Paskuda_Bandzior Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Una i Marysia Saga Tessiaczek Grota (?) Quote
LALUNA Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 http://images26.fotosik.pl/224/c0b7e638b2aa49ed.jpg To zdaje sie jest Tobi z Białegostoku Quote
Mudik Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Super foty Paula,zwłaszcza Watażki i Sagi:multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
machoj Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Mudik napisał(a):Super foty Paula,zwłaszcza Watażki i Sagi:multi::multi::multi::loveu::loveu: SUPER Dzięki Paula za mojego "mordoprujcę" :evil_lol: Quote
wendka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 machoj napisał(a): Dzięki Paula za mojego "mordoprujcę" :evil_lol: O "mordoprujostwo" Watazka moze konkurowac z Jinx :diabloti: A moze to piegowate tylko tak maja :evil_lol::evil_lol: Paula! Fotki wyrabiaste! Chyle czółko :loveu: Quote
machoj Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 wendka napisał(a):O "mordoprujostwo" Watazka moze konkurowac z Jinx :diabloti: A moze to piegowate tylko tak maja :evil_lol::evil_lol: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dzięki za miłe słowa odnośnie fotek, bardzo motywują do dalszego wstawiania :evil_lol: :loveu: Grota ? Beza? Beza? Astro Regis Quote
Anza&Hacker Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Paula! - fotki super-hiper... :bigcool: ...wstawiaj, wstawiaj! :loveu: Quote
tamer Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='wendka'] Ale i tak jestem pamietliwa :cool3: Ale za to kochana 8) Quote
sylvvia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 O kurcze nie spodziewałam sie że gdzie tyle zdjęć mojej Gaji:crazyeye::crazyeye: wielki ukłon w stronę fotografów:modla::modla::p wszystkie zdjęcia wyszły super:p:p naprawdę jest na czym oko zawiesić:thumbs: pozdrowienia Sylwia&Gaja Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Prosze spojrzeć ileś tam stron wcześniej - Marysia pisała, ze robiłyśmy zdjęcia jej aparatem na zmianę, czyli jak Marysia wstawiała zerówki - znaczy Paula nie ma zarówek ;) ( a w ogóle w zerówkach to ja 'przedpsowałam' :eviltong: ) Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Marysia i Una dynamicznie:evil_lol: Zapluty (zasmarkany?:evil_lol:) Uniaczek :loveu: Daisuchna Megi Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Sędzia obserwuje Sunday'owe loty na palisadzie:eviltong: Sunday Anti Drago Quote
Recommended Posts