FikuMiku Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Julix, to Redzik! :loveu::loveu::loveu: Wendka, no to czekam z niecierpliwością, aż Ci się zachce :eviltong:;) Quote
Bzikowa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Julia, border na zdjęciu ma adresówkę i widać literkę R więc strzelam , że to Redzik :wink: Quote
Junka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nikt nie ufocił mojej Junki :placz: Moje foty przy waszych to wymiękają :-( Quote
Anza&Hacker Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 FikuMiku - musze przyznać, że pyrki w Twoim wykonaniu wyglądają na jedną wielką abstrakcje! :evil_lol: ...a swoją drogą - cudne zdjęcia robisz! :loveu: Quote
FikuMiku Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Junka, nie pisz tak o swoich zdjęciach, jestem pewna, że wielu osobom sprawią wielką radość! :multi:To w końcu (zaraz po pucharach, które z racji oczywistych są w ograniczonej ilości:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) najcenniejsze pamiątki!:p Quote
FikuMiku Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Anza&Hacker']FikuMiku - musze przyznać, że pyrki w Twoim wykonaniu wyglądają na jedną wielką abstrakcje! :evil_lol: ...a swoją drogą - cudne zdjęcia robisz! :loveu: Oj tam abstrakcję zaraz... Ekran masz pod złym kontem i tyle :eviltong: Jeszcze trochę tych pyrków mam...:cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Paula: ja Was widzialam tylko raz i to z daleka :placz: Szkoda, bo to oznacza, ze nie będziemy mieć od Ciebie zdjeć :placz: ;) A jeśli idzie o ogladanie naszych przebiegów to mam filmiki :razz: Quote
sylvvia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Fiku miku oraz Gosia&fuks dzieki za Gaje i Tobiego:multi::multi::multi::multi::multi::multi: a może jeszcze jakieś zielone koszulki sie gdzieś komuś napatoczyły?:cool3: im więcej tym lepiej:loveu::loveu::loveu: Quote
Junka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Bzikowa napisał(a):Ile fotek :loveu: i są nasi :loveu: Asiu Junkowa, nie narzekaj tylko wrzucaj zdjęcia białego - bo inaczej porozmawiamy :mad::eviltong: i w ogóle jak ktoś jeszcze ma fotki Pana Bezisława - nawet te "nieudane", to poproszę poproszę :loveu: Dobra dobra foty się obrabiają. Głupio przyznac ale jakoś nie miałam na to czasu. :oops: Quote
Bzikowa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ile fotek :loveu: i są nasi :loveu: Asiu Junkowa, nie narzekaj tylko wrzucaj zdjęcia białego - bo inaczej porozmawiamy :mad::eviltong: i w ogóle jak ktoś jeszcze ma fotki Pana Bezisława - nawet te "nieudane", to poproszę poproszę :loveu: Quote
Junka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Dobra to ja wstawie troche swoich niedorobionych zdjęć :evil_lol: Quote
LALUNA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 tamer napisał(a):Jeśli pisząc swój komentarz nie miałaś na myśli tamtej sytuacji - sorry... Tak czy siak, uważam że każdy ma prawo poprawić przeszkodę, która mu nie wyszła - nawet jeśli poprawi ją 2 czy 3 razy. Tamer, chyba powinnaś za co innego mnie przeprosić i sprostowac. A jak dalej nie wiesz za co, to proponuje, zacytowac tą moją wypowiedź, gdzie sie niby wyrazałam o Ewce i slalomie. Quote
AMIŚKA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 dopiero zajechalismy do domku :Rose::Rose::Rose::Rose: DZIĘKUJE ZA WSPANIALE ZAWODY ORGANIZATOROM PANU SĘDZIEMU I WSPÓŁZAWODNIKOM :multi: :multi: :multi: :multi: Przepiekny teren,pogoda, i jeziorko -raj dla moich dowodnych jamnisi:lol::lol::lol: Co nieco ZINKA przecholowała z płynięciem na wyspe pełną ptaszków:cool3: ale przed wejściem na wyspę posłuchala i zawróciła;) Wysoki poziom zawodników bardzo mile mnie zaskoczył:lol::lol: te psiaki były cudowne:lol::lol: a jak skakały :crazyeye::crazyeye: a rywalki SASANKI czarne pudelkowate i sznaucerkowate:crazyeye::crazyeye: to od razu powinny do 3 klasy trafić:multi::multi: Ciekawe czy ktoś ufocił na torze jamnisie dł??:lol: Ja robiłam troche fotek, ale umieszczę je po 2-3 tyg.;) Quote
Gosia&Fuks Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A może komuś ufocił się mój rudy kundlowaty przedskoczek w sobotę przed zerówkowym agility i jumpingiem (L-ka)? (Dobra, dobra, wiem co sobie o nas pomyśleliście wypadliśmy okropnie szczególnie ja, ale wogóle nie byliśmy przygotowani na jakikolwiek start a ja nawet nie poszłam na zapoznanie z torem bo nie wiedziałam, a to był pierwszy bieg Fuksa od dłuższego czasu z powodu kontuzji no i jesteśmy w trakcie kursu, ale szkoda było przegapić taką okazję żeby zobaczyć, jak pies zachowa się w takich warunkach, więc lepiej nie komentujcie naszego występu). Quote
Bonni Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Asiu ja tam moge tylko pozazdrościć bo jakoś mi robienie fotek na zawodach wogóle nie idzie i bym była w 7 niebie gdybym robiła takie jak ty :oops: Gośka nie nazekaj na pewno nie było tak źle, po za tym biorąc pod uwage, że na prawde dość krótko trenujecie to i tak jak wy biegacie to ja moge pozazdrościć... Tak więc czekam na więcej fotek niestety byłam z wami tylko duchem ale co poradzić jak rodzina mnie nie kocha :diabloti: :evil_lol: :lol: Quote
Recommended Posts