Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wendka']Znajdzie sie z Warszawy, o ile znajdzie sie ktos kto wplynie na Baritus by zamiescil gdzies wyniki :mad::mad::mad:

To ja, to ja, to ja :evil_lol: gadałam i mówili ze poslali do Leszka. To teraz jego trzeba ścigać, aby umiescił na www.zkwp-szkolenie.pl

Mam jeszcze sporo fotek z seminarium, ale to juz za jakas chwile....

To grzecznie czekamy na te z seminarium

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy ja Laluna narzekam??? Napisałam,że żałuje bo im więcej takich fot superanckich tym milej. Ale cieszę sie bardzo z tego co mam:lol:
Wiem ,że czarne kudłate sie trudno robi,a i w zerówkach nie ma zbyt atrakcyjnych ujęc do focenia(typu koło,slalom czy rękaw-nie zawsze bywający w klasie 0)

Posted

Wendka - dziękuję ślicznie za tyle Bzików!!! :loveu:
Widzę ogólnie, że najlepszy moment do robienia zdjęć mojemu psu to palisada:evil_lol:

Tunelu miękkiego nie było w zeróweczkach ani razu - jednym się to podobało, mi np nie bo lubię fotki mojego psa przy wychodzeniu z miękkiego :loveu::eviltong:

Posted

wendka napisał(a):
Jeszcze cos dla Marysi, ktora juz tutaj nie zaglada bo mysli, ze wszyscy z Uniakow wyskoczyli :evil_lol:

Wcale że nie :obrazic:

Zaglądam regularnie, bo jest na czym oko zawiesić. O! Nawet zanim wkleiłaś Uniaczki było na czym oko zawiesić :evil_lol:

Posted

[quote name='wendka']http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Bydzia/w4.jpg
http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Bydzia/w5.jpg

Oooops! Jezyk!
http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Bydzia/w6.jpg

Wielkie dzięki za Fuksika :D A tak wogóle to on jak biega to ten jęzor zawsze wywali i potem często krew się leje jak sobie przygryzie... ale pewnie jak długi pysk ma to i jęzor nietypowo długi:evil_lol:
No i teraz wiesz, to bawi się dyskami od Ciebie (zamawiałam 6 Hero w tym 2 przez Allegro, a potem dokupowałam przez maila, bo nie było już 4 w sprzedaży na aukcji) może pamiętasz? Teraz wyglądają trochę inaczej, mają otwory wentylacyjne, ale nadal świetnie się sprawdzają.

No i od razu zadam pytanie: czy mogę przekleić fotki na forum agility, collakowe i wykorzystać przy robieniu jakiegoś filmiku o Fuksie?

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Marysia śliczne focie,a ten border to Olly:-)

Prawie...
To jest prototyp Olly czyli mamuska Bajka ;)
Wielkie dzieki za zdjecie :loveu:

Pozdrawiam
Ewa

Posted

Gosia&Fuks napisał(a):

No i od razu zadam pytanie: czy mogę przekleić fotki na forum agility, collakowe i wykorzystać przy robieniu jakiegoś filmiku o Fuksie?

Oczywiscie, ze tak :lol: Moje foty mozna przeklejac, zamieszczac na stronach itd wg ogolnie obowiazujacych zasad: z podaniem autora oraz informacja na pw gdzie jest zamieszczana :lol:

No i bardzo sie ciesze, ze sie podobaja :lol: