Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Junka napisał(a):
Flaire masz może jakiegoś zajaca z zerówek?? :diabloti:
Jak już pisałam, zerówek nie mam żadnych. Resztę będę dodawać powolutku, bo czasu brak.

W Mokkę uderzcie - ona nie biegała tylko fociła, a póki co, żadnych fot od niej nie widzę... ;)

Posted

Flaire napisał(a):
Jak już pisałam, zerówek nie mam żadnych. Resztę będę dodawać powolutku, bo czasu brak.

W Mokkę uderzcie - ona nie biegała tylko fociła, a póki co, żadnych fot od niej nie widzę... ;)

buu szkoda :) Ja tu widze, że prawie nikt nie kocha zerówek i im fot nie robił :-( Foch!!!

Posted

Junka napisał(a):
buu szkoda :) Ja tu widze, że prawie nikt nie kocha zerówek i im fot nie robił :-( Foch!!!
Ja bardzo kocham zerówki, tyle że w nich z Lotką biegam. A że nie ma ich zbyt wiele, to jak biegam, to nie focę. (W Openach też biegałam, z Misią, ale w A2, więc spoko mogłam focić pozostałe egzaminy).

Posted

wendka napisał(a):
Junka: widzisz, masz jakis powod aby przeniesc sie do Openow :evil_lol:

Hehe no mam. Zamierzam po obozie agilitowym się przenieść :) Narazie nie jesteśmy jeszcze na takim poziomie :p

Posted

Mam takie nietypowe pytanie- wstawiłam na swoją stronę fotki, ale nie zapisałam sobie, kto jest ich autorem. Części na pewno Wanda, ale nie wiem czy wszystkich, a chciałabym je podpisać. Nie mogę teraz znaleźć tego na poprzednich stronach, bo dogo coś mi wolno chodzi i niezbyt mi się obrazki otwierają... czy autorzy tych fotek mogą się przyznać, żebym ładnie ich podpisała na stronie:oops: