY ORGANIZATOROM
PANU SĘDZIEMU
I WSPÓŁZAWODNIKOM

:multi: :multi: :multi: :multi:

Przepiekny teren,pogoda,
i jeziorko -raj dla moich dowodnych jamnisi:lol::lol::lol:
Co nieco ZINKA przecholowała z płynięciem
na wyspe pełną ptaszków:cool3:
ale przed wejściem na wyspę
posłuchala i zawróciła;)

Wysoki poziom zawodników bardzo mile mnie zaskoczył:lol::lol:
te psiaki były cudowne:lol::lol:
a jak skakały :crazyeye::crazyeye:

a rywalki SASANKI
czarne pudelkowate i sznaucerkowate:crazyeye::crazyeye:
to od razu powinny do 3 klasy trafić:multi::multi:

Ciekawe czy ktoś ufocił na torze jamnisie dł??:lol:

Ja robiłam troche fotek,
ale umieszczę je po 2-3 tyg.;)

Posted

A może komuś ufocił się mój rudy kundlowaty przedskoczek w sobotę przed zerówkowym agility i jumpingiem (L-ka)? (Dobra, dobra, wiem co sobie o nas pomyśleliście wypadliśmy okropnie szczególnie ja, ale wogóle nie byliśmy przygotowani na jakikolwiek start a ja nawet nie poszłam na zapoznanie z torem bo nie wiedziałam, a to był pierwszy bieg Fuksa od dłuższego czasu z powodu kontuzji no i jesteśmy w trakcie kursu, ale szkoda było przegapić taką okazję żeby zobaczyć, jak pies zachowa się w takich warunkach, więc lepiej nie komentujcie naszego występu).

Posted

Asiu ja tam moge tylko pozazdrościć bo jakoś mi robienie fotek na zawodach wogóle nie idzie i bym była w 7 niebie gdybym robiła takie jak ty :oops:
Gośka nie nazekaj na pewno nie było tak źle, po za tym biorąc pod uwage, że na prawde dość krótko trenujecie to i tak jak wy biegacie to ja moge pozazdrościć...

Tak więc czekam na więcej fotek niestety byłam z wami tylko duchem ale co poradzić jak rodzina mnie nie kocha :diabloti: :evil_lol: :lol: