Anza&Hacker Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ...ale nas zapyrkowałaś! :loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A teraz zaaresowałaś i zaszelciakowałaś Flaire:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Junka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Flaire masz może jakiegoś zajaca z zerówek?? :diabloti: Quote
Flaire Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Junka napisał(a):Flaire masz może jakiegoś zajaca z zerówek?? :diabloti:Jak już pisałam, zerówek nie mam żadnych. Resztę będę dodawać powolutku, bo czasu brak. W Mokkę uderzcie - ona nie biegała tylko fociła, a póki co, żadnych fot od niej nie widzę... ;) Quote
Junka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Flaire napisał(a):Jak już pisałam, zerówek nie mam żadnych. Resztę będę dodawać powolutku, bo czasu brak. W Mokkę uderzcie - ona nie biegała tylko fociła, a póki co, żadnych fot od niej nie widzę... ;) buu szkoda :) Ja tu widze, że prawie nikt nie kocha zerówek i im fot nie robił :-( Foch!!! Quote
Flaire Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Junka napisał(a):buu szkoda :) Ja tu widze, że prawie nikt nie kocha zerówek i im fot nie robił :-( Foch!!!Ja bardzo kocham zerówki, tyle że w nich z Lotką biegam. A że nie ma ich zbyt wiele, to jak biegam, to nie focę. (W Openach też biegałam, z Misią, ale w A2, więc spoko mogłam focić pozostałe egzaminy). Quote
wendka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Junka: widzisz, masz jakis powod aby przeniesc sie do Openow :evil_lol: Quote
Junka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 wendka napisał(a):Junka: widzisz, masz jakis powod aby przeniesc sie do Openow :evil_lol: Hehe no mam. Zamierzam po obozie agilitowym się przenieść :) Narazie nie jesteśmy jeszcze na takim poziomie :p Quote
Sajko Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Mam takie nietypowe pytanie- wstawiłam na swoją stronę fotki, ale nie zapisałam sobie, kto jest ich autorem. Części na pewno Wanda, ale nie wiem czy wszystkich, a chciałabym je podpisać. Nie mogę teraz znaleźć tego na poprzednich stronach, bo dogo coś mi wolno chodzi i niezbyt mi się obrazki otwierają... czy autorzy tych fotek mogą się przyznać, żebym ładnie ich podpisała na stronie:oops: Quote
wendka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Nie jestem pewna ale wydaje mi sie, ze Ares wygląda na autorstwo Fiku Miku a reszta jest moja :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Wendka - dobrze Ci się wydaje - szelciak jest autorstwa FikuMiku :cool3: [quote name='FikuMiku']Sajko, w te? :evil_lol: http://images29.fotosik.pl/220/5f9768c482551d17.jpg Quote
Junka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A tu jak pięknie Beza nie zalicza strefki :mad: Quote
Junka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 a to dowód na to, że Karolina nie zawsze robi głupie miny :diabloti: i jeszcze pare spoza parqru :) Quote
Junka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 THE END Moje foty można kopiować i wklejać. Tylko proszę o kontakt na priv gdzie :) Quote
Recommended Posts