sic! Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 oooo pierdykam!! Ile rotwileru:)) wendka dzięki dzięki:loveu: już teraz wiem kto ma taką głośną migawkę że ją podczas biegu słychać :) Quote
LALUNA Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Bydzia/w305.jpg Wendka jaki cudny portret :buzi: Quote
Mudik Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cudniaste foty jak zwykle,szkoda,że tylko jeden Victor ale wielkie dzięki za tę fotkę:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi: Quote
wendka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 FikuMiku napisał(a):Wendka, a Redzik się jeszcze znajdzie?:modla: Znajdzie sie z Warszawy, o ile znajdzie sie ktos kto wplynie na Baritus by zamiescil gdzies wyniki :mad::mad::mad: Mam jeszcze sporo fotek z seminarium, ale to juz za jakas chwile.... Redzika tam nie ma :roll: Quote
LALUNA Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Mudik napisał(a):Cudniaste foty jak zwykle,szkoda,że tylko jeden Victor ale wielkie dzięki za tę fotkę:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi: Ja nie narzekam. Wprawdzie mało ale jaaakie foty :eviltong: ;) Quote
FikuMiku Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='wendka']Znajdzie sie z Warszawy, o ile znajdzie sie ktos kto wplynie na Baritus by zamiescil gdzies wyniki :mad::mad::mad: Mam jeszcze sporo fotek z seminarium, ale to juz za jakas chwile.... Redzika tam nie ma :roll: Nie robiłaś Redzika na semi? :placz::placz::placz: No dobra, dobra, bez presji :evil_lol: Czekam niecierpliwe na Warszawę. :p Właśnie wystosowałam pismo do Małgosi z prośbą o wyniki! Quote
Recommended Posts